- Konu Sahibi bebekheyecani
- #10.121
Hayırlı haberler olsun inşallahCanım İzmir’deyim ben sanırım aile hekimliklerinde verilen kanlar tüm şehirde iki laboratuvarda toplanıyormuş. Bu yüzden de sonucun çıkması uzun sürüyormuş. :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı haberler olsun inşallahCanım İzmir’deyim ben sanırım aile hekimliklerinde verilen kanlar tüm şehirde iki laboratuvarda toplanıyormuş. Bu yüzden de sonucun çıkması uzun sürüyormuş. :/
Yok adetin gecikirse gel dedi daha gitmedim o yüzden. Ya biz pek değerlendiremedik sanırım çünkü doktorun söylediği tarihte değil de yani 36. Saatte değil de iğneden 1.5 saat sonra çatladı benim o yüzden değerlendiremedikHastaneye gittiniz mi olmamasinin sebebi neymis
Biz bu kadar zorluyoruz ama elbet evladinda hayirli bi zamani var bize dusen kocaaa bi sabır
Ben evde gebelik testleriyle takip ettim canım vücuttan atılışını . 7 Mart salı vuruldum iğneyi o gün 1.5 saat sonra çatladı bir sonraki salı iğnenin etkisi geçmişti testlerimin hepsi duruyor. Vücuttan erken atılırsa erken sonuç vermesi lazım . Bir de hiç belirtim yok normalde akıntı olması lazım döllenme olduysa östrojen hormonu artacağı için bende hiç akıntı yok hiç belirti yokCnm 10. Gün çıkmazki
12. Gunu bekle
Benim iğnem 2 marttı
daha 2-3 gün önce silik çizgi çıktı
Kuzum sen ne zaman yumurtladığını bilmiyorum demiştin. Bu yeni yerleşme falan değildir demi?Kızlar pazartesi için (27 Mart) rahim filmi randevusu aldım. Anestesisiz. Leke geldi bugün ama haptan ilaçtan dolayı mı nedir çok farklı geldi ya şeffaflık beyazlı akıntı içinde kahverengi geldi umarım sıkıntı olmaz daha devamı da gelmedi bekliyorum.
1.5 saat sonra nasıl catlayabilir bunu testle takip etmek oldukça zor. Hem Lh hem hcg testleri zaten pozitif çıkıyor bir sure. Doktorda takibi yaptirmis olsanız tamam ama kendiniz çatladığı saati nasıl tespit edebildinz? Ben catladigini düşünmüş olsam kesinlikle doktora gider çatlamış mi kontrol ederdim.Ben evde gebelik testleriyle takip ettim canım vücuttan atılışını . 7 Mart salı vuruldum iğneyi o gün 1.5 saat sonra çatladı bir sonraki salı iğnenin etkisi geçmişti testlerimin hepsi duruyor. Vücuttan erken atılırsa erken sonuç vermesi lazım . Bir de hiç belirtim yok normalde akıntı olması lazım döllenme olduysa östrojen hormonu artacağı için bende hiç akıntı yok hiç belirti yok
Canım sağlık ocaginda mi verdin kanıGünaydın canım yok benim sonucum hala çıkmadı. 3 gün oldu kan vereli
Canım ben daha öncede iğne oldum bu 2. Çatlatma iğnem ilkinde de çatladığı saati anlayıp yapmıştım gebelik olmuştu. Zaten yumurtam çatlamak üzereydi 22 mm di 24 mm olanda vardı 1.5 saat sonra dehşet karında gerilme hissi dehşet kasık ağrısı iki büklüm edecek şekilde bu su gibi akıntı gelip gelip duruyordu kıvam olarak yumurta akı kıvamı . Rahim filmini anestezisiz çektirmiş biri olarak anestezisiz çektiren arkadaşlar anlar dediğimi aynı rahim filmi çektirmişiz gibi bir ağrı oluyor yumurta çatlaması. Tabi bu söylediğim herkeste farklılık gösterebilir ben artık 3 hamilelik geçirmiş biri olarak bedenimin belirtilerini az çok biliyorum o yüzden çatladı dedim. Ama 14. Güne kadar bekleyecem adet olmazsam kan testi verecem yani salı günü bakalım hayırlısı olsun inşallah1.5 saat sonra nasıl catlayabilir bunu testle takip etmek oldukça zor. Hem Lh hem hcg testleri zaten pozitif çıkıyor bir sure. Doktorda takibi yaptirmis olsanız tamam ama kendiniz çatladığı saati nasıl tespit edebildinz? Ben catladigini düşünmüş olsam kesinlikle doktora gider çatlamış mi kontrol ederdim.
Canım ben kayserideyim. Sağlık ocağında verdiğim kan sonuçları hemen enabız a düşmüyor. Google dan kayseri devlet hastanesi lab sonuçları diye girip öğreniyorum. Sen de bi bak istersenCanım İzmir’deyim ben sanırım aile hekimliklerinde verilen kanlar tüm şehirde iki laboratuvarda toplanıyormuş. Bu yüzden de sonucun çıkması uzun sürüyormuş. :/
Var baya görünüyorKızlaaar bata son 3 gün bir bakarmısınız ben hiç böyle silik çizgi görmemiştim
O zaman keşke iğne vurmasaydin çatlamak uzereymis zaten.Ama ben hala iğnenin bu kadar kısa sürede catlatacagina ihtimal veremiyorum çünkü tedavilerimin boşa gittiğini düşünürüm ister istemez, sende durum farklı desem onu da bilemiyorum doktorlar her ihtimali göz önünde bulunduruyor sonuçta. Bir de o boyutlara geldiğinde iğne de yapmıyor bazı doktorlar fazla büyüdüğü için. Sende durumlar farklı gelişmiş. Neyse sonu güzel olsun da önemli olan oCanım ben daha öncede iğne oldum bu 2. Çatlatma iğnem ilkinde de çatladığı saati anlayıp yapmıştım gebelik olmuştu. Zaten yumurtam çatlamak üzereydi 22 mm di 24 mm olanda vardı 1.5 saat sonra dehşet karında gerilme hissi dehşet kasık ağrısı iki büklüm edecek şekilde bu su gibi akıntı gelip gelip duruyordu kıvam olarak yumurta akı kıvamı . Rahim filmini anestezisiz çektirmiş biri olarak anestezisiz çektiren arkadaşlar anlar dediğimi aynı rahim filmi çektirmişiz gibi bir ağrı oluyor yumurta çatlaması. Tabi bu söylediğim herkeste farklılık gösterebilir ben artık 3 hamilelik geçirmiş biri olarak bedenimin belirtilerini az çok biliyorum o yüzden çatladı dedim. Ama 14. Güne kadar bekleyecem adet olmazsam kan testi verecem yani salı günü bakalım hayırlısı olsun inşallah
Gerçekten mi ben hala inanamıyorum işallah beni yanıltmaz allahım sen büyüksünVar baya görünüyor
Kuzum yok geldi şükür devamı adet oldumKuzum sen ne zaman yumurtladığını bilmiyorum demiştin. Bu yeni yerleşme falan değildir demi?
Amin kankam adet oldum geldi tamamenHayırlısı olsun ınsallah kankam
Çok şükür geldi devamı ben adet olamam diye korkmuştum oldum canımOlabilir canım inşallah yerleşmedir diye düşünelim adetse eğer biran önce sökülsün
İnşallah canımGerçekten mi ben hala inanamıyorum işallah beni yanıltmaz allahım sen büyüksün
Niye vurmayayım ki amacım tam çatladığı zamanı bilmek zaten . Her hamilelik ve bünye farklı kişiden kişiye değişiyor benim vucudum iğne etkisini kolay atıyor daha önce düşük de yaşadım 1 hafta sonra HCG değeri sıfırlandı . Herkeste geç gidecek diye birşey yok ki. 20 22 mm olunca iğne yapılıyor benim 3 tane 22 mm vardı 1 tane 24 ki ona zaten işimize yaramaz dedi 3 tanesi güzel yapalım dedi . Rahim kalınlığım da ideal boyuttaydı o yüzden iğne yaptık . Ben 4 yıldır doktorlardayım artık bütün tedavilere hakimim canım hsg mr genetik testler vs hepsini yaptırdım anestezisiz kürtaj bile oldum sen düşün . İğne en geç 36. Saatte çatlar ama çatlamayanlar da var gördüm çok . Çatlayıp çatlamadığını anlamak için progesteron hormonu istedi doktorum çatlamıştı. Farklı örnekleri görün diye yazıyorum çünkü gelişim kişiseldir herkeste farklı olur . Herkes için hayırlısı olsun inşallahO zaman keşke iğne vurmasaydin çatlamak uzereymis zaten.Ama ben hala iğnenin bu kadar kısa sürede catlatacagina ihtimal veremiyorum çünkü tedavilerimin boşa gittiğini düşünürüm ister istemez, sende durum farklı desem onu da bilemiyorum doktorlar her ihtimali göz önünde bulunduruyor sonuçta. Bir de o boyutlara geldiğinde iğne de yapmıyor bazı doktorlar fazla büyüdüğü için. Sende durumlar farklı gelişmiş. Neyse sonu güzel olsun da önemli olan o
Aynen canım benim ilk doktorum önder kaplandı çok memnundum geçen sene kurbanda düşükte tatile gideceği için benimle ilgilenmedi o sıra büyük Anadolu’da Özge piri mantar var oda çok iyi bi doktor hayatını işine adamış Instagram dan takip ederseniz anlarsınız demek istediğimi şimdide Bülent sürücüye gidiyorum onuda arkadaşlarım ve medicanada iki arkadaşımın eşi var onlar önerdi ondanda çok memnunumKuzum konuştum ben o da Bülent beyi tavsiye ediyor Medicana dan Perlitik önder bey de iyidir ama dedi. Dediğim gibi bu ara doğum yapan tüm arkadaşlarım seher sarı da yaptı. Bi de Beyza da fotoğraf çektirdiler
Cnm hiç alakası yokBen evde gebelik testleriyle takip ettim canım vücuttan atılışını . 7 Mart salı vuruldum iğneyi o gün 1.5 saat sonra çatladı bir sonraki salı iğnenin etkisi geçmişti testlerimin hepsi duruyor. Vücuttan erken atılırsa erken sonuç vermesi lazım . Bir de hiç belirtim yok normalde akıntı olması lazım döllenme olduysa östrojen hormonu artacağı için bende hiç akıntı yok hiç belirti yok
Kuzum konuştum ben o da Bülent beyi tavsiye ediyor Medicana dan Perlitik önder bey de iyidir ama dedi. Dediğim gibi bu ara doğum yapan tüm arkadaşlarım seher sarı da yaptı. Bi de Beyza da fotoğraf çektirdiler