How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Günayd kuzum. Ben gece hiç uyumadım. Baya kötüydüm. Sabah uyumuşum 2 saat. Eşim kaldırdı öğlen 1 de önemli bir toplantım var biliyordu. İptal de edemiyorum işi gücü. Öğleni atlatınca bir tık rahatım tabi. Ağrı hala devam ediyor ama geceki gibi değlim. Böyle tam rahmimin içi acıyor. Otururken üstüne oturamıyor gibiyim. Bişiler batıyor içimde. Geçen ay çok daha şiddetlisini yaşamıştım acillere gittik 3 tane. 3 ü de ağrı kesici verdi önemsememişti.
Bu ay doktoruma anlattım gittiğimde böyle böyle yaşadım dedim. İltihaplanman olmuştur yumurtalıklarda dedi. Olabiliyormuş. Regl olunca atılıyormuş. Spazm tarzı yaşarsam diye Buscopan diye ilaç vermişti. Gece 3.30 da aklıma geldi o ilacı içmek. İlacı içtim ağrılarım kesildi.
Ah canım benim geçmiş olsun 😔 Bugün doktorun en doğru şekilde seni yönlendirecektir. İnşallah önemsiz bir şeydir canım benim 🙏🏽

Daha adetime 9 var ama benim adetim düzensiz olduğu için tam tarihinden de emin değilim sadece çok hafif bir göğüs ağrısı var ama bnde pcos olduğu için her adette agırıyor. Bu ay olmazsa bırakacam ramazan geliyor oruç oruç uğraşamam
Hastaneye gittiniz mi olmamasinin sebebi neymis
Biz bu kadar zorluyoruz ama elbet evladinda hayirli bi zamani var bize dusen kocaaa bi sabır

Kuzum konuştum ben o da Bülent beyi tavsiye ediyor Medicana dan 😂😂 Perlitik Perlitik önder bey de iyidir ama dedi. Dediğim gibi bu ara doğum yapan tüm arkadaşlarım seher sarı da yaptı. Bi de Beyza da fotoğraf çektirdiler ❤️

Kızlar, yerleşme kanaması nasıl oluyor acaba tam olarak, dün akşam çok silik pembiş bir kan gördüm, sonra daha yok, az öncede sanki kuru kırmızı boya kalemi ile boyama yapmaya çalışırsın da rengi olmaz, böyle silik kalır, aynı o tarz bir leke gördüm, nedir anlam veremedim. Günüm yarın normalde, test yapıp kendimi üzmek istemediğim için test yapmadım, yarını bekliyorum 😒

Cnm bnce test yap önce
Zaten beta 5 ten sonra testlerde gösteriyor artık

Benım salı akşamı silikti düşün
Buyuk ıhtımal 5-6 falandır ogün

Neden boşuna kan veresın ki
Bu bnım düşüncem tabii

Kan vereceksen yarın çıkması lazım
Bu sabah tekrar test yaptım ilk idrarla negatif çıktı yok galiba 🥹

Kızlar, yerleşme kanaması nasıl oluyor acaba tam olarak, dün akşam çok silik pembiş bir kan gördüm, sonra daha yok, az öncede sanki kuru kırmızı boya kalemi ile boyama yapmaya çalışırsın da rengi olmaz, böyle silik kalır, aynı o tarz bir leke gördüm, nedir anlam veremedim. Günüm yarın normalde, test yapıp kendimi üzmek istemediğim için test yapmadım, yarını bekliyorum 😒
Şuan anlattıklarınız benziyor ama adet başlangıcı da olabilir yarın sabaha kadar beklemenizi öneririm

Back