- 12 Mart 2023
- 1.035
- 2.018
- 53
- 33
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #10.081
Ah canım benim geçmiş olsunGünayd kuzum. Ben gece hiç uyumadım. Baya kötüydüm. Sabah uyumuşum 2 saat. Eşim kaldırdı öğlen 1 de önemli bir toplantım var biliyordu. İptal de edemiyorum işi gücü. Öğleni atlatınca bir tık rahatım tabi. Ağrı hala devam ediyor ama geceki gibi değlim. Böyle tam rahmimin içi acıyor. Otururken üstüne oturamıyor gibiyim. Bişiler batıyor içimde. Geçen ay çok daha şiddetlisini yaşamıştım acillere gittik 3 tane. 3 ü de ağrı kesici verdi önemsememişti.
Bu ay doktoruma anlattım gittiğimde böyle böyle yaşadım dedim. İltihaplanman olmuştur yumurtalıklarda dedi. Olabiliyormuş. Regl olunca atılıyormuş. Spazm tarzı yaşarsam diye Buscopan diye ilaç vermişti. Gece 3.30 da aklıma geldi o ilacı içmek. İlacı içtim ağrılarım kesildi.
Hastaneye gittiniz mi olmamasinin sebebi neymisDaha adetime 9 var ama benim adetim düzensiz olduğu için tam tarihinden de emin değilim sadece çok hafif bir göğüs ağrısı var ama bnde pcos olduğu için her adette agırıyor. Bu ay olmazsa bırakacam ramazan geliyor oruç oruç uğraşamam
Çok geçmiş olsun kuzumEvet kuzum biraz önce yazdım detaylıca.
Saol cnm Allah razı olsunCanim benim tebrik ederiminşallah jer sey yolunda gitsin saglikla al kucagina bebeğini
Ben test yapmaktan korkuyorum negatif göreceğim çünkü
Ayy inşallah canımTotem yapiyorum bende sizinle aynı ay kimyasal yaşamıştım kizlare ne diyoruz bu ay bana da uğurlu gelsin inşallah diyoruz bütün anne adaylarımıza uğurlu gelsin inşallah
Allahim insallah okadar heycanlandim ki suan anlatamam bizim icin tup bebek dediler insallah vardir mucizem benimledir insan inanamiyorGördüm ben de
İnşallah bebişin seniledir ve sağlıkla büyür kuzum. 10. gün için normal bu siliklikte çıkması. T1 T2 li test hem de güvenilir.
Herkesde yanlis gormez degilmi umitlenecek yer ariyorum insallah vardirrBen de görüyorum
Cnm 10. Gün çıkmazkiBu da benim iğne sonrası 10.gün testim 7 Mart'ta iğne olmuştum . Tertemiz bir Negatif Eki Görüntüle 3219216
Sanki 3. Resimde gölge var gibi bilemedim ben görmek istedigim için hep görüyorum zaten canım sen görüyormusun pekiYaptım aşkım
Canım İzmir’deyim ben sanırım aile hekimliklerinde verilen kanlar tüm şehirde iki laboratuvarda toplanıyormuş. Bu yüzden de sonucun çıkması uzun sürüyormuş. :/
Bana görünmüyor gibi geldiSanki 3. Resimde gölge var gibi bilemedim ben görmek istedigim için hep görüyorum zaten canım sen görüyormusun peki
Sağlık ocağı sadece kana bakar.Kasiklarimdan ses cikiyor sanki butun gaz orda toplanmis gibi
Buradayım tabikiPsikolojik danışmanımız ayağımıza gelmiş
Bu sabah tekrar test yaptım ilk idrarla negatif çıktı yok galibaCnm bnce test yap önce
Zaten beta 5 ten sonra testlerde gösteriyor artık
Benım salı akşamı silikti düşün
Buyuk ıhtımal 5-6 falandır ogün
Neden boşuna kan veresın ki
Bu bnım düşüncem tabii
Kan vereceksen yarın çıkması lazım
Şuan anlattıklarınız benziyor ama adet başlangıcı da olabilir yarın sabaha kadar beklemenizi öneririmKızlar, yerleşme kanaması nasıl oluyor acaba tam olarak, dün akşam çok silik pembiş bir kan gördüm, sonra daha yok, az öncede sanki kuru kırmızı boya kalemi ile boyama yapmaya çalışırsın da rengi olmaz, böyle silik kalır, aynı o tarz bir leke gördüm, nedir anlam veremedim. Günüm yarın normalde, test yapıp kendimi üzmek istemediğim için test yapmadım, yarını bekliyorum
Şuan anlattıklarınız benziyor ama adet başlangıcı da olabilir yarın sabaha kadar beklemenizi öneririm
Yarın tekrarla kuzum ateşin düşmezseBana görünmüyor gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?