💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ah canım benim geçmiş olsun Bugün doktorun en doğru şekilde seni yönlendirecektir. İnşallah önemsiz bir şeydir canım benim

Hastaneye gittiniz mi olmamasinin sebebi neymis
Biz bu kadar zorluyoruz ama elbet evladinda hayirli bi zamani var bize dusen kocaaa bi sabır

Kuzum konuştum ben o da Bülent beyi tavsiye ediyor Medicana dan Perlitik önder bey de iyidir ama dedi. Dediğim gibi bu ara doğum yapan tüm arkadaşlarım seher sarı da yaptı. Bi de Beyza da fotoğraf çektirdiler

Kızlar, yerleşme kanaması nasıl oluyor acaba tam olarak, dün akşam çok silik pembiş bir kan gördüm, sonra daha yok, az öncede sanki kuru kırmızı boya kalemi ile boyama yapmaya çalışırsın da rengi olmaz, böyle silik kalır, aynı o tarz bir leke gördüm, nedir anlam veremedim. Günüm yarın normalde, test yapıp kendimi üzmek istemediğim için test yapmadım, yarını bekliyorum

Bu sabah tekrar test yaptım ilk idrarla negatif çıktı yok galiba

Şuan anlattıklarınız benziyor ama adet başlangıcı da olabilir yarın sabaha kadar beklemenizi öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…