- Konu Sahibi bebekheyecani
- #10.041
Kasiklarimdan ses cikiyor sanki bütün gaz orda toplanmış gibiBugun misafirim gelecek kahvaltiya oglen gidecek aceba saglik ocaginda bakarlarmıki
Ablamın 2 ay sonra testlerde belli oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kasiklarimdan ses cikiyor sanki bütün gaz orda toplanmış gibiBugun misafirim gelecek kahvaltiya oglen gidecek aceba saglik ocaginda bakarlarmıki
Kasiklarimdan ses cikiyor sanki butun gaz orda toplanmis gibiAblanın nasıl oldu tatlım peki.
İşte bende ondan dolayı diyorum canım bir kadın doğum uzmanına git diye.
Ultrason da en azından keseyi görür.
Birsey der durma git bence.
Değerim 17.73 ne tesadüfki bende 1 haftadır ağır bir şekilde gribim ama içmek istemedim ilaçDeğeri göremedim ama aynı durumdayız. Değerine beni de etiketler misin ?
Ben korkup test yapmadım,
Nezle oldum sabah gidip ilaç yazdırırken test de isteyeceğim, antibiyotik yoksa içemem
Psikolojik danışmanımız ayağımıza gelmişPdr 'yim canım aslında ben
Aşkım çok teşekkür ederim bu güzel sözlerin icin inşallah söylediğin gibidir 2 aydır kimyasal geçiriyorum kuzum kimyasal olacaksa negatifi görmeye razıyım zaten ama inşallah daha erken olduğu için çıkmamıştırKuzum heveslendirmek gibi olmasın ama ben bir gölge gördüm. Ayrıca doktor 6 sında çatlamak üzere demiş. Belki 8 inde çatladı seninki 2 günü buldu. Döllenmesiydi vs derken aslında hala erken. Bekle bakalım bat ını. Allahtan ümit kesilmez belki hamilesindir. Değilsen de en hayırlı ay bu ay değilmiş öyle düşüneceğiz.
Yani umutlandırmak istemem ama sanki silik birşey var tabi sen daha iyi bilirsin çünkü gözün gördüğü ile foto aynı olmuyor malesef . Hakkında hayırlısı olsun inşallahGünaydın hanımlar benden koskoca bir negatif 6 martta doktor çatlamak üzere demişti 6-7 mart arası çatlamıştı yumurtam bata 5 gün var ama maalesef yok sanırım bu ay elendim hicbir belirtimde yok zaten göğüslerim falan boş kasık ağrımda yok arada sırada sağlı sollu hafif batıp cıkıyo ama oda anlık olan bir durum demek ki daha test yapmayı düşünmüyorum bu ay günüm geçerse veya bat günü olmazsam yaparim ne diyim vallahi bende kendime şaşırıyorum dr herşeyin temiz gebe kalmamak icin bir neden yok diyo ama yine fos demek ki ya nasipte yok yada rabbim geciktiriyor bilemiyorum Eki Görüntüle 3219199
Sağlık ocakları böyle şeylerde sabah kan testi yapıyor saat 10 dan önce kan vermen lazım . Gebelik kanda çıkmazsa ultrason ile bakmıyorlarBugun misafirim gelecek kahvaltiya oglen gidecek aceba saglik ocaginda bakarlarmıki
Teşekkür ederim bi kac gun daha bekleyeceğim valla eşim az once işe giderken biraz çıkıştı yine kaptırdın kendini diyeSa
Sağlık ocakları böyle şeylerde sabah kan testi yapıyor saat 10 dan önce kan vermen lazım . Gebelik kanda çıkmazsa ultrason ile bakmıyorlar
Yani kuzum bende hafif gölge gibi bişey gördüm ama 2 gün öncede gördüm gibi olmuştu o yüzden gölgelere artık pek anlam yükleyemiyorum bat gününe kadar bekliycem bakalım ozamana kadar varsa anlaşılır diye düşünüyorumYani umutlandırmak istemem ama sanki silik birşey var tabi sen daha iyi bilirsin çünkü gözün gördüğü ile foto aynı olmuyor malesef . Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Ayyy inşallah ben de arkadaşın gibi olurum kuzum yavrum aşırı aşırı eğlenceli ve zevkli bence. Henüz birşey de yaşamamışsın çok şükür. O yüzden bence bu işe el atBiliyor musun bir arkadaşım da öyle olmuştu kaza yapmıştı yıllarca kullanmamıştı sonra hocadan ders alıp cesaretini toplayıp tekrar kullanmaya başlamıştı bence sen de başlayacaksın. Ben de çok istiyorum eşim de çok istiyor aşkında sürerken iyiyim ama yine de korkuyorum. Eşim diyor bunu yapman lazım yarın bir gün doğuya gitsem sen buralarda kalsan elin ayağın olacak araba diyor haklı
Allah Allah doktora hiç gidip baktırdın mı kuzum bu durumaYok kuzum değil bu bambaşka bir ağrı.Geçen ay pik olup yumurtladığımda hiç olmamıştı böyle bir ağrı. Reglime yakın başlmıştı. Şimdi yine böyle oldu. Rahmimi bıçaklıyor birileri sanki.
Ben de görüyorum. Artımed bu test güvenilir. Çok çok yeni olmalı. İki gün sonra tekrarlayın ama hamilesiniz gibi gibiGunaydin kizlarr bugun catlamanin 10 gunu test yaptim ama belli belirsiz bir cizgi vardi cokda gorumdum mu gormedim mi gozum mu oyle gormek istiyor bilemiyorum fotoda hic cikmamis
Anlıyorum canım inan hepimiz aynı durumdayız ben umudumu kestim çünkü hiç bir belirtim yok. Dün ve bugün test yaptım tertemiz bir negatif daha değişeceğini sanmıyorum açıkcası çünkü hamileliklerim olmuştu hepsinde adete 6 gün kala öğrenmiştim belirtileri yoğun yaşıyordum ilk günden beri ama bunda sanki hiç adet bile olmayacam gibi geliyorTeşekkür ederim bi kac gun daha bekleyeceğim valla eşim az once işe giderken biraz çıkıştı yine kaptırdın kendini diye
Gördüm canım hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahGunaydin kizlarr bugun catlamanin 10 gunu test yaptim ama belli belirsiz bir cizgi vardi cokda gorumdum mu gormedim mi gozum mu oyle gormek istiyor bilemiyorum fotoda hic cikmamis
Hayırlısı canım inşallah vardırYani kuzum bende hafif gölge gibi bişey gördüm ama 2 gün öncede gördüm gibi olmuştu o yüzden gölgelere artık pek anlam yükleyemiyorum bat gününe kadar bekliycem bakalım ozamana kadar varsa anlaşılır diye düşünüyorum
Ah insallah ilk yaptigimda bir golgelik gorur gibi oldum ama sanki gozum artik otomatikmen yerlestiriyor cizgiyi olursa bizim icin mucize olurBen de görüyorum. Artımed bu test güvenilir. Çok çok yeni olmalı. İki gün sonra tekrarlayın ama hamilesiniz gibi gibi
Ay insallah vardirGördüm canım hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah