💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Bu ay biz kadinlarda bisey var herhalde cevremdekilerde bu kadar uzun sure olmadi
Hic sanciniz yok mu sizin kac gun gecikti

Bu ay biz kadinlarda bisey var herhalde cevremdekilerde bu kadar uzun sure olmadi
Hic sanciniz yok mu sizin kac gun gecikti
Daha adetime 9 var ama benim adetim düzensiz olduğu için tam tarihinden de emin değilim sadece çok hafif bir göğüs ağrısı var ama bnde pcos olduğu için her adette agırıyor. Bu ay olmazsa bırakacam ramazan geliyor oruç oruç uğraşamam

Gece biraz uzanıp ölçüm yapıyorum canım sabaha çok yakın çıkıyor ölçtüm ateşim sabah düştü gün içinde adetim gelir. Tam tahmin ettiğim gibi
Hayırlısı canım önümüzdeki ay daha güzel olur bilemeyiz bunu ramazan geldi bereketiyle inşallah bizlerde güzel haber alırız

A Afratafrac canım geçmiş olsun bu sabah nasılsın
Günayd kuzum. Ben gece hiç uyumadım. Baya kötüydüm. Sabah uyumuşum 2 saat. Eşim kaldırdı öğlen 1 de önemli bir toplantım var biliyordu. İptal de edemiyorum işi gücü. Öğleni atlatınca bir tık rahatım tabi. Ağrı hala devam ediyor ama geceki gibi değlim. Böyle tam rahmimin içi acıyor. Otururken üstüne oturamıyor gibiyim. Bişiler batıyor içimde. Geçen ay çok daha şiddetlisini yaşamıştım acillere gittik 3 tane. 3 ü de ağrı kesici verdi önemsememişti.
Bu ay doktoruma anlattım gittiğimde böyle böyle yaşadım dedim. İltihaplanman olmuştur yumurtalıklarda dedi. Olabiliyormuş. Regl olunca atılıyormuş. Spazm tarzı yaşarsam diye Buscopan diye ilaç vermişti. Gece 3.30 da aklıma geldi o ilacı içmek. İlacı içtim ağrılarım kesildi.

Gunaydin kizlarr bugun catlamanin 10 gunu test yaptim ama belli belirsiz bir cizgi vardi cokda gorumdum mu gormedim mi gozum mu oyle gormek istiyor bilemiyorum fotoda hic cikmamis
Gördüm ben de

İnşallah bebişin seniledir ve sağlıkla büyür kuzum. 10. gün için normal bu siliklikte çıkması. T1 T2 li test hem de güvenilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…