- 11 Eylül 2021
- 1.597
- 1.071
- 83
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #10.061
Aynen artimed marka daha hassas diyorlar dediler bu test icin insallah vardirBen de görüyorum. Artımed bu test güvenilir. Çok çok yeni olmalı. İki gün sonra tekrarlayın ama hamilesiniz gibi gibi
Günaydın tatlım adetin gelirse de can sıkmak yok yep yeni bi ay var önümüzdeGünaydın canım ateşim düştü tam tahmin ettiğim gibi gün içinde adetim gelir
Görünüyor canımGunaydin kizlarr bugun catlamanin 10 gunu test yaptim ama belli belirsiz bir cizgi vardi cokda gorumdum mu gormedim mi gozum mu oyle gormek istiyor bilemiyorum fotoda hic cikmamis
Bu ay biz kadinlarda bisey var herhalde cevremdekilerde bu kadar uzun sure olmadiAnlıyorum canım inan hepimiz aynı durumdayızben umudumu kestim çünkü hiç bir belirtim yok. Dün ve bugün test yaptım tertemiz bir negatif daha değişeceğini sanmıyorum açıkcası çünkü hamileliklerim olmuştu hepsinde adete 6 gün kala öğrenmiştim belirtileri yoğun yaşıyordum ilk günden beri ama bunda sanki hiç adet bile olmayacam gibi geliyor
Daha adetime 9 var ama benim adetim düzensiz olduğu için tam tarihinden de emin değilim sadece çok hafif bir göğüs ağrısı var ama bnde pcos olduğu için her adette agırıyor. Bu ay olmazsa bırakacam ramazan geliyor oruç oruç uğraşamamBu ay biz kadinlarda bisey var herhalde cevremdekilerde bu kadar uzun sure olmadi
Hic sanciniz yok mu sizin kac gun gecikti
Günaydın canım yok benim sonucum hala çıkmadı. 3 gün oldu kan vereliRachel35 canım senin kan sonucun çıktı mı kaçırdım galiba
Herkeslere günaydın, hayırlı cumalar, bereketli günler, işler, kazançlar....
Günaydın canım önümüzdeki ay Ramazan bereketiyle daha güzel olur inşallah hepimiz içinGünaydın canım bozmuyoruz tabi. Hayırlısı herşeyin
Hayırlısı canım önümüzdeki ay daha güzel olur bilemeyiz bunu ramazan geldi bereketiyle inşallah bizlerde güzel haber alırızGece biraz uzanıp ölçüm yapıyorum canım sabaha çok yakın çıkıyor ölçtüm ateşim sabah düştü gün içinde adetim gelir. Tam tahmin ettiğim gibi
Yaptım aşkımbebekheyecani canım test yapmadın mı
Amin canım benim inşallahGünaydın canım önümüzdeki ay Ramazan bereketiyle daha güzel olur inşallah hepimiz için
Günayd kuzum. Ben gece hiç uyumadım. Baya kötüydüm. Sabah uyumuşum 2 saat. Eşim kaldırdı öğlen 1 de önemli bir toplantım var biliyordu. İptal de edemiyorum işi gücü. Öğleni atlatınca bir tık rahatım tabi. Ağrı hala devam ediyor ama geceki gibi değlim. Böyle tam rahmimin içi acıyor. Otururken üstüne oturamıyor gibiyim. Bişiler batıyor içimde. Geçen ay çok daha şiddetlisini yaşamıştım acillere gittik 3 tane. 3 ü de ağrı kesici verdi önemsememişti.
Laboquick ise doğru sonuçtur canım sanki çizgi görünüyorYaptım aşkım
Evet kuzum biraz önce yazdım detaylıca.Allah Allahdoktora hiç gidip baktırdın mı kuzum bu duruma
Ben bişey göremedim canım. Laboquick değil. Unuttum şimdi adınıLaboquick ise doğru sonuçtur canım sanki çizgi görünüyor
Gördüm ben deGunaydin kizlarr bugun catlamanin 10 gunu test yaptim ama belli belirsiz bir cizgi vardi cokda gorumdum mu gormedim mi gozum mu oyle gormek istiyor bilemiyorum fotoda hic cikmamis
Ben de görüyorumGunaydin kizlarr bugun catlamanin 10 gunu test yaptim ama belli belirsiz bir cizgi vardi cokda gorumdum mu gormedim mi gozum mu oyle gormek istiyor bilemiyorum fotoda hic cikmamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?