How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Merhaba arkadaşlar ilk önce umarım bebek isteyen herkes en yakın zamanda bebiş haberi alırlar tabi bende :anneadayı: daha yeni evliyim ve bebek istiyoruz. Bu süreçte çok acemiyim sizlerin fikir ve yardımlarına ihtiyacım var, ovulasyon testi ile mi takip edim doktora gidip muayene olmam gerekiyor mu folik asit kullanan varmış kullanmam gerekiyor mu bilmiyorum işte siz bana yardım edin :KK48::KK54:
Canım hayırlı olsun. Öncelikle bir kadın doğum doktoru bul kendine ve hamile kalmak istediğini söyle muayeneni ol. Zaten seni yönlendirecek kullanacağın ilaç vitamin falan varsa. Bizi de doktorlarımız yönlendirdi hep. Senden isteyeceği tetsler varsa da bu testleri ol mutlaka. Ovulasyon ile takip edebilirsin istiyorsan bu tamamen sana kalmış. Benim pcos um var mesela ne zaman yumurtladığım belli değil. Ancak pcos olmayan hanımların genelde her ay yumurtlama günlerine birbirine yakın oluyor. Doktorlar da bu dönemlerde 1 dolu 1 boş ilişki öneriyorlar.

Günaydın hanımlar benden koskoca bir negatif 6 martta doktor çatlamak üzere demişti 6-7 mart arası çatlamıştı yumurtam bata 5 gün var ama maalesef yok sanırım bu ay elendim hicbir belirtimde yok zaten göğüslerim falan boş kasık ağrımda yok arada sırada sağlı sollu hafif batıp cıkıyo ama oda anlık olan bir durum demek ki daha test yapmayı düşünmüyorum bu ay günüm geçerse veya bat günü olmazsam yaparim ne diyim vallahi bende kendime şaşırıyorum dr herşeyin temiz gebe kalmamak icin bir neden yok diyo ama yine fos demek ki ya nasipte yok yada rabbim geciktiriyor bilemiyorum
349C6DD2-668E-42A0-B6E0-D7834329C80E.jpeg

Eklentiler

• 93A0318B-DDBF-495D-908B-47151757F13D.jpeg
    93A0318B-DDBF-495D-908B-47151757F13D.jpeg
    137,6 KB · Görüntüleme: 59
  • 26639DE0-E760-48A0-8799-FBC05793B008.jpeg
    26639DE0-E760-48A0-8799-FBC05793B008.jpeg
    86,8 KB · Görüntüleme: 75
Günaydın hanımlar benden koskoca bir negatif 6 martta doktor çatlamak üzere demişti 6-7 mart arası çatlamıştı yumurtam bata 5 gün var ama maalesef yok sanırım bu ay elendim hicbir belirtimde yok zaten göğüslerim falan boş kasık ağrımda yok arada sırada sağlı sollu hafif batıp cıkıyo ama oda anlık olan bir durum demek ki daha test yapmayı düşünmüyorum bu ay günüm geçerse veya bat günü olmazsam yaparim ne diyim vallahi bende kendime şaşırıyorum dr herşeyin temiz gebe kalmamak icin bir neden yok diyo ama yine fos demek ki ya nasipte yok yada rabbim geciktiriyor bilemiyorum Eki Görüntüle 3219199
Kuzum heveslendirmek gibi olmasın ama ben bir gölge gördüm. Ayrıca doktor 6 sında çatlamak üzere demiş. Belki 8 inde çatladı seninki 2 günü buldu. Döllenmesiydi vs derken aslında hala erken. Bekle bakalım bat ını. Allahtan ümit kesilmez belki hamilesindir. Değilsen de en hayırlı ay bu ay değilmiş öyle düşüneceğiz. :KK200:

Arkadaslar merhaba benim 14 gun adetim gecikti en sonki batın ilk günü 30 ocak
Iki gundur adet olmusum gibi sancım geliyor hemen gidiyor belim ağrıyor ve şişkinliğim yok normalde bir hafta oncesinden olurdu bu ay 2 defa pantolonuma kadar ıslatan su gibi akıntım oldu ilk defa boyle bisey yaşadım
Bugun kan testi verdim 2.30 cikti
Geceleri uyuyamiyorum başım aşırı ağrıyor hala ağrıyor ve az once kusturmayan mide bulantim oldu bi kac defa sizce hamilelik varmidir boyle bisey yasayan varmidir
Agri kesici icicem ama terettutdeyim icemedim

Iki gundur adet olmusum gibi sancım geliyor hemen gidiyor belim ağrıyor ve şişkinliğim yok normalde bir hafta oncesinden olurdu bu ay 2 defa pantolonuma kadar ıslatan su gibi akıntım oldu ilk defa boyle bisey yaşadım
Geceleri uyuyamiyorum başım aşırı ağrıyor hala ağrıyor ve az once kusturmayan mide bulantim oldu bi kac defa sizce hamilelik varmidir boyle bisey yasayan varmidir
Canım 14 gün gecikmeyle kanda hayli hayli çıkardı. Maalesef hamilelik yok, ancak mutlaka en kısa zamanda doktora git. Kist olmöuş olabilir, adet söktürücü verir sana.

Mide bulantısı ise çok baş ağrıdığında mideye vurabiliyor. O yapıyor olabilir.

Canım 14 gün gecikmeyle kanda hayli hayli çıkardı. Maalesef hamilelik yok, ancak mutlaka en kısa zamanda doktora git. Kist olmöuş olabilir, adet söktürücü verir sana.

Mide bulantısı ise çok baş ağrıdığında mideye vurabiliyor. O yapıyor olabilir.
Benim ablamın 2 ay sonra testte çıktı kafam cok karışık kendimide kaptirmak istemiyorum bugun bidaha test yapicam eger yoksa icicem agri kesiciyi umarim gecer o zamana

Benim ablamın 2 ay sonra testte çıktı kafam cok karışık kendimide kaptirmak istemiyorum bugun bidaha test yapicam eger yoksa icicem agri kesiciyi umarim gecer o zamana
Bu arada parol içebilirsin ağrı kesici olarak. Hamileler kullanabiliyor.

Canım bir kadın hastalıkları doktoruna gidip durumu anlat.
Adet olmanı bu kadar geciktiren sebepleri öğren. Adet düzensizliğin var mı normal de?

Canım bir kadın hastalıkları doktoruna gidip durumu anlat.
Adet olmanı bu kadar geciktiren sebepleri öğren. Adet düzensizliğin var mı normal de?
Ben tup bebek tedavisi goruyorum bu ay adet olsaydim transfer icin 19. Gunu gidecektim
Adet donemlerinde cikan kistim oluyor ama adet olunca olusuyor
Tup bebek merkezini aradim bilgilendirdim biraz daha bekle kan ver dediler bekledim ve dun kan verdim 2.30 cikti
Bir kere daha 15 gun olmamıştım ama onda covid olmustuk ondan gecikmisti
Ya 25 gunde ya da 30 gunde olurdum normalde bende anlamadim cok dua ettim dogal yolla olsun diye ablaminda kanda cikmadigini bildigim için belki genetiktir diye düşündüm ama heyecanliyimda bir yandan da cok kaptirmak istemiyorum
Hesapladim simdi eger hamileysem 1.5 aylikmis hatta dogumuda benimle ayni gun inşallah hamileyimdir

Bizde seni seviyoruz bitanem. Bir benşm ateşim gece ile aynı çıkmıyor gece 36.8 çıkıyor sabah 3 derece düşük bende anlamadım.
Gece biraz uzanıp ölçüm yapıyorum canım sabaha çok yakın çıkıyor ölçtüm ateşim sabah düştü gün içinde adetim gelir. Tam tahmin ettiğim gibi

Ben tup bebek tedavisi goruyorum bu ay adet olsaydim transfer icin 19. Gunu gidecektim
Adet donemlerinde cikan kistim oluyor ama adet olunca olusuyor
Tup bebek merkezini aradim bilgilendirdim biraz daha bekle kan ver dediler bekledim ve dun kan verdim 2.30 cikti
Bir kere daha 15 gun olmamıştım ama onda covid olmustuk ondan gecikmisti
Ya 25 gunde ya da 30 gunde olurdum normalde bende anlamadim cok dua ettim dogal yolla olsun diye ablaminda kanda cikmadigini bildigim için belki genetiktir diye düşündüm ama heyecanliyimda bir yandan da cok kaptirmak istemiyorum
Hesapladim simdi eger hamileysem 1.5 aylikmis hatta dogumuda benimle ayni gun inşallah hamileyimdir
Ablanın nasıl oldu tatlım peki.
İşte bende ondan dolayı diyorum canım bir kadın doğum uzmanına git diye.
Ultrason da en azından keseyi görür.
Birsey der durma git bence.

Ay kuzum beni örnek alma. Araba kullanmak çok güzel çok zevkli. Destek almayı çok düşündüm ama almadım 🙈 belki diyorum bu yaz tekrar hoca ile ders yapsam iyi gelir. Aslında kazadan sonra bi kere daha denedim bu sefer de bi tanesi üzerime doğru sürdü kaldım yokuşta yine panik oldum
Biliyor musun bir arkadaşım da öyle olmuştu kaza yapmıştı yıllarca kullanmamıştı sonra hocadan ders alıp cesaretini toplayıp tekrar kullanmaya başlamıştı bence sen de başlayacaksın. Ben de çok istiyorum eşim de çok istiyor aşkında sürerken iyiyim ama yine de korkuyorum. Eşim diyor bunu yapman lazım yarın bir gün doğuya gitsem sen buralarda kalsan elin ayağın olacak araba diyor haklı

Back