- 26 Aralık 2015
- 11.803
- 19.048
- 298
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #9.801
İnşallah kuzum Allah razı olsun çok teşekkür ederimfnd_50 canım çok geçmiş olsun, büyüdüğü zaman hassasiyeti azalır inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kuzum Allah razı olsun çok teşekkür ederimfnd_50 canım çok geçmiş olsun, büyüdüğü zaman hassasiyeti azalır inşallah
Ne kullanıyorsun pekiBunlara demiyor musun bende hep böyle çıkıyordu ama hamile değildim . Artık bu mavileri kullanmıyorum başka marka kullanıyorum
Canm ilişki ateş düşük olunca yüksek olunca mi olmalı?Fertility friend. Her sabah dilinin altından ilk uyandığında yataktan kalkmadan ölçüp kaydet. Ayağa falan kalkma konuşma. Baş ucuna koy ateş ölçeri. Hergün aynı saatte olsun ama.
Kuzum belki ayda 2 kere yumurtluyor olabilirsin sağ soldanAaaa ama testlerim öyle demiyor. Bak atim kuzumEki Görüntüle 3219008 Eki Görüntüle 3219009 Eki Görüntüle 3219010 Eki Görüntüle 3219011
Senin testini yerim ben çok sevindim canım kardeşim çok sevindim kendim gibi sevindim yemin ederim nolur bize de dua etAy evetttt varrrr bugun mavi artimed buldum bir de onla yaptım
Evet kuzum bugün düne göre koyuBugün dünden daha koyu olmuş sanki sana nasıl geldi tatlım
Etmezmiyim canım benimmmm cok ediyorumm cok rabbim saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimizeSenin testini yerim ben çok sevindim canım kardeşim çok sevindim kendim gibi sevindim yemin ederim nolur bize de dua et
Ben de bir ihtimal olabilir diye düşündüm yine değerlendirmem lazımKuzum belki ayda 2 kere yumurtluyor olabilirsin sağ soldan
Değerlendir kesinlikleBen de bir ihtimal olabilir diye düşündüm yine değerlendirmem lazım
Amin amin amin inşallahEtmezmiyim canım benimmmm cok ediyorumm cok rabbim saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize
Canım ovulasyon testi yapıyor musun aynı zaman da pik ne zaman oldu ya da olacak merak ettim. Yarın doktora da sorabilir misin akıntının yoğun olduğu gün mü yoksa akıntıdan sonra mı yumurtlanıyor diye sana zahmetkızlar bugun akıntım baya çok yumurtladıgımı dusunuyorum bugun.yarın sabah kadın doguma gıtcem yumurtlamısmıyım yoksa yumurta varsa suanda kac cm vs ona baktırcam ama sıze bı sorum var malum tam bebek calısmalarının oldugu zaman.karından muane ıle bakılıyor mu?yumurta takıbı yaptıran bebekler bı cevap verebılırmısınız?yoksa hep alttan mı baktılar.(benım dr cok sevıyo alttan muane ama ben hıc sevmıyorum sızınkıler yumurta takıbını karından yaptıysa bende karından bakın dıcem)
niye canım noldu hayırdırKızlar bana yazanlar oldu mu bilmiyorum kaçırmış olabilirim iyi değilim moralim bozuk canım sıkkın bu aralar. Adet olayım bari de önüme bakayım diyorum…
Bu baya pempiş çıkmış var canım var hayırlısıyla sağlıkla büyüsün inşallah
Akıntının yogun oldugu gün pik oluyor beybi sonra yumurtlama yani ben de öyle olduCanım ovulasyon testi yapıyor musun aynı zaman da pik ne zaman oldu ya da olacak merak ettim. Yarın doktora da sorabilir misin akıntının yoğun olduğu gün mü yoksa akıntıdan sonra mı yumurtlanıyor diye sana zahmet
Canım bazen ayda 2 defa yumurtlama olabiliyor. Ancak benim reglime yakınken bile böyle silik çizgi çıkıyordu tamamen beyaz olmamıştı hiç. Bir daha yumurtlarsan onu da değerlendirirsinA Afratafrac ben yine mi yumurtlıcam acaba yine bir artıyor sanki görüntü ne diyorsun kuzumEki Görüntüle 3218984
Adet gününüzü bekleyin gecikmeden 3-5 gün sonra öğrenenler var.Kızlar soru sorucam da lütfen cevap bekliyorum sizden 5 martta yumurtladım eminim Ovulasyon testi ile takip ettim bugün 12. Günü idrar testim negatif geliyor döllnemişse 12. Günde belli olur yazıyor internette doğru mu sizce olsa çıkar mıydı kesin
İşte hem oğlumun rahatsızlığı hem aylardır testte negatif görmem yordu beni bu ay o kadar Progestan içtim dünya kadar yan etkisi oldu ama testler yine negatif yoruldum artıkniye canım noldu hayırdır
Ben duymadım canım.Kızlar mavi artımedde kuruma çizgisi yada yalan silik pozitif gören var mı hic ama mavi artımed
VAr kuzum var, mavi test yalan söylemez sağlıkla büyüsün inşallahBenım ilk gebelıgımde 4.5 ılgılasmtı bu mavı artımed ve Kızlar uc gundur ovulasyon testlerım pık geliyor dun cok sıkık pozıtıf cıktı bugunde ama o kadar sılıkkı kurumadan gorulmuyor kuruduktan sonra goruluyor. Ve ben 7-8 martta yumurtlama agrısı ve akıntısı yasadım ve 8 ı piki gördüm testte ekliyim size şuankş pikleri ve testi. Gorecegım sıye gozum bızulacak artık gebelık testınde üç gündür boyle ovulasyonlar gebelığide ekledım