• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

kızlar bugun akıntım baya çok yumurtladıgımı dusunuyorum bugun.yarın sabah kadın doguma gıtcem yumurtlamısmıyım yoksa yumurta varsa suanda kac cm vs ona baktırcam ama sıze bı sorum var malum tam bebek calısmalarının oldugu zaman.karından muane ıle bakılıyor mu?yumurta takıbı yaptıran bebekler bı cevap verebılırmısınız?yoksa hep alttan mı baktılar.(benım dr cok sevıyo alttan muane ama ben hıc sevmıyorum sızınkıler yumurta takıbını karından yaptıysa bende karından bakın dıcem)
Canım ovulasyon testi yapıyor musun aynı zaman da pik ne zaman oldu ya da olacak merak ettim. Yarın doktora da sorabilir misin akıntının yoğun olduğu gün mü yoksa akıntıdan sonra mı yumurtlanıyor diye :D sana zahmet

Canım ovulasyon testi yapıyor musun aynı zaman da pik ne zaman oldu ya da olacak merak ettim. Yarın doktora da sorabilir misin akıntının yoğun olduğu gün mü yoksa akıntıdan sonra mı yumurtlanıyor diye :KK70: sana zahmet
Akıntının yogun oldugu gün pik oluyor beybi sonra yumurtlama yani ben de öyle oldu🤣

Kızlar soru sorucam da lütfen cevap bekliyorum sizden 5 martta yumurtladım eminim Ovulasyon testi ile takip ettim bugün 12. Günü idrar testim negatif geliyor döllnemişse 12. Günde belli olur yazıyor internette doğru mu sizce olsa çıkar mıydı kesin 🥹
Adet gününüzü bekleyin gecikmeden 3-5 gün sonra öğrenenler var.

Benım ilk gebelıgımde 4.5 ılgılasmtı bu mavı artımed ve Kızlar uc gundur ovulasyon testlerım pık geliyor dun cok sıkık pozıtıf cıktı bugunde ama o kadar sılıkkı kurumadan gorulmuyor kuruduktan sonra goruluyor. Ve ben 7-8 martta yumurtlama agrısı ve akıntısı yasadım ve 8 ı piki gördüm testte ekliyim size şuankş pikleri ve testi. Gorecegım sıye gozum bızulacak artık gebelık testınde üç gündür boyle ovulasyonlar gebelığide ekledım
VAr kuzum var, mavi test yalan söylemez :D sağlıkla büyüsün inşallah

Back