- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 78
- 32
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #9.821
Yüksek olunca pik olmuş oluyor. Düşünce yumurta çatlamış demektir. Çatlama daha önemli tabi.Canm ilişki ateş düşük olunca yüksek olunca mi olmalı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüksek olunca pik olmuş oluyor. Düşünce yumurta çatlamış demektir. Çatlama daha önemli tabi.Canm ilişki ateş düşük olunca yüksek olunca mi olmalı?
senin bat yakındı demi ümitsizliğe kapılma hemen ben kaçırdım sen test yapmısmıydın en son ne zaman yaptınİşte hem oğlumun rahatsızlığı hem aylardır testte negatif görmem yordu beni bu ay o kadar Progestan içtim dünya kadar yan etkisi oldu ama testler yine negatif yoruldum artık
Senden de bi test bekliyoruz artık sabahYüksek olunca pik olmuş oluyor. Düşünce yumurta çatlamış demektir. Çatlama daha önemli tabi.
Ovulasyon testi ile hamilelik takibi olmaz. Her hamilede pik gibi göstermiyor çünkü ovulasyon testi. Hamilelik testi alıp yap canım çıkar artık sonuçKızlar soru sorucam da lütfen cevap bekliyorum sizden 5 martta yumurtladım eminim Ovulasyon testi ile takip ettim bugün 12. Günü idrar testim negatif geliyor döllnemişse 12. Günde belli olur yazıyor internette doğru mu sizce olsa çıkar mıydı kesin
Son sığındığımız gemi de battı kızlar. Saygı duruşu ile mavi testi de aramızdan uğurluyoruz ve artık resmi olarak güvenilir test kalmadı.Bunlara demiyor musun bende hep böyle çıkıyordu ama hamile değildim . Artık bu mavileri kullanmıyorum başka marka kullanıyorum
Yalnız ben ilk kez böyle bir şey görüyorum. Kan testi yaptırmışmıydın? Kimyasal gebelik yaşamış olmayasın. Çünkü burada dediler yumurtan döllenmiş ancak tutunamamış olabilir.Bunlara demiyor musun bende hep böyle çıkıyordu ama hamile değildim . Artık bu mavileri kullanmıyorum başka marka kullanıyorum
Teşekkür ederim canımCanım herkesin ateşi kendine özgüdür senin adet ateşin farklıdır hamilelik ateşin farklıdır sana özgüdür mesela yumurtlamadan sonra en senin yükseğin 36.20 olabilir ama benim 36.80 dir yani bu senin vücudunla ilgili. Düşük diye düşünme. Senin vücuduna göre yüksek ateş bu şekilde
Daha bugun yaptım bi vakit geçseydi yaher yaptıgım test mimleniyoSon sığındığımız gemi de battı kızlar. Saygı duruşu ile mavi testi de aramızdan uğurluyoruz ve artık resmi olarak güvenilir test kalmadı.
Canım sen biraz sevdiğin şeylerle meşgul ol ve kafanı dağıt. Zaten bu ay çook stres yaptın bence bu kullandığn ilaçlarla ilgili falan. Her şey düzelecek, Allahım iç huzuru versin sana.Kızlar bana yazanlar oldu mu bilmiyorum kaçırmış olabilirim iyi değilim moralim bozuk canım sıkkın bu aralar. Adet olayım bari de önüme bakayım diyorum…
Yok yanlış anlattım galiba Ovulasyon takibi yaptım 5 inde yumurtladım da 12 gün geçti gebelik testi negatif yani şuan ovulasyon testi yapmadımOvulasyon testi ile hamilelik takibi olmaz. Her hamilede pik gibi göstermiyor çünkü ovulasyon testi. Hamilelik testi alıp yap canım çıkar artık sonuç
Art arda yaptığım testler canım . Gidip kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı . 5 6 defa böyle oldu hep negatif çıktı kanda . Bu attığım test de 7 Mart'ta yaptığım çatlatma iğnesinden sonraki testler vucudumdan etkisi gitmiş mi diye test yapıyordum eşim bilmeden bunu almış . Açık olan ilk test koyu olan ikinci test yanlışlık orda zaten 2 günde bir HCG azalması lazım o koyu gösteriyordu başka marka laboquick marka ileO ay kimyasal yasamıs olmayasın canım art arda yaptıgın testler mı bunlar biri koyu biri açık
Bu arada sen aile hekimine kan verebilirsin teyit etmek içimn istiyorsan ancak doktor muayenesi için 6. haftayı bekleyebilirsin.Daha bugun yaptım bi vakit geçseydi yaher yaptıgım test mimleniyo
Teşekkür ederim bat 19 Mart yani 3 gün var inşallah dediğiniz gibidirCanım yumurtlama farklı birsey yumurtanın döllenmesi farklı. Geç döllenme oldu ise mesela 10. Günde olabilirsin şuan bekle bakalım bata kaç gün var. Evde ki testte çıkacak kadar değerin büyük olmayabilir
Heee pardon yanlış anlamışım. Aslında şöyle 5 inde yumurtladın ancak yumurtlan 6 sında döllenmiş olabilir. 1-2 gün daha bekle benim tavsiyem. Çünkü bazı kadınlarda kana yansıyor bu hormon ancak idrara geç yansıyabiliyor.Yok yanlış anlattım galiba Ovulasyon takibi yaptım 5 inde yumurtladım da 12 gün geçti gebelik testi negatif yani şuan ovulasyon testi yapmadım
Çok teşekkür ederim internet insanı çok etkiliyor nerdeyse herkes 12. Günü öğrenmişHeee pardon yanlış anlamışım. Aslında şöyle 5 inde yumurtladın ancak yumurtlan 6 sında döllenmiş olabilir. 1-2 gün daha bekle benim tavsiyem. Çünkü bazı kadınlarda kana yansıyor bu hormon ancak idrara geç yansıyabiliyor.
Ben bu testten bahsediyor göstermek için attım örnek olarak bu şuan çatlatma dan dolayı olabilir . Ama bir kimyasal geçirmişliğim var . 2 de gebelik geçirdim . Sadece arkadaş bu mavi teste inanmasın başka bir test daha yapsın onun kuruma çizgisi net gözüküyor canlı bakınca diğer testlere göre daha yanıltıcı oluyor.Yalnız ben ilk kez böyle bir şey görüyorum. Kan testi yaptırmışmıydın? Kimyasal gebelik yaşamış olmayasın. Çünkü burada dediler yumurtan döllenmiş ancak tutunamamış olabilir.
Bu arada sen aile hekimine kan verebilirsin teyit etmek içimn istiyorsan ancak doktor muayenesi için 6. haftayı bekleyebilirsin.
Laboquick marka test kullanıyorum şuanNe kullanıyorsun peki
MaşaAllah tebrik ederimCnm 2 gündür yapıyordum çok aşırı sılık çıkıyordu
Bugun iğne günü dahil 15. Gün
Cnm normalde 12 günde çıkar fakatKızlar soru sorucam da lütfen cevap bekliyorum sizden 5 martta yumurtladım eminim Ovulasyon testi ile takip ettim bugün 12. Günü idrar testim negatif geliyor döllnemişse 12. Günde belli olur yazıyor internette doğru mu sizce olsa çıkar mıydı kesin