• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

İşte hem oğlumun rahatsızlığı hem aylardır testte negatif görmem yordu beni😔 bu ay o kadar Progestan içtim dünya kadar yan etkisi oldu ama testler yine negatif yoruldum artık
senin bat yakındı demi ümitsizliğe kapılma hemen ben kaçırdım sen test yapmısmıydın en son ne zaman yaptın

Kızlar soru sorucam da lütfen cevap bekliyorum sizden 5 martta yumurtladım eminim Ovulasyon testi ile takip ettim bugün 12. Günü idrar testim negatif geliyor döllnemişse 12. Günde belli olur yazıyor internette doğru mu sizce olsa çıkar mıydı kesin 🥹
Ovulasyon testi ile hamilelik takibi olmaz. Her hamilede pik gibi göstermiyor çünkü ovulasyon testi. Hamilelik testi alıp yap canım çıkar artık sonuç

Bunlara demiyor musun bende hep böyle çıkıyordu ama hamile değildim . Artık bu mavileri kullanmıyorum başka marka kullanıyorum
Son sığındığımız gemi de battı kızlar. Saygı duruşu ile mavi testi de aramızdan uğurluyoruz ve artık resmi olarak güvenilir test kalmadı.

Bunlara demiyor musun bende hep böyle çıkıyordu ama hamile değildim . Artık bu mavileri kullanmıyorum başka marka kullanıyorum
Yalnız ben ilk kez böyle bir şey görüyorum. Kan testi yaptırmışmıydın? Kimyasal gebelik yaşamış olmayasın. Çünkü burada dediler yumurtan döllenmiş ancak tutunamamış olabilir.

Canım herkesin ateşi kendine özgüdür senin adet ateşin farklıdır hamilelik ateşin farklıdır sana özgüdür mesela yumurtlamadan sonra en senin yükseğin 36.20 olabilir ama benim 36.80 dir yani bu senin vücudunla ilgili. Düşük diye düşünme. Senin vücuduna göre yüksek ateş bu şekilde
Teşekkür ederim canım 🥰🥰

Kızlar bana yazanlar oldu mu bilmiyorum kaçırmış olabilirim iyi değilim moralim bozuk canım sıkkın bu aralar. Adet olayım bari de önüme bakayım diyorum…
Canım sen biraz sevdiğin şeylerle meşgul ol ve kafanı dağıt. Zaten bu ay çook stres yaptın bence bu kullandığn ilaçlarla ilgili falan. Her şey düzelecek, Allahım iç huzuru versin sana.

Ovulasyon testi ile hamilelik takibi olmaz. Her hamilede pik gibi göstermiyor çünkü ovulasyon testi. Hamilelik testi alıp yap canım çıkar artık sonuç
Yok yanlış anlattım galiba Ovulasyon takibi yaptım 5 inde yumurtladım da 12 gün geçti gebelik testi negatif yani şuan ovulasyon testi yapmadım

O ay kimyasal yasamıs olmayasın canım art arda yaptıgın testler mı bunlar biri koyu biri açık
Art arda yaptığım testler canım . Gidip kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı . 5 6 defa böyle oldu hep negatif çıktı kanda . Bu attığım test de 7 Mart'ta yaptığım çatlatma iğnesinden sonraki testler vucudumdan etkisi gitmiş mi diye test yapıyordum eşim bilmeden bunu almış . Açık olan ilk test koyu olan ikinci test yanlışlık orda zaten 2 günde bir HCG azalması lazım o koyu gösteriyordu başka marka laboquick marka ile
yaptım yok denecek kadar silik çıktı .

Canım yumurtlama farklı birsey yumurtanın döllenmesi farklı. Geç döllenme oldu ise mesela 10. Günde olabilirsin şuan bekle bakalım bata kaç gün var. Evde ki testte çıkacak kadar değerin büyük olmayabilir ❤️❤️
Teşekkür ederim bat 19 Mart yani 3 gün var inşallah dediğiniz gibidir 😍

Yok yanlış anlattım galiba Ovulasyon takibi yaptım 5 inde yumurtladım da 12 gün geçti gebelik testi negatif yani şuan ovulasyon testi yapmadım
Heee pardon yanlış anlamışım. Aslında şöyle 5 inde yumurtladın ancak yumurtlan 6 sında döllenmiş olabilir. 1-2 gün daha bekle benim tavsiyem. Çünkü bazı kadınlarda kana yansıyor bu hormon ancak idrara geç yansıyabiliyor.

Heee pardon yanlış anlamışım. Aslında şöyle 5 inde yumurtladın ancak yumurtlan 6 sında döllenmiş olabilir. 1-2 gün daha bekle benim tavsiyem. Çünkü bazı kadınlarda kana yansıyor bu hormon ancak idrara geç yansıyabiliyor.
Çok teşekkür ederim internet insanı çok etkiliyor nerdeyse herkes 12. Günü öğrenmiş 😅

Yalnız ben ilk kez böyle bir şey görüyorum. Kan testi yaptırmışmıydın? Kimyasal gebelik yaşamış olmayasın. Çünkü burada dediler yumurtan döllenmiş ancak tutunamamış olabilir.
Ben bu testten bahsediyor göstermek için attım örnek olarak bu şuan çatlatma dan dolayı olabilir . Ama bir kimyasal geçirmişliğim var . 2 de gebelik geçirdim . Sadece arkadaş bu mavi teste inanmasın başka bir test daha yapsın onun kuruma çizgisi net gözüküyor canlı bakınca diğer testlere göre daha yanıltıcı oluyor.

Kızlar soru sorucam da lütfen cevap bekliyorum sizden 5 martta yumurtladım eminim Ovulasyon testi ile takip ettim bugün 12. Günü idrar testim negatif geliyor döllnemişse 12. Günde belli olur yazıyor internette doğru mu sizce olsa çıkar mıydı kesin 🥹
Cnm normalde 12 günde çıkar fakat
Bnim iğnem 2 mart idi
Hadi 3 Mart gece çatladı desek (36 saat)
Daha bu sabah emin oldum testten ben
Yarın sabahta Bi yap

Back