• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ayy kızlar burda sorularıma cevap veren vermeyen herkese teşekkür ederim. Valla çok iyisiniz 🥰 rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. 🙏🏻 Bugün hormon testimden sonra korkmuştum prolaktin yüksek çıktığı için ama yazdıklarınızla olsun yaklaşımlarınızla olsun içimi hep rahatlattınız çok teşekkür ederim her biriniz iyi ki varsınız 🥰🥰❤️❤️

Kızlar soru sorucam da lütfen cevap bekliyorum sizden 5 martta yumurtladım eminim Ovulasyon testi ile takip ettim bugün 12. Günü idrar testim negatif geliyor döllnemişse 12. Günde belli olur yazıyor internette doğru mu sizce olsa çıkar mıydı kesin 🥹

Canım mavı artımed ama beyaz olan degıl. Beyaz olan yalancı zaten
Bunlara demiyor musun bende hep böyle çıkıyordu ama hamile değildim . Artık bu mavileri kullanmıyorum başka marka kullanıyorum

Eklentiler

• IMG_20230316_204020.jpg
    IMG_20230316_204020.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 57
kızlar bugun akıntım baya çok yumurtladıgımı dusunuyorum bugun.yarın sabah kadın doguma gıtcem yumurtlamısmıyım yoksa yumurta varsa suanda kac cm vs ona baktırcam ama sıze bı sorum var malum tam bebek calısmalarının oldugu zaman.karından muane ıle bakılıyor mu?yumurta takıbı yaptıran bebekler bı cevap verebılırmısınız?yoksa hep alttan mı baktılar.(benım dr cok sevıyo alttan muane ama ben hıc sevmıyorum sızınkıler yumurta takıbını karından yaptıysa bende karından bakın dıcem)
Yumurta takibi vajinal ultrason ile olur canım

kızlar bugun akıntım baya çok yumurtladıgımı dusunuyorum bugun.yarın sabah kadın doguma gıtcem yumurtlamısmıyım yoksa yumurta varsa suanda kac cm vs ona baktırcam ama sıze bı sorum var malum tam bebek calısmalarının oldugu zaman.karından muane ıle bakılıyor mu?yumurta takıbı yaptıran bebekler bı cevap verebılırmısınız?yoksa hep alttan mı baktılar.(benım dr cok sevıyo alttan muane ama ben hıc sevmıyorum sızınkıler yumurta takıbını karından yaptıysa bende karından bakın dıcem)
Benm şun gittiğim doktor karından bakıyor ama ben de alttan bakıldığında daha net göründüğünü düşünüyorum

Kızlar ben normalde düşük ateşliyimdir biliyorsunuz hatta bi kaç kere meleğin ve sizin başınızı yemiştim niye böyleyim diye bu ay ilk defa ateşim yüksek ilerliyor ister istemez çok umutlandım ya ateş tabloma bi baksanıza önceki aylarıda eklicem karşılaştırabilin diye
@Papatyamaviss fnd_50 fnd_50 @sevayd @melegim can ve aklıma gelmeyen diğer kızçeler
Canım bilemedim hormonlardan kaynaklıdır hasta falan olmadın değil mi? Gebelikten dolayı inşallah böyledir. Bata yakın bakalım bence kuzum

Kızlar soru sorucam da lütfen cevap bekliyorum sizden 5 martta yumurtladım eminim Ovulasyon testi ile takip ettim bugün 12. Günü idrar testim negatif geliyor döllnemişse 12. Günde belli olur yazıyor internette doğru mu sizce olsa çıkar mıydı kesin 🥹
Canım yumurtlama farklı birsey yumurtanın döllenmesi farklı. Geç döllenme oldu ise mesela 10. Günde olabilirsin şuan bekle bakalım bata kaç gün var. Evde ki testte çıkacak kadar değerin büyük olmayabilir ❤️❤️

Kızlar fnd_50 fnd_50 @Papatyamaviss sizce ateş tablom tuhaf degil mi çok düşük seyrediyor hamile kalanların genelde tabloları yüksek
Canım herkesin ateşi kendine özgüdür senin adet ateşin farklıdır hamilelik ateşin farklıdır sana özgüdür mesela yumurtlamadan sonra en senin yükseğin 36.20 olabilir ama benim 36.80 dir yani bu senin vücudunla ilgili. Düşük diye düşünme. Senin vücuduna göre yüksek ateş bu şekilde

Back