- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 83
- 45
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #9.761
Evet canım bugün 3.gün gecikti. Sabah testim silik çıktı. İnşallah sağlıkla devam eder.işe yaradı mı peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım bugün 3.gün gecikti. Sabah testim silik çıktı. İnşallah sağlıkla devam eder.işe yaradı mı peki
inşallah canım allah sağlıkla kucağını almaya nasip etsin :)Evet canım bugün 3.gün gecikti. Sabah testim silik çıktı. İnşallah sağlıkla devam eder.
İnşallah tüm isteyenlerin Rabbim kucağını boş bırakmasıninşallah canım allah sağlıkla kucağını almaya nasip etsin :)
bana doktor yumurtanın catladıgında salgılanan o sıvısı karından bakınca secılmıyor net anlasılmayabılıyor o yuzden vajınal bakılır ama bende onun baslıgı yok demıstıkızlar bugun akıntım baya çok yumurtladıgımı dusunuyorum bugun.yarın sabah kadın doguma gıtcem yumurtlamısmıyım yoksa yumurta varsa suanda kac cm vs ona baktırcam ama sıze bı sorum var malum tam bebek calısmalarının oldugu zaman.karından muane ıle bakılıyor mu?yumurta takıbı yaptıran bebekler bı cevap verebılırmısınız?yoksa hep alttan mı baktılar.(benım dr cok sevıyo alttan muane ama ben hıc sevmıyorum sızınkıler yumurta takıbını karından yaptıysa bende karından bakın dıcem)
En güzel cevabı doktorun verir canım umarım iyidir bence yeterince yumurtan var fazlasıylaTüm herşeyim bakıldı sadece amh sonucum kalmıştı o da bugün çıktı daha doktora göstermedim e nabızdan baktım kendim dün gittim kan sonuçları için doktor en önemli değerin daha çıkmamış dedi amh değerin dedi oda bugün çıktı diğer değerlerin çok iyi demişti sadece çok küçük bi miyom var dedi o da sıkıntı edilecek bi konumda ve büyüklükte değil demişti bakalım amh değerime ne diyecek
İnşallah canım çok teşekkür ederimEn güzel cevabı doktorun verir canım umarım iyidir bence yeterince yumurtan var fazlasıyla
Eminim yokturrr hadi gelsin bi pozitif haberiKızlar mavi artımedde kuruma çizgisi yada yalan silik pozitif gören var mı hic ama mavi artımed
Mavi artimed güzel canım ben 9. Günde silik görmüştüm. Artimed içinden çıkıyor ama freely diyorlar kızlar ama çok hassasKızlar mavi artımedde kuruma çizgisi yada yalan silik pozitif gören var mı hic ama mavi artımed
kızlar bugun akıntım baya çok yumurtladıgımı dusunuyorum bugun.yarın sabah kadın doguma gıtcem yumurtlamısmıyım yoksa yumurta varsa suanda kac cm vs ona baktırcam ama sıze bı sorum var malum tam bebek calısmalarının oldugu zaman.karından muane ıle bakılıyor mu?yumurta takıbı yaptıran bebekler bı cevap verebılırmısınız?yoksa hep alttan mı baktılar.(benım dr cok sevıyo alttan muane ama ben hıc sevmıyorum sızınkıler yumurta takıbını karından yaptıysa bende karından bakın dıcem)
İlk resimde görüyorum diğer aydınlık olan resimlerde göremedim inşallah vardır canım kan verdin mi?@fnd_50Mehrii34 @sevayd
tweeetyyy @simurgggg @onbirmayis @trueliving_
Papatyamaviss
bebekheyecani @aynurland
Perlitik @Fitanneaday @mihribanvb @Nissalovely @imagination forever @Sirius2023 @a2020 @Tuttyy A Afratafrac ve etiketleyemediğim diğer kızlar..
Mutlaka iyi gelir diye düşünüyorum uzun süre kullanmanız gerekiyor 6 ay 1 sene arası ama ben 3 uncu ayından itebaren etkisini görmüştüm takviye vitamin olduğu için sorun olmaz hani içinde ilaç yok pco sendromunu azaltırÇok sağol canım bende önümüzdeki hafta bi doktora görünmeyi düşünüyorum mutlaka bu takviyeyi sorucam kullan derse hemen başlarım.Pcos ilerledi sanırım bugün 36. gün ses yok belki bu takviye bana da yardımcı olur![]()
Bence sen yumurtlama dönemindesinAma benim anlamadığım bu kadar erken neden böyle bir ağrı. Regl olacakmış ağrısı gibi. Karıncalanma hissi. Vallahi dinlemiyorum vücudumuhissettiğimi diyorum
Aaaa ama testlerim öyle demiyor. Bak atim kuzumBence sen yumurtlama dönemindesin![]()
O marka hep çift çizgi çıkartıyor malesef her ay ben pozitifi görüyordum onunlaKızlar mavi artımedde kuruma çizgisi yada yalan silik pozitif gören var mı hic ama mavi artımed
Canım mavı artımed ama beyaz olan degıl. Beyaz olan yalancı zatenO marka hep çift çizgi çıkartıyor malesef her ay ben pozitifi görüyordum onunlaama hiç bir ay hamile değildim . Başka marka kullan bence
Cnm bu sabah tek resim yükledim ben zatenİlk resimde görüyorum diğer aydınlık olan resimlerde göremedim inşallah vardır canım kan verdin mi?![]()
Cnm 2 gündür yapıyordum çok aşırı sılık çıkıyorduYaaaa hamile misin kaçıncı gün testi bu![]()