- 26 Aralık 2015
- 11.807
- 19.056
- 298
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #9.441
Aşkım güzel artış olmuş bekleyelim sabırla umut vadediyor tabikiPapatyamaviss fnd_50 aşkımlar çabuk ateşime bakmanız lazım. Aylardır ilk defa 37 görüyorum. Umutlanayım mı. Pazartesi bat
Yaaaaa çok sevindim bebiş geliyoooooo inşallahfnd_50 @Mehrii34 @sevayd tweeetyyy S simurgggg @onbirmayis @trueliving_ Papatyamaviss bebekheyecani @aynurland Perlitik @Fitanneaday @mihribanvb @Nissalovely @imagination forever @Sirius2023 @a2020 @Tuttyy @Afratafrac ve etiketleyemediğim diğer kızlar..
Canımcm benim de 12 martta gelmisti ama hic gidesim yok gruptanBebeğim bazen kaçıyor gözümden kusura bakma
İnşallah canımYaaaaa çok sevindim bebiş geliyoooooo inşallah
Ben de artık doktorlara güvenemediğim için genetik test yaptırmaya gidicemBana şu ilginç geldi açıkçası geçmiş kimyasalda da normal gebelikte de aile hekimliğinde kan vererek öğrendim ve aile hekimim ikinci gebelikte kan bakarken Farklı hormonlara da baktı hatta muayene etti ödem var mı vücudumda diye bacaklarıma boğazıma baktı ilk düşük olduğu için bunlar önemli dedi ve ara ara tetanoz aşısı falan için gittiğimde de muhakkak muayene etti kan aldı. O yüzden şaşırdım doğrusu evet kimyasallar çok arttı belki gebelik olarak bile görmüyorlar ona da tamam ama pek çoğunun altında yatan hormonal ya da genetik bi sebep var. Hatta geçen bi arkadaşım gitmiş demiş ki siz doğum yapınca bi daha uğramıosunuz asıl ondan sonra uğramanız lazım ahh ah falan demiş
Eger testte takıp edeceksen koyulastıgını da goruyorsan pzrtesı verebılırsın bende tam bat gunu verdım ve ıkı gun sonra kuzum bata kadar da koyulasma baktım. Cunku kımyasalımda bata kadar koyulaşıp bat gunu ve sonrası sılıklesmeye basladı bende kendıme sınır olarak o gunu sectım testlerde guzel ılerleyınce verdımP. Tesi mi versem dıye düşündüm
4 günde bir vermk istıyorum
Ama p. Tesi bıle erkn gbı gelıyo
Canısııı tebrik ederim inşallah sağlıcakla ilerlerfnd_50 @Mehrii34 @sevayd tweeetyyy S simurgggg @onbirmayis @trueliving_ Papatyamaviss bebekheyecani @aynurland Perlitik @Fitanneaday @mihribanvb @Nissalovely @imagination forever @Sirius2023 @a2020 @Tuttyy @Afratafrac ve etiketleyemediğim diğer kızlar..
Evet benim oğlum da çok sık hasta oluyor hatta tıkana tıkana öksürüyor o zaman acaba alerji mi diye araştırmıştım biraz perdeler bile dio tül perde çok fazla akar biriktiriomuş stor perde dio halı yok kilim battaniye vs kullanmaması lazım diyor zor süreçler Allah yardımcınız olsun büyüyüp bağışıklık kuvvetlendikçe daha azalıyor diyorlar genel olarak inşallah öyle olurÇok geçmiş olsun canim.
Bundan sonra ona göre tedbirli gidersiniz inşallah duzelir. Çok şükür bilinçli anne babasınız. Düzeleceğine inanıyorum.
Yatak yorgan çok önemli, ona göre değiştirin mutlaka. Hatta halılar bile.
Kardeşimin de vardı, yastigini bile değiştirdiğimizde o kadar etkili oldu ki.
Pıhtılaşma testı yaptırdınmı hıc kuzumBen de artık doktorlara güvenemediğim için genetik test yaptırmaya gidicem
Düşükten sonra yaptırmıştım yoktu bişe yavrucum. Sordum doktora bebek kese oluşunca düşerse pıhtılaşma sorun demektir diyo. Şu evrede sende sorun olmaz eğer pıhtılaşma varsa dediPıhtılaşma testı yaptırdınmı hıc kuzum
İnşallah katlanır cnmEger testte takıp edeceksen koyulastıgını da goruyorsan pzrtesı verebılırsın bende tam bat gunu verdım ve ıkı gun sonra kuzum bata kadar da koyulasma baktım. Cunku kımyasalımda bata kadar koyulaşıp bat gunu ve sonrası sılıklesmeye basladı bende kendıme sınır olarak o gunu sectım testlerde guzel ılerleyınce verdımSaglıkla buyusun katlana katlana gıtsın tutunsun mınık
Ben 1 Mart'ta olmuştum kuzum şimdi28 Mart'ta tekrarSenin 28 Mart mış benim 23 Mart gerçi. Ama senin regl aralığın mı uzun? Benim sat 23 Şubat Bat 23 Mart
Kuzum benim arkadaşlarım hep seher sarı ya gidiyor bu arada Liv de. Ona da bir bak istersen
Sanmıyorum canim. Hap büyütüyor bu sürede yumurtlaman kaçmış olamaz ben de genelde 9.gun kontrol, 11.gun iğne vurduruyordumKızlar ben bu ay letu kullandım dün bitti döngümün 8. Günüydü ama geçen aylardaki yumurtladıgım günlerdeki gibi ağrım oldu bugün kesildi yani sanki yumurtlamısım da bitmis gibi halbuki yarın kontrolüm vardı yumurtlamaya göre igne verecekti sizce 8. Gün hapın etkisiyle yumurtlamıs olabilir miyim reglim iki gün önce bitti öyle söyleyeyim merak ettim
Maşallah kuzuumEtmezmiyim cnm
Allah çok buyuk
Bu resmen dualarımın gücü
Nolurr bol bol ibadet ve dua edin
Rabbim bna 4 ayda 2 kez gebelik verdı
Yaşlarımız oldugu halde
Sağ salim kucağına almayi Allah nasip etsinEtmezmiyim cnm
Allah çok buyuk
Bu resmen dualarımın gücü
Nolurr bol bol ibadet ve dua edin
Rabbim bna 4 ayda 2 kez gebelik verdı
Yaşlarımız oldugu halde
Hımm anladım kuzum , olsun olmadıgını bılmek en azından guzel bısey kuzumDüşükten sonra yaptırmıştım yoktu bişe yavrucum. Sordum doktora bebek kese oluşunca düşerse pıhtılaşma sorun demektir diyo. Şu evrede sende sorun olmaz eğer pıhtılaşma varsa dedi
Saolasın cnmC
Canısııı tebrik ederim inşallah sağlıcakla ilerler
Ben 10.günde gördüm silik çizgiyi canım cıkabilir
Erke gebelik testi ile mi öğrendiniz yoksa normal gebelik testi mi ?Bugün çıkabilir canım. Dün 8 mü 9. günde mi ne öğrenen oldu. Bir tık nasip. Hemen döllendiyse yumurtan çıkabilr. VArsa elinde fazladan test yap,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?