💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar ben bu ay letu kullandım dün bitti döngümün 8. Günüydü ama geçen aylardaki yumurtladıgım günlerdeki gibi ağrım oldu bugün kesildi yani sanki yumurtlamısım da bitmis gibi halbuki yarın kontrolüm vardı yumurtlamaya göre igne verecekti sizce 8. Gün hapın etkisiyle yumurtlamıs olabilir miyim reglim iki gün önce bitti öyle söyleyeyim merak ettim

Ben de artık doktorlara güvenemediğim için genetik test yaptırmaya gidicem

P. Tesi mi versem dıye düşündüm
4 günde bir vermk istıyorum
Ama p. Tesi bıle erkn gbı gelıyo
Eger testte takıp edeceksen koyulastıgını da goruyorsan pzrtesı verebılırsın bende tam bat gunu verdım ve ıkı gun sonra kuzum bata kadar da koyulasma baktım. Cunku kımyasalımda bata kadar koyulaşıp bat gunu ve sonrası sılıklesmeye basladı bende kendıme sınır olarak o gunu sectım testlerde guzel ılerleyınce verdım Saglıkla buyusun katlana katlana gıtsın tutunsun mınık

Evet benim oğlum da çok sık hasta oluyor hatta tıkana tıkana öksürüyor o zaman acaba alerji mi diye araştırmıştım biraz perdeler bile dio tül perde çok fazla akar biriktiriomuş stor perde dio halı yok kilim battaniye vs kullanmaması lazım diyor zor süreçler Allah yardımcınız olsun büyüyüp bağışıklık kuvvetlendikçe daha azalıyor diyorlar genel olarak inşallah öyle olur

İnşallah katlanır cnm

Ozmn ben p. Tesi kana gidim
Bide persembe gidim yeter, güzel artmışsa
Daha da gitmeye Grek yok bnce
Sence?

Sanmıyorum canim. Hap büyütüyor bu sürede yumurtlaman kaçmış olamaz ben de genelde 9.gun kontrol, 11.gun iğne vurduruyordum

Etmezmiyim cnm
Allah çok buyuk
Bu resmen dualarımın gücü
Nolurr bol bol ibadet ve dua edin
Rabbim bna 4 ayda 2 kez gebelik verdı
Yaşlarımız oldugu halde
Sağ salim kucağına almayi Allah nasip etsinCanım bazen ibadet ediyorsun..dua ediyorsun gece gündüz ağlayarak ama olmuyor malesef.İlla borca girib tüp bebeğe baş vurmalısın.

Düşükten sonra yaptırmıştım yoktu bişe yavrucum. Sordum doktora bebek kese oluşunca düşerse pıhtılaşma sorun demektir diyo. Şu evrede sende sorun olmaz eğer pıhtılaşma varsa dedi
Hımm anladım kuzum , olsun olmadıgını bılmek en azından guzel bısey kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…