• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Erken öğrenince testle koyulaşma takibi yapacağım. Stres olmam. Kimyasalsa bile yapım gereği ne yaşadığımı bilmem gerekiyor. Öyle rahat ediyorum. Ama bu kişiden kişiye değişiyor tabi.
Ben de senin gibi düşünüyorum aslında. Yapayım o zaman yarın sabah. 3 gün kalmış oluyo. Ateşim düşerse anlarım zaten. Aylardır ateş takibi yapıyorum ilk defa yüksek çıktı bugün bu kadar

Kızlar ben bu sabah baya kötüyüm çok ağrım var kasıklarımda. Bildiğin regl olmuşum gibi, töbe yarabbim böyle ishal olmuşum zamanlardaki gibi ağrı. Kasıklarıma da bir şeyler batıyor sollu sağlı. Ay valla yeter artık yalancı belirti yaşamak istemiyorum.
Ah kuzum benim de öyle callahi

Ben de senin gibi düşünüyorum aslında. Yapayım o zaman yarın sabah. 3 gün kalmış oluyo. Ateşim düşerse anlarım zaten. Aylardır ateş takibi yapıyorum ilk defa yüksek çıktı bugün bu kadar
Yarın sabah hepimiz güzel haberini bekliyoruz kuzum. Sağlıkla, hayırla gelsin varsa. Negatif çıkarsa da kendini üzme, bu dünyanın sonu değil. Önümüzde çoook güzel günler var. Hayat her şeye rağmen çok güzel. :KK200:

Medikal park evimin hemen dibi 🙈 ya çok yakın arkadaşımin detay ultrason haftasını nagihan hoca kacirttirmis arkadaşım çok yıprandı o hafta bulent beye gitti medicana da o da demiş nasıl olur. Çok stres yaşadı. Başka bir arkadaşım da doğum sonrasi maffoldu çok seviyorum enerjisini ama 2 kişi de öyle görünce kararsız kaldım. Önder hocanın da enerjisi nagihan hoca gibi iyi. Ayyyyyy inşallah kuzum Amin 💜🧿💜
Kuzum benim arkadaşlarım hep seher sarı ya gidiyor bu arada Liv de. Ona da bir bak istersen ❤️

Back