- Konu Sahibi bebekheyecani
- #9.421
İlaç kullanmıyorsan bekle canım28 mart bat kuzum. Yok ben beklicem 28ini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaç kullanmıyorsan bekle canım28 mart bat kuzum. Yok ben beklicem 28ini
Bizim senle belirtiler de aynı gidiyor. Zannediyorum zamaımızda aynı. İnşallah ikimizde güzel haberi alırz bu ay.Ah kuzum benim de öyle callahi
Kana tövbeliyim bılıyosunMasallah kuzum Saglıkla buyudun Hemen kana gıtmıceksın dımı bat ne zaman
Yok kuzum beklicem ben kullanmıyorum ilaçİlaç kullanmıyorsan bekle canım
İnşallah kuzum ya inşallah. İkimiz için de bol dua ediyorum daha doğrusu hepimiz için. Rabbim hiçbirimizi üzmesin, kucağımızı boş bırakmasınBizim senle belirtiler de aynı gidiyor. Zannediyorum zamaımızda aynı. İnşallah ikimizde güzel haberi alırz bu ay.
Bekle canım net görürsün o zmn sitres yapmazsınYok kuzum beklicem ben kullanmıyorum ilaç
Senin 28 Mart mış benim 23 Mart gerçi. Ama senin regl aralığın mı uzun? Benim sat 23 Şubat Bat 23 MartBizim senle belirtiler de aynı gidiyor. Zannediyorum zamaımızda aynı. İnşallah ikimizde güzel haberi alırz bu ay.
O zaman bekle lutfen 20 mart gıbı verırsen ıdeal olur gıbıKana tövbeliyim bılıyosun
Cnm bat 18 mart
Bugun iğnenin iğne gunu dahil 15. Gunu
Saolasın cnm inşallah katlanır
Hadi inşallah canım buluşup döllenirde senden de güzel haber gelirBanada dua edin bebeklerimbu üç gun yumurtlama zamanı bugunu yarını ve pazarı degerlendırcem ınsallahHayırlarla gelsin minik kuşlar
Etmezmiyim cnmİnşallah kuzum İnşallah inşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bize de dua et bebeğim
Tabi ki öyle bebeğim her ay yeni umutlarYarın sabah hepimiz güzel haberini bekliyoruz kuzum. Sağlıkla, hayırla gelsin varsa. Negatif çıkarsa da kendini üzme, bu dünyanın sonu değil. Önümüzde çoook güzel günler var. Hayat her şeye rağmen çok güzel.
Tamam bebişimYarın heyecanla bekliyorum çok yoğun olacam beni etiketle canım
P. Tesi mi versem dıye düşündümO zaman bekle lutfen 20 mart gıbı verırsen ıdeal olur gıbı
İnşallah bebeğim. Çok şükür hasta falan değilim. Yarın sabah yapayım o zaman ⏱bebekheyecani herhangı bır hastalık vs suan yoksa umut vaadedıyor canım benım yarın ıstersen yap ama yapmazsan cumartesı kesın yap ınsallah guzel haberler alırsın
Canım bana kırmızı yakıştırmadın sanırım ama kırmızılar geldi bitmek üzere bileTamam bebişim
Bebeğim bazen kaçıyor gözümden kusura bakmaCanım bana kırmızı yakıştırmadın sanırım ama kırmızılar geldi bitmek üzere bile
Bebeğim bazen kaçıyor gözümden kusura bakma