- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #9.381
O dert bendede var korkutur bideİnşallah vardır kuzum. Benim için erken öğrenmek sıkıntı değil. Eşim hoyratça seviyor bazen beni, düşürürüm filan ondan temkinli olmaya çalışıyorum. Bazen de migrenim tutunca ağrı kesici aldığım oluyor. Doktora gitmek için 6 haftayı beklerim yoksa.
İnşallah canım benimAz kalmış canım hadi hayırlısıyla senden de bi güzel haber inşallah
Öyle oluyor valla ya. Dün düşündüğm ben de. Yumurtanın döllenip döllenmediğini 2 günde ortaya çıkartan test olsa kesin alırız diyeDün çatlama oldu bende de. Utanmasam kalkıp test yapacam
Yap yap bize de eglence oluyorBir sürü testim var, her gün yapar dururum artık
İnşallah bebeğim. Ben de erken öğrenmek istiyorum. Antidepresan kullandığım için. Bi yanım bekle diyor bi yanım test yap diyo. Napim bilemedimİnşallah vardır kuzum. Benim için erken öğrenmek sıkıntı değil. Eşim hoyratça seviyor bazen beni, düşürürüm filan ondan temkinli olmaya çalışıyorum. Bazen de migrenim tutunca ağrı kesici aldığım oluyor. Doktora gitmek için 6 haftayı beklerim yoksa.
Ay hadi insallahhİnşallah canım benimvalla kemiği sızlıyor genital bölgemin sol taraf bacağımla birlikte. Miğdem kalkıyor dün akşamdan beri. Bugün ateşim aylardan beri ilk defa bu kadar yüksek çıktı. Böyle bekliyorum bakalım. Tabi bunları kendim de uyduruyor olabilirim. Kendime güvenmiyorum
Tesekkur ler cnm
İnşallah sağlıklı gebelik ler yaşarız
İnşallah kuzum hayırlısıyla vardır inşallah.Cnm bnde 1 resminde hafif koyuluk gördüm
İnşallah vardır
Nerdee ama el ele verip bu testi biz yapabiliriz gibime geliyorÖyle oluyor valla ya. Dün düşündüğm ben de. Yumurtanın döllenip döllenmediğini 2 günde ortaya çıkartan test olsa kesin alırız diye
Canım bunlar bence güzel haber yerleşiyordur ağrılar ondandır acele etme ilaç felan kullanmıyorsan ama ilaç kullanıyorsan yap bi testİnşallah canım benimvalla kemiği sızlıyor genital bölgemin sol taraf bacağımla birlikte. Miğdem kalkıyor dün akşamdan beri. Bugün ateşim aylardan beri ilk defa bu kadar yüksek çıktı. Böyle bekliyorum bakalım. Tabi bunları kendim de uyduruyor olabilirim. Kendime güvenmiyorum
Erken gebelik yapsanaİnşallah bebeğim. Ben de erken öğrenmek istiyorum. Antidepresan kullandığım için. Bi yanım bekle diyor bi yanım test yap diyo. Napim bilemedim
Antidepresan kullanıyorum günde 3 tane. Korkuyorum aslında. Erken öğrensem iyi olurduCanım bunlar bence güzel haber yerleşiyordur ağrılar ondandır acele etme ilaç felan kullanmıyorsan ama ilaç kullanıyorsan yap bi test
Ayyyyyyy valla gaza geliyorum bugün yapamam artık işe geldim yarın sabah yapsam mı yaErken gebelik yapsana4gün kalmıs
O zaman yap çıkmasa üzülme ama erken çünkü daha canımAntidepresan kullanıyorum günde 3 tane. Korkuyorum aslında. Erken öğrensem iyi olurdu
Erken öğrenince testle koyulaşma takibi yapacağım. Stres olmam. Kimyasalsa bile yapım gereği ne yaşadığımı bilmem gerekiyor. Öyle rahat ediyorum. Ama bu kişiden kişiye değişiyor tabi.İnşallah bebeğim. Ben de erken öğrenmek istiyorum. Antidepresan kullandığım için. Bi yanım bekle diyor bi yanım test yap diyo. Napim bilemedim
Yarın sabah yapsam mı ya. Yaparım belkiO zaman yap çıkmasa üzülme ama erken çünkü daha canım
Kalkip yapsan seni yargilayacak bir Allahin kulu cikmaz bu sitedeDün çatlama oldu bende de. Utanmasam kalkıp test yapacam
Yap yapppAyyyyyyy valla gaza geliyorum bugün yapamam artık işe geldim yarın sabah yapsam mı ya
Bu benErken öğrenince testle koyulaşma takibi yapacağım. Stres olmam. Kimyasalsa bile yapım gereği ne yaşadığımı bilmem gerekiyor. Öyle rahat ediyorum. Ama bu kişiden kişiye değişiyor tabi.
Yap canım ilaç kullanıyormuşsun ama dediğimgibi üzülme yeterkiYarın sabah yapsam mı ya. Yaparım belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?