• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ben bu ay hsg çekilcem klomen vs olmuycak sanirim iki ay peş peşe mi kullanmak iyi acaba kizlar. Yoksa bi ay kullandım klomen hsgye geçiyorum bu ay devam etsemiydim bu ay klomene yine

Kızlar ben sabah predictor yaptım hiçbir şey çıkmadı bu ay bende bir şey yok adet gelse bari
Canım adet gelmeden ümidi kesme hiç bilemeyiz belki vardır sonuçta ne zaman adet olacaksın bilmiyorsun olmasa da nisanda güzel olur ramazan bereketiyle gelir bende dün vazgeçmiştim dedimki kendime 2 ayda pes etme nisan Allahın izniyle güzel olacak

Eklentiler

• Screenshot_20230316_085439_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20230316_085439_com.android.gallery3d.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 133
Yalanci degildir belki canim ya.. kac var bata? O enerjiden biseyler cikacak bence bu ay🤣
Bat'a 7 gün var. İnşallah vardır bir şey. Ovulasyon falan da yapmadım ne gün yumurtladım bilmiyorum. Ama merak ettim sabah test yaptım çıkmadı bir şey. Çook hafif bir şey görüyorum gibi oldu ama aklım bana oyun oynuyor :D

Eklentiler

• Screen Shot 2023-03-16 at 09.06.05.png
    Screen Shot 2023-03-16 at 09.06.05.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 136
  • Screen Shot 2023-03-16 at 09.06.20.png
    Screen Shot 2023-03-16 at 09.06.20.png
    942,1 KB · Görüntüleme: 132
Evine yakına git kuzum bence ben olsam öyle yapardım 😍 Medical güzel ben seviyorum. Bakarsın ben de gelirim 😍😍😍

Medikal park evimin hemen dibi 🙈 ya çok yakın arkadaşımin detay ultrason haftasını nagihan hoca kacirttirmis arkadaşım çok yıprandı o hafta bulent beye gitti medicana da o da demiş nasıl olur. Çok stres yaşadı. Başka bir arkadaşım da doğum sonrasi maffoldu çok seviyorum enerjisini ama 2 kişi de öyle görünce kararsız kaldım. Önder hocanın da enerjisi nagihan hoca gibi iyi. Ayyyyyy inşallah kuzum Amin 💜🧿💜

Ovulasyonları hangi marka aldın canım ben geç kaldım sanırım
😅😅😅😂😂😂 çok iyi ya teçhizat tamam diosun 👍🏻
Valla biri burda laboquock iyi dedi hemen o anda açtım aldim canım 😄 aklima eseni aninda yapmada üstüme yoktur🤣🤣 bir gebenin günlüğü de iyiymis sanirim ama almis bulundum ben artik

Yaptırmak lazım aslında ya
Bana şu ilginç geldi açıkçası geçmiş kimyasalda da normal gebelikte de aile hekimliğinde kan vererek öğrendim ve aile hekimim ikinci gebelikte kan bakarken Farklı hormonlara da baktı hatta muayene etti ödem var mı vücudumda diye bacaklarıma boğazıma baktı ilk düşük olduğu için bunlar önemli dedi ve ara ara tetanoz aşısı falan için gittiğimde de muhakkak muayene etti kan aldı. O yüzden şaşırdım doğrusu evet kimyasallar çok arttı belki gebelik olarak bile görmüyorlar ona da tamam ama pek çoğunun altında yatan hormonal ya da genetik bi sebep var. Hatta geçen bi arkadaşım gitmiş demiş ki siz doğum yapınca bi daha uğramıosunuz asıl ondan sonra uğramanız lazım ahh ah falan demiş 😅😅

Back