• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

İnşallah vardır kuzum. Benim için erken öğrenmek sıkıntı değil. Eşim hoyratça seviyor bazen beni, düşürürüm filan ondan temkinli olmaya çalışıyorum. Bazen de migrenim tutunca ağrı kesici aldığım oluyor. Doktora gitmek için 6 haftayı beklerim yoksa.
O dert bendede var korkutur bide 😅😅 korkak biriyim çok şakalaşır insan tedirgin oluyor

Az kalmış canım hadi hayırlısıyla senden de bi güzel haber inşallah
İnşallah canım benim ❤️ valla kemiği sızlıyor genital bölgemin sol taraf bacağımla birlikte. Miğdem kalkıyor dün akşamdan beri. Bugün ateşim aylardan beri ilk defa bu kadar yüksek çıktı. Böyle bekliyorum bakalım. Tabi bunları kendim de uyduruyor olabilirim. Kendime güvenmiyorum 🤣🤣

İnşallah vardır kuzum. Benim için erken öğrenmek sıkıntı değil. Eşim hoyratça seviyor bazen beni, düşürürüm filan ondan temkinli olmaya çalışıyorum. Bazen de migrenim tutunca ağrı kesici aldığım oluyor. Doktora gitmek için 6 haftayı beklerim yoksa.
İnşallah bebeğim. Ben de erken öğrenmek istiyorum. Antidepresan kullandığım için. Bi yanım bekle diyor bi yanım test yap diyo. Napim bilemedim

İnşallah canım benim ❤️ valla kemiği sızlıyor genital bölgemin sol taraf bacağımla birlikte. Miğdem kalkıyor dün akşamdan beri. Bugün ateşim aylardan beri ilk defa bu kadar yüksek çıktı. Böyle bekliyorum bakalım. Tabi bunları kendim de uyduruyor olabilirim. Kendime güvenmiyorum 🤣🤣
Ay hadi insallahh🥰 guzel belirtiler bunlar

Canım bunlar bence güzel haber yerleşiyordur ağrılar ondandır acele etme ilaç felan kullanmıyorsan ama ilaç kullanıyorsan yap bi test

İnşallah bebeğim. Ben de erken öğrenmek istiyorum. Antidepresan kullandığım için. Bi yanım bekle diyor bi yanım test yap diyo. Napim bilemedim
Erken öğrenince testle koyulaşma takibi yapacağım. Stres olmam. Kimyasalsa bile yapım gereği ne yaşadığımı bilmem gerekiyor. Öyle rahat ediyorum. Ama bu kişiden kişiye değişiyor tabi.

Back