- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #9.121
Belki de hayırlı haber alacaksın, inşallah öyle olur.Şimdi gidiyomsinirlerim o kadar bozuk ki artık vücut atacaksa atsın diye bakıyorum.
Bakalım görcez artık test sonrası yavruşKuzum benim bildiğim pıhtılaşma varsa hamile kalınca iğne başlanıyor
Canım sen akıntı falan yazmışsın ama akıntı belirti değil diyorlar hamişlerimizBelki de hayırlı haber alacaksın, inşallah öyle olur.
Bende kist var canım çikolatada kisti 2 senedir de olmuyor hsg de çektirdim başka bi sorun yok ama olmuyor yani doktorum aşılama uygun gördü önce iğne yapıyorum kendime her gün gonal f 6. Günde randevum var yumurtalarımı kontrol edip çatlatma iğnesine gerek var mı yok mu diye bakacak çatlatıp eşimin bebeğe en uygun hızlı spermlerini yıkayıp enjekte edecekler sonrası Allah’a emanet bekleyeceğizAşılama nasıl oluyor canım ve nasıl durumlar için uygun bilgin var mı
Nasıl bir test yapılıyor bu konuda kuzum? Ben de mi yaptırsam benim de var kimyasalımBakalım görcez artık test sonrası yavruş
Merhaba Adet döngüm normalde hiç gelmiyordu benim ilaçsız duphastonla tedavi gördüm biraz düzeldi sonra bozulunca doktorum İnositol içeren takviye tavsiye etti sonrasında kilom çoktu hala çok ama 8 kilo verdim bu takviyeyi de içerek adet döngüm 30-38 güne düştü normalde 45-50 günde ve ondan öncesi adet ilaçsız göremiyordum alta link bıraktım bu takviyeyi kullanıyorum 6 ay yeterli ama doktorum gebelik elde edene kadar iç dedi 1 sene olcak kullanıyorum..Merhaba.Ne takviyesi kullanıyosun? Bende de pco var ve bu ay pik olmadı.Birde adet döngün kaç gün senin kaçıncı gün yumurtlatıyor takviye? Bir bilgilendirirsen sevinirim :)
Amin kuzum İnşallah hayırlısıyla sonuçlanırBende kist var canım çikolatada kisti 2 senedir de olmuyor hsg de çektirdim başka bi sorun yok ama olmuyor yani doktorum aşılama uygun gördü önce iğne yapıyorum kendime her gün gonal f 6. Günde randevum var yumurtalarımı kontrol edip çatlatma iğnesine gerek var mı yok mu diye bakacak çatlatıp eşimin bebeğe en uygun hızlı spermlerini yıkayıp enjekte edecekler sonrası Allah’a emanet bekleyeceğiz
6 mm ve üzeri alınıyormuş benim 4 mm takipteyiz şimdilik almayı düşünmüyorAmin kuzum İnşallah hayırlısıyla sonuçlanırçikolata kistini almayı teklif etmedi mi kuzum
Anladım kuzum. İnşallah büyümez inşallah sorun yaratmaz6 mm ve üzeri alınıyormuş benim 4 mm takipteyiz şimdilik almayı düşünmüyor
Canim pihtilasma olayi biraz baskaymis ya.. onda gebelik olustuktan sonra sorun oluyormus. Yani kese göründukten bebek olustuktan sonra vs.. oyle olursa kan sulandirici falan kullaniliyormus. kimyasali gebelikten saymiyoruz demisti doktorum bana.. ben de kan pihtilasmasi var ama gebe kalmadan onemsemiyorlar onuKızlar bir teorim var. Bunu kanama sonrası genetik testle anlayabilcem sadece ama dinleyin bakam. Şimdi ben ilk kimyasal gebeliğimde doktor bana genel test yaptı kanda pıhtılaşma var hafif dahiliyeye git dedi 2 gün sonrada kanamam oldu düşük yaşadım. Bunda da mı acaba kanım pıhtılaşmaya başladı da beta yükselmedi. Ne düşünüyorsunuz bu konuda. Ayrıca hala kanamam gelmedi ben de teste gidiyorum.
İnşallah kuzum Allah herkese güzel sonuçlar görmeyi nasip etsinAnladım kuzum. İnşallah büyümez inşallah sorun yaratmaz
Ah canım boşver duyma diyemiyorum ama siz mi bakacaksınız gibi tepkiler verebilirsin istemiyormuş gibiKızlar eşimin akrabalarından benden 1 ay önce evlenen biri dogum yaptı bugün, görmeye gitmeye korkuyorum baslayacaklar sen neden dogurmuyorsun demeye, kayınpederim bile artık ‘eee artık bi torun sevelim herkes dede oldu bi ben kaldım’ demeye basladı
O kadar sıkıldım ki her hamile haberi ve dogum haberi geldiginde okların bana dönmesinden
Gercekten artık acıcam agzımı yumucam gözümü
Sanki bizim elimizde olan bi sey, bi susuuunn beeeeğğ diye bagırasım var
Genetik test yapıyolar neden düşük yaptığına dair yavrum eşinle sanaNasıl bir test yapılıyor bu konuda kuzum? Ben de mi yaptırsam benim de var kimyasalım
Heee iyi o zaman rahatladım acık. Belli olmaz yoksa ya.Canim pihtilasma olayi biraz baskaymis ya.. onda gebelik olustuktan sonra sorun oluyormus. Yani kese göründukten bebek olustuktan sonra vs.. oyle olursa kan sulandirici falan kullaniliyormus. kimyasali gebelikten saymiyoruz demisti doktorum bana.. ben de kan pihtilasmasi var ama gebe kalmadan onemsemiyorlar onu
Senden guzel haberler gelecek gibi bir his var icimde bu aksamHeee iyi o zaman rahatladım acık. Belli olmaz yoksa ya.
Herkes benden umutlu ama niyeyse ben değilimSenden guzel haberler gelecek gibi bir his var icimde bu aksamhadi hayirlisi
Anladım kuzum teşekkür ederimGenetik test yapıyolar neden düşük yaptığına dair yavrum eşinle sana
Yaptırmak lazım aslında yaAnladım kuzum teşekkür ederimbelki ben de talep ederim
Bence de yaptırmak lazım sonra üzülüyoruzYaptırmak lazım aslında ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?