- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #8.481
İnsallah canımmm hüsrana ugramayalım insallahSabah yapar atarım inşallah koyulaşır be
Kesinliklebide şey diyor kadın doğuma gidince hamile değilsen neden gidiyorz diyor
İnşAllahİnsallah canımmm hüsrana ugramayalım insallah
Bizimki böyle iştecok iyiymiş valla işte erkek
Dinleme dinleme yoksa vucut oynuyo gerçektenİnşAllahkendimi dinleye dinleye Bi tuhaf oldum
O zaman normal kaset test al canım erken gebelık testlerı hatalı cıkarıyor bazen.bence sen hamılesın ama yınede garantıye al dıye dıyorumValla bulamadım predictorolanı alıyorum
Canım ılla 14 gun ekleme ki.mesela benım 11 yada 12 gun sonra adet gelıyor yumurtlamadan sonra degısıyor yanı herkeste 14 standart sayıValla ben geç yumurtladım 14 gün ekleyince 17si oldu bat ama dün yaptıgım teste göre bugun yaptıgım daha koyu geldi ve hemen cıktı bakalım koyulasana kadar ümit baglamak yok
Yaaa insallah kuzum insallahO zaman normal kaset test al canım erken gebelık testlerı hatalı cıkarıyor bazen.bence sen hamılesın ama yınede garantıye al dıye dıyorum
Kanama hala gelmedi bekliyorum üstteki dün alttaki bugüne ait acaba yükseliyor mu?Canım kadın doğum hastanesi varsa oraya versen2 gun daha takip yapsan birsey de demek istemiyorum zor ve üzücü bir durum ama yaşadığım için aynısını belki düzelir hayırlısı olsun inşallah dualarim seninle karin agrina bakma benimde karnim asiri agriyor
evet dogru diyosun degisebiliyor ama doktorlar genelde 14ekletiyo ondan yoksa belirsiz yani su anCanım ılla 14 gun ekleme ki.mesela benım 11 yada 12 gun sonra adet gelıyor yumurtlamadan sonra degısıyor yanı herkeste 14 standart sayı
Ayyy bu yükseliyorrrrKanama hala gelmedi bekliyorum üstteki dün alttaki bugüne ait acaba yükseliyor mu?
Kuzum buna bakarsan yükselmişşşKanama hala gelmedi bekliyorum üstteki dün alttaki bugüne ait acaba yükseliyor mu?
Bebegım bı kan verseydın yaaKanama hala gelmedi bekliyorum üstteki dün alttaki bugüne ait acaba yükseliyor mu?
Sen onlara bakmaevet dogru diyosun degisebiliyor ama doktorlar genelde 14ekletiyo ondan yoksa belirsiz yani su an
Bugün sabah canım hormon için verdim betada girdikAaaa sen kan mu verdin ne zammnnn
İnşallah canım takip ediyorum adete dönecek mi diyeAa dogru kan verdin sen hadi insallah güzel bi haber gelsin
Aynısı bı arkadasa daha oldu bebegm burda o yuzden dırek saglıksız dıyemeyız.sen kan ver bugun aksam yada yarın sabah o zaman kesın anlasılırBence düzensiz bir durum var ama hayırlısı. Rabbim en iyisini bilir. Sağlıksızsa şayet inşallah kanamam gelir.
Yapalım be yapalımDinleme dinleme yoksa vucut oynuyo gerçektenbiz sadece test yapalım
Öyle yapcaz mecbur zaten en kötüsüne hazırım. Sonuç farklı olsa da şaşırmam.Aynısı bı arkadasa daha oldu bebegm burda o yuzden dırek saglıksız dıyemeyız.sen kan ver bugun aksam yada yarın sabah o zaman kesın anlasılırhayırlısı olsun ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?