💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Valla ben geç yumurtladım 14 gün ekleyince 17si oldu bat ama dün yaptıgım teste göre bugun yaptıgım daha koyu geldi ve hemen cıktı bakalım koyulasana kadar ümit baglamak yok
Canım ılla 14 gun ekleme ki.mesela benım 11 yada 12 gun sonra adet gelıyor yumurtlamadan sonra degısıyor yanı herkeste 14 standart sayı

Kanama hala gelmedi bekliyorum üstteki dün alttaki bugüne ait acaba yükseliyor mu?

Eklentiler

• ECCF6E1B-0B41-4EA0-B8B1-6AE45475E885.jpeg
    67,2 KB · Görüntüleme: 93
evet dogru diyosun degisebiliyor ama doktorlar genelde 14ekletiyo ondan yoksa belirsiz yani su an
Sen onlara bakma her vucut kendıne özgüdür.11 gunden az olanı luteal faz sıkıntısına gıder ama 11-15 gun arası normal bebegm.sen ovulasyon testı yaptıysan daha once pikten sonra kacıncı gun adet olduysan hep aynı zamanlara gelıyor 1 gun ılerı veya gerı

Bence düzensiz bir durum var ama hayırlısı. Rabbim en iyisini bilir. Sağlıksızsa şayet inşallah kanamam gelir.
Aynısı bı arkadasa daha oldu bebegm burda o yuzden dırek saglıksız dıyemeyız.sen kan ver bugun aksam yada yarın sabah o zaman kesın anlasılırhayırlısı olsun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…