• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Merhabalar , ben dün aşılama oldum . Tutmazsa tekrar aşılama deneyelim mi yoksa vakit kaybetmeyelim tüp bebek tedavisinemi başlayalım diye araştırma yapıyorum. Tüp bebek maliyeti hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim arkadaşlar 🙏🏻☺️
İnşallah aşılaman tutar canim, bu günlerde kafana birşey takmaman lazım. Sonucun belli olsun eğer olumsuz olursa o sırada başka arayışlara gidebilirsin simdiden kendini başka tedaviye şartlama 😊

Merhabaa herkese , ben 16 yada 17 martta beklenen regl .. dünden beri kasıklarıma bıçak saplanır gibi oluyor bugunde sanki rahmim aşağı doğru düşecekmiş gibi bir his oldu şuan akıntım falan da yok. Midem 4 gündür şiş gibi bir tuhaf hem midem yanıyor hem açım anlamadım . İnşallah bu ay kırmızılar gelmez 🙏🙏 ama bu ay sabredeceğim hemen test yapmayacağım diyorum kafamda deli sorular :)
kuzucum güldüm kusura bakma😃rahmın asagı dusecek gıbı dıyınce kendımı tutamadım.kendını dınleme sekercım bu kadar.dınlersen eger vucut hrıka fake atıyor benden soylemesı🙏😘inşallah bebegın senınledır

Valla ben de araftayım 😂 aslında en ucuz testle yapcaksın genelde cıkarıyormus🤣
En ucuz test zaten ya bunlar 10 TL 😂😂😂 ayy napalım yani klinik mi kuralım gebelik testi yapıp durmak için. 😂😂 Regl 1 gün gecikti ama kasık kısmımda ara ara titreşim oluyor o niye oluyor ki ilk defa olur o bilen var mı?

En ucuz test zaten ya bunlar 10 TL 😂😂😂 ayy napalım yani klinik mi kuralım gebelik testi yapıp durmak için. 😂😂 Regl 1 gün gecikti ama kasık kısmımda ara ara titreşim oluyor o niye oluyor ki ilk defa olur o bilen var mı?
Baska marka var mı sende 🤣 bende prodoctor var mimli bu zaten bir de artimed strip var 🤣 netten de sipariş verdim bakalım o gelene kadar idare edicem bunlarla

Valla ben geç yumurtladım 14 gün ekleyince 17si oldu bat ama dün yaptıgım teste göre bugun yaptıgım daha koyu geldi ve hemen cıktı bakalım koyulasana kadar ümit baglamak yok🤣
Hee sende var gibi bsyler yani 😂 ayy hadi hayırlısı kız bende koyulaşmasını bekliyorum artık 😂😂

Off ee biz hiç bsye inanmayalım ozman herşey yalancıysa insan bunalıyor valla bunaldım. Regl 1. Gün gecikti gelir mi bilemiyorum gelecekse gelsin de umutlanmasak
Hiç deme bacım aynı tepkileri verdim. Daha birkaç gündür en güvenilir predictoru yaptım hafif silik çıktı burda da gördüler ama ertesi gün aynı varla yok arasıydı. Neye güveneceğimzi şaşırdım artık

Back