💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Bnde hissediyorum seni tika basayı ama söyleyemiyorum canım ümit verip üzmeyeyim yanılırsam diye
Cnm çok sevindim böyle düşündüğüne
İnşallah vardır

Kızlar noluyor bna böyle sabahı beklemem lazım ama evde bebe time test vardı dandik bişey bide bunla yapım dedim
böyle çıktı
Ama yınede belirsizlikler içindeyım

Eklentiler

• 16787801870554907046547372433683.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 101
Canım yaaa görüyorum inanki çok mutlu oldum kendimi unuttum resmen inş doğrudur

Benim geçen ay kimyasal olduğunda soldaydı bu ay sağda hatta bn vajinayı takip ediyorum sağ tarafa dokununca aCı hissettim hiç olmazdı
Sol tarafa dokununca acı oldu bende de. Zaten bu ay soldan yumurtlamam gerekiyordu. Demek bende sağlı sollu hissrttiriyor o zaman.

Kuzum asla yanlıs anlamam neden anlayayım o zaman napayim ben elimde prodoctor ve strip var yarın yapayım diyordum koyulasma takip edeyim diye koyulasma varsa bence vardır sence
Koyulaşma olursa var demektir tabiki. Ama aynı koyulukta olursa ben o durumu yaşadım iki üç gün aynı koyulukta çıkmıştı hep. En kötü kan ver kuzum

Cnm inşallah doğrudur
Ama sabahki laboquik neden boyle çıkmadı?
Sıvı almadan yaptım bunu
Hatalıda olabılur
Ayy insan Gercekten emin olamıyormuş
Canım sabah bazı mesajları kaçırdım kafam yerinde değildi nasıl çıkmıştı ki

bence de vaaar.. canım inşallah tez zamanda yüksek beta degerlerini yazarsın buraya..

Canım var sende var hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla büyüsün. Kaç testtir bu kadar da hep pembeli silik çıkması imkansız. Zaten gölge gibi olunca genelde sıkıntı oluyor. Ama bariz pembe bu.

destinesiaa kuzum biliyorum çok üzgünsün. Ama geçiyor. Hepimiz yaşadık neredeyse o kadar sıklaştı ki bu olay dualarım seninle kendini toparla ve yeniden başlayalım bana doktor korunmana gerek yok dediği halde korktum kendimi hazır hissetmedim korundum kimyasaldan sonra. Ne zaman istersen buradayız. Rabbim dualarımızı kabul etsin

Koyulaşma olursa var demektir tabiki. Ama aynı koyulukta olursa ben o durumu yaşadım iki üç gün aynı koyulukta çıkmıştı hep. En kötü kan ver kuzum
İnan kan vermek istemiyorum cünkü cok zorlu bir süreç oluyo ben testlerle takip edeyim diyorum canım dediğin gibi koyulasmazsa yalancı pozitiiftir

Hemen belirmedi
Bi 10 dk sonra falan böyle oldu
Bukdr zamanda hemen kurumaz dımi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…