- 17 Ekim 2022
- 1.155
- 717
- 38
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #8.301
Sen kaçıncı klomen kulanışın canımCnm inşallah doğrudur
Ama sabahki laboquik neden boyle çıkmadı?
Sıvı almadan yaptım bunu
Hatalıda olabılur
Ayy insan Gercekten emin olamıyormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kaçıncı klomen kulanışın canımCnm inşallah doğrudur
Ama sabahki laboquik neden boyle çıkmadı?
Sıvı almadan yaptım bunu
Hatalıda olabılur
Ayy insan Gercekten emin olamıyormuş
En mantıklısı bu.İnan kan vermek istemiyorum cünkü cok zorlu bir süreç oluyo ben testlerle takip edeyim diyorum canım dediğin gibi koyulasmazsa yalancı pozitiiftir
Cnm eczacı ama almaz kikuzum senın esın eczacı degılmıydı yanlıs mı hatırlıyorum.bitane predıctor alda sabah onu yapta gözümüz gönlümüz acılsın hemde emın olursun boylelıkle.ama dedıgım gıbı ben pozıtıf hıssedıyorum :) ❤
10 dk içinde çıkan sonuçlar doğru oluyor genelde ve hemen de kurumuyor. Ay inşallah vardır. Yarın sabah ilk idrar ile tekrar dene bakalım artık netleşir zaten yarına.Hemen belirmedi
Bi 10 dk sonra falan böyle oldu
Bukdr zamanda hemen kurumaz dımi
İlk femara kullanışım cnmSen kaçıncı klomen kulanışın canım
Yarına negatif çıkarsa ben şok10 dk içinde çıkan sonuçlar doğru oluyor genelde ve hemen de kurumuyor. Ay inşallah vardır. Yarın sabah ilk idrar ile tekrar dene bakalım artık netleşir zaten yarına.
Bnde donma olmuyor cnmKızlar sayfa bir kaç gündür donuyor sürekli. Okumakta zorlanıyorum sizin de böyle mi? Nasıl düzelir, diğer mesaja geçene kadar saniyelerce bekliyorum
İnşallah güzel haberini alacağız yarın. Bence bugün buradan uzaklaş ve kafanı dağıt başka işlerle meşgul ol.Yarına negatif çıkarsa ben şok
Söz verdım kendime bu kdr kaptırmıcam bu sefer dıye![]()
internetinle alakalıdır canımKızlar sayfa bir kaç gündür donuyor sürekli. Okumakta zorlanıyorum sizin de böyle mi? Nasıl düzelir, diğer mesaja geçene kadar saniyelerce bekliyorum
Şu reklamlar çıkıyor ya onlar yapıyor kuzumKızlar sayfa bir kaç gündür donuyor sürekli. Okumakta zorlanıyorum sizin de böyle mi? Nasıl düzelir, diğer mesaja geçene kadar saniyelerce bekliyorum
Hem kendi hem evi de kullandım uygulamayı da sildim tekrar yükledim ama düzelmedi. Acaba herkeste mi oldu diye merak ettiminternetinle alakalıdır canım
Zaten bu reklamlar deli ediyor insanıŞu reklamlar çıkıyor ya onlar yapıyor kuzum
Fsh yüksek çıkmış canım amh testi bakıldı mı hiçKızlae benim hormon sonuçlarım çıktı anlayan varmı atsam doktor iyi dedi ama bana fsh pek iyi gelmedi
Seni seviyoruz iyi olKızlar çok sağolun iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum. Allah inşallah bir sonraki gebeliğim sağlıkla ilerler. Şuan kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Ama iyi olucam inşallah![]()
tweeetyyy
fnd_50
imagination forever
Bat 28 Mart ise yumurtlama agrılarındır kuzum. Yok zaten ağrı kesici özelliği olduğu için demedim acaba regl geciktiriyor mu o anlamda dedim geçti regl sancılarım şuanfnd_50 kuzum ben hiç kullanmadım o ilacı o yüzden bilmiyorum. Ama ilacın ağrı kestiğini düşünmüyorum ben. Bu arada benim de regl ağrım var. Ama daha bismillah. Bat 28 mart. Mümkün mü ki bu? Ya da yumurtlama ağrısı mıdır acaba bilmiyorum ki? A Afratafrac
Koyulaşmayı takip edelim kuzum inşllah sağlıkla koyulaşırİnan kan vermek istemiyorum cünkü cok zorlu bir süreç oluyo ben testlerle takip edeyim diyorum canım dediğin gibi koyulasmazsa yalancı pozitiiftir
İnşallah yerleşme sancısıdır diyelim kuzumBat 28 Mart ise yumurtlama agrılarındır kuzum. Yok zaten ağrı kesici özelliği olduğu için demedim acaba regl geciktiriyor mu o anlamda dedim geçti regl sancılarım şuan
Biz de seni seviyoruz kuzumKızlar çok sağolun iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum. Allah inşallah bir sonraki gebeliğim sağlıkla ilerler. Şuan kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Ama iyi olucam inşallah![]()
tweeetyyy
fnd_50
imagination forever