- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #8.261
neyse sabredelim birazEvet değerlendirdik bnde var da teste çıkmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse sabredelim birazEvet değerlendirdik bnde var da teste çıkmadı
Cnm çok sevindim böyle düşündüğüneBnde hissediyorum seni tika basayı ama söyleyemiyorum canım ümit verip üzmeyeyim yanılırsam diye
Canım bunda da cıktıysa kesin varCnm çok sevindim böyle düşündüğüne
İnşallah vardır
Kızlar noluyor bna böyle sabahı beklemem lazım ama evde bebe time test vardı dandik bişey bide bunla yapım dedim
böyle çıktı
Ama yınede belirsizlikler içindeyım
Canım yaaa görüyorum inanki çok mutlu oldum kendimi unuttum resmen inş doğrudurCnm çok sevindim böyle düşündüğüne
İnşallah vardır
Kızlar noluyor bna böyle sabahı beklemem lazım ama evde bebe time test vardı dandik bişey bide bunla yapım dedim
böyle çıktı
Cnm inşallah doğrudurCanım yaaa görüyorum inanki çok mutlu oldum kendimi unuttum resmen inş doğrudur
Sol tarafa dokununca acı oldu bende de. Zaten bu ay soldan yumurtlamam gerekiyordu. Demek bende sağlı sollu hissrttiriyor o zaman.Benim geçen ay kimyasal olduğunda soldaydı bu ay sağda hatta bn vajinayı takip ediyorum sağ tarafa dokununca aCı hissettim hiç olmazdı
Ben de aynı durumdayım yine emin olamadım yanlıs cıkardıysa testler umutlar çöpCnm inşallah doğrudur
Ama sabahki laboquik neden boyle çıkmadı?
Sıvı almadan yaptım bunu
Hatalıda olabılur
Ayy insan Gercekten emin olamıyormuş
Olabilir canım herkes aynı olmaz kiSol tarafa dokununca acı oldu bende de. Zaten bu ay soldan yumurtlamam gerekiyordu. Demek bende sağlı sollu hissrttiriyor o zaman.
Koyulaşma olursa var demektir tabiki. Ama aynı koyulukta olursa ben o durumu yaşadım iki üç gün aynı koyulukta çıkmıştı hep. En kötü kan ver kuzumKuzum asla yanlıs anlamam neden anlayayım o zaman napayim ben elimde prodoctor ve strip var yarın yapayım diyordum koyulasma takip edeyim diye koyulasma varsa bence vardır sence
Vallahi görünüyor kuzumCnm çok sevindim böyle düşündüğüne
İnşallah vardır
böyle çıktı
Canım sabah bazı mesajları kaçırdım kafam yerinde değildi nasıl çıkmıştı kiCnm inşallah doğrudur
Ama sabahki laboquik neden boyle çıkmadı?
Sıvı almadan yaptım bunu
Hatalıda olabılur
Ayy insan Gercekten emin olamıyormuş
bence de vaaar.. canım inşallah tez zamanda yüksek beta degerlerini yazarsın buraya..Cnm çok sevindim böyle düşündüğüne
İnşallah vardır
böyle çıktı
Canım var sende var hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla büyüsün. Kaç testtir bu kadar da hep pembeli silik çıkması imkansız. Zaten gölge gibi olunca genelde sıkıntı oluyor. Ama bariz pembe bu.Cnm çok sevindim böyle düşündüğüne
İnşallah vardır
böyle çıktı
Bu sabah kiCanım sabah bazı mesajları kaçırdım kafam yerinde değildi nasıl çıkmıştı ki
Canım testle alakalıdır bu test güvenilir mi hassasiyet oranı farklıdır belkiBu sabah ki
İnan kan vermek istemiyorum cünkü cok zorlu bir süreç oluyo ben testlerle takip edeyim diyorum canım dediğin gibi koyulasmazsa yalancı pozitiiftirKoyulaşma olursa var demektir tabiki. Ama aynı koyulukta olursa ben o durumu yaşadım iki üç gün aynı koyulukta çıkmıştı hep. En kötü kan ver kuzum
Hemen belirmediCanım var sende var hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla büyüsün. Kaç testtir bu kadar da hep pembeli silik çıkması imkansız. Zaten gölge gibi olunca genelde sıkıntı oluyor. Ama bariz pembe bu.
Cnm bebe time 10 TL ye satılıyorCanım testle alakalıdır bu test güvenilir mi hassasiyet oranı farklıdır belki