• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

savascii savascii yaa iyiki eşyalarınızı alabilmişsiniz. Bizim dairelerimizde çatlak çizik bile yok ama taşıyıcı kolonlar hasarlı... Hatay ve Malatya'daki son depremlerden sonra yasaktan geldi. Nasıl olacak. Çoğu kişi gizli saklı öyle böyle boşaltı. Bir kaç kişi kaldık. Bende eşyaları alıp bir depoya koymak istemiyorum. Nerede ne kadar kalacağı belli değil. O tozun pisliğin farenin içinde kalacaksa hiç olmasın diyorum bazen ama sonra nasıl olur yazık günah diyorum. Kafamızda deli sorular 😔😔

Of arkadaşlar bu testten nefret ettim sürekli ikinci çizgi çıkarıyor gibi adete son 6 gün bekliyorum sizce 🥹

Eklentiler

• B1A4D1E7-DFD8-473B-BABA-864DD641FE23.jpeg
    B1A4D1E7-DFD8-473B-BABA-864DD641FE23.jpeg
    202,6 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar gunaydın lar
bnde test yaptım sabah ama dün akşamki kadar belli değil
Filtreyle bile belli olmuyor, testime de güveniyorum laboquik
Dün akşam neden silik çizgi çıktıki ozamn anlayamadım

fnd_50 fnd_50 cnm sen ne yaptın
Aşkım ben test yapmadım cumaya kadar adet olmazsam beklicem. Ama bugün hap içmeyi bıraktım adet sancılarım başladı bu kadar hızlı olur mu ki yoksa hapı bırakmasam da bu sancıları yaşayacak mıydım merak ediyorum.
Laboquick benim en güvendiğim marka kuzum ilk gebe kalmaya çalıştığımda hep onu kullandım hep negatif gösterdi. Oğluma hamile olduğum ay silik göstermişti doğruydu

destinesiaa destinesiaa kuzucum sımdı sen ıkı farklı yerde kan verdın ya labaratuvarlar farklı oluyor.dun gece en son kan verdıgın yerde bıdaha kan ver bugun benım hala kucukte olsa umudum var.ayrıca olumsuz olursada burayı bırakmak fln yok bak ne guzel hamıle kalabılıyorsun.yıne denerız onumuzdekı aya.yanındayız her daim.ve guzel enerjılerımızle dualarımızla.iyi gundede kötü gundede..ama son bıkez kan ver.

destinesiaa destinesiaa aşkım kalbim duam seninle. Biliyorum Şuan çok üzgünsün üzülme demeyeceğim tüm duygular bizim için. Bu süreçte üzülüyoruz seviniyoruz umutlanıyoruz umudumuz bitiyor her duyguyu yaşıyoruz ama şu aklımda olsun biz hep yanındayız kendini iyi hissettiğinde de buradayız kötü hissedersen konuşmak istersen de buradayız. Rabbim o güzel kalbine göre versin inşallah
yaa aynı anda aynı seylerı yazmısız bılıyomusun şaka gıbı

Dün akşamki çizgi hemen çıkmıştı
Göğüslerim de çok şiş ve kasık agrım var
2 ay önceki kimyasalım daki belirtileri yaşıyorum aslında, göğüslerımden direkt anlıyorum
Akşam Bi test yine yaparım
İnşallah pozitiftir kuzum haber et bizi de❤️

savascii savascii yaa iyiki eşyalarınızı alabilmişsiniz. Bizim dairelerimizde çatlak çizik bile yok ama taşıyıcı kolonlar hasarlı... Hatay ve Malatya'daki son depremlerden sonra yasaktan geldi. Nasıl olacak. Çoğu kişi gizli saklı öyle böyle boşaltı. Bir kaç kişi kaldık. Bende eşyaları alıp bir depoya koymak istemiyorum. Nerede ne kadar kalacağı belli değil. O tozun pisliğin farenin içinde kalacaksa hiç olmasın diyorum bazen ama sonra nasıl olur yazık günah diyorum. Kafamızda deli sorular 😔😔
kuzucum eger ızın verıyorlarsa esyalarınızı almaya hangı sehre karar verdıysenız bır ev tutun esyalarınızı oraya götürün.Asansorlu tasımayla en hızlı bır sekılde esylarınızı alın.Ama agır hasar fln varsa evde gırmeyın kuzucum ne olur ne olmaz esya yenıden alınır ama can önemli.

Kimyasaldan sonra hamile kalınıyormuş hemen diyorlar umarım en kısa sürede güzel haber alırsın.
Bende bi önümü görsem o bile yeter.Kimyasal geçirsem normal yolla kalabiliyormuşum demek ki diyip ümitlenicem.Hakkımızda hayırlısı.
Evet canım çok okudum bende hayırlısı artık inşallah sende hamilesindir

Back