- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #8.221
Hafif görünüyor cnmBilmiyorum ki flaşla falan baktım kör oldum iyice olmadığına karar kılıp üzülmiyim dedim
İnşallah yarın sabahtan yine burdayım :)evet evet görürsünbence belli olur
malesef kimyasal oldu canımSonucunuz ne oldu peki?
Yarın sabahtan yapın isterseniz daha iyi olur kaset testler bir tık daha geç çıkarıyormuş.Ee ben bunların ikisinde de çizgi görüyorum keşke bende erken gebelik testi yapsaydım
Aşkım ben test yapmadım cumaya kadar adet olmazsam beklicem. Ama bugün hap içmeyi bıraktım adet sancılarım başladı bu kadar hızlı olur mu ki yoksa hapı bırakmasam da bu sancıları yaşayacak mıydım merak ediyorum.Kızlar gunaydın lar
bnde test yaptım sabah ama dün akşamki kadar belli değil
Filtreyle bile belli olmuyor, testime de güveniyorum laboquik
Dün akşam neden silik çizgi çıktıki ozamn anlayamadım
fnd_50 cnm sen ne yaptın
13.günde de silik çıkmıştı ama gebelik yoktuBnde gördüm
Bi taraftan umutluyum ama ne bılım sabh negatifi gorunce
Normalde Çatlamadan 10 gün sonra çıkar testlerde
yaa aynı anda aynı seylerı yazmısız bılıyomusun şaka gıbıdestinesiaa aşkım kalbim duam seninle. Biliyorum Şuan çok üzgünsün üzülme demeyeceğim tüm duygular bizim için. Bu süreçte üzülüyoruz seviniyoruz umutlanıyoruz umudumuz bitiyor her duyguyu yaşıyoruz ama şu aklımda olsun biz hep yanındayız kendini iyi hissettiğinde de buradayız kötü hissedersen konuşmak istersen de buradayız. Rabbim o güzel kalbine göre versin inşallah
İnşallah pozitiftir kuzum haber et bizi deDün akşamki çizgi hemen çıkmıştı
Göğüslerim de çok şiş ve kasık agrım var
2 ay önceki kimyasalım daki belirtileri yaşıyorum aslında, göğüslerımden direkt anlıyorum
Akşam Bi test yine yaparım
bu ay takvim tutmaz bence kuzumAdetim ne zaman bilmiyorum ki canım o yüzden uygulama perşembeyi gösteriyor
Kimyasaldan sonra hamile kalınıyormuş hemen diyorlar umarım en kısa sürede güzel haber alırsın.malesef kimyasal oldu canım
Cok tesekkür ederim canımmm aminnnsaglıkla gelsın bebegım❤
6 gün için kaset test erken değil mi?Erken gebelik testi yapsaydınız keşke.Of arkadaşlar bu testten nefret ettim sürekli ikinci çizgi çıkarıyor gibi adete son 6 gün bekliyorum sizce
kuzucum eger ızın verıyorlarsa esyalarınızı almaya hangı sehre karar verdıysenız bır ev tutun esyalarınızı oraya götürün.Asansorlu tasımayla en hızlı bır sekılde esylarınızı alın.Ama agır hasar fln varsa evde gırmeyın kuzucum ne olur ne olmaz esya yenıden alınır ama can önemli.savascii yaa iyiki eşyalarınızı alabilmişsiniz. Bizim dairelerimizde çatlak çizik bile yok ama taşıyıcı kolonlar hasarlı... Hatay ve Malatya'daki son depremlerden sonra yasaktan geldi. Nasıl olacak. Çoğu kişi gizli saklı öyle böyle boşaltı. Bir kaç kişi kaldık. Bende eşyaları alıp bir depoya koymak istemiyorum. Nerede ne kadar kalacağı belli değil. O tozun pisliğin farenin içinde kalacaksa hiç olmasın diyorum bazen ama sonra nasıl olur yazık günah diyorum. Kafamızda deli sorular
İnsallah cok heyecanlı hadi bakalımİnşallah yarın sabahtan yine burdayım :)
İşte bende o yüzden bilmiyorum canım göğsün şiş hassas baya geçen ay solda yaşadım ağrıları kasıkta bu ay sağ hayırlısı bekliyecem artık ya vardır yada adet olurumbu ay takvim tutmaz bence kuzum
İnşallah pozitiftir kuzum haber et bizi de
Evet canım çok okudum bende hayırlısı artık inşallah sende hamilesindirKimyasaldan sonra hamile kalınıyormuş hemen diyorlar umarım en kısa sürede güzel haber alırsın.
Bende bi önümü görsem o bile yeter.Kimyasal geçirsem normal yolla kalabiliyormuşum demek ki diyip ümitlenicem.Hakkımızda hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?