- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #8.181
Sagol kuzum insallahSağlıkla ilerlesin inşallah canım çok sevindim
![Palms up together: light skin tone :palms_up_together_tone1: 🤲🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932-1f3fb.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol kuzum insallahSağlıkla ilerlesin inşallah canım çok sevindim
Banada dua et canımSagol kuzum insallah![]()
Ee ben bunların ikisinde de çizgi görüyorum keşke bende erken gebelik testi yapsaydımHenüz gecikme yok yarın regl günüm erken gebelik testinde çıkar diye dün bide bugün yaptım.Dünki yakın olan foto diğeri bugün.
Kuzum senin 1 hafta oldugunu bilmiyordum daha cok sen ümitsizlenmeBata 1 hfta var kuzum daha ben bugun sol kasığımda ağrı hissedince bide aşırı derecede akıntım olunca seffaf ama baya çamaşır ıslatıyor ondan yaptım
Farklı çıkmış derken canim nasıl farklı böyle hafif çizgi var ama anlayamadımCanım t çizgisinin o taraf farklı çıkmış sanki
Ediyorum bebeğim hepinize rabbim saglıklı evlatlar nasip etsin hepimizeBanada dua et canım
ben görüyorumHenüz gecikme yok yarın regl günüm erken gebelik testinde çıkar diye dün bide bugün yaptım.Dünki yakın olan foto diğeri bugün.
Walla içimden hep bir adet olacam geçiyor 3aydir korunma bıraktım adetim birinde 5 gün geçti düzenli olmasina rağmen bu ay da böle ağrı hissedince dedim adet oluyorum gene erken geçen ay 6 gün önce oldum çünküKuzum senin 1 hafta oldugunu bilmiyordum daha cok sen ümitsizlenme![]()
İşaretledim canımFarklı çıkmış derken canim nasıl farklı böyle hafif çizgi var ama anlayamadım
Yani çokta açılmış değil, 2 saat çocukların kafası dağılsın diye muhtemelen. İmkanın varsa bence çocukları kayseri de başlat. Ama hekimhan da eski düzen devam eder mi bilemedim... Biz şuan istanbulda yız. Ailemin yanında. Kızı okula başlattık. Bu dönem buradayız. Sonrası için artık neresi olursa Konya kayseri nigde denizli... İstanbul da evimiz var ama dönmek istemiyorum. 5 aylık küçük şehir tecrübesi bile yetmiş bana... Kalabalık kaos sürekli koşuşturma hali çok yorucuCanim bir arkadaş Malatya'da bu dönem okul acilmayacagini söyledi, bende şu an kayseri'deyim, öyleyse vakit geçmeden buradaki bir okula yazdırmak istedim.
Ben evi hekimhana taşıdım, hekimhanda bir yıkım yok, ama Malatya merkezle aynı tarihte açılır acilacaksa sanırım. Keşke kesin biraey söyleseler.
Çok geçmiş olsun canim. Rabbim bir daha yaşatmasın.
Şu an nerede kaliyirsunuz ?
Evet çizgiyi görünce hafif ben yan bakınca oraya aktı fazlası sanırım fazla damlatmisimİşaretledim canım
Amin inşallah canım hormonlara bakalım demişti sağlık ocağındaki betayı ekledi yine negatif çıkmasına rağmenEdiyorum bebeğim hepinize rabbim saglıklı evlatlar nasip etsin hepimize![]()
Kızlar bunu da ilk idrarla yaptım comfort marka sanırım var ya![]()
Evet canim dedigin gibi ilişki olmadan gidilmeli. Hemen sonrası da ilişki olmalı. Yaptırdıktan sonra da dikkat edilmeli ağır iş, kaldırma falan yapmamak lazım. İnşallah sana da şifa olur, güvendiğin biriyse bekletme git bence deEvet bizim burda da yaygın bende gidicem hatta regli biter bitmez ilişkiye girmeden yapıyorlar bu ay gitmek nasip olmadı eşimin işleri yoğund, hgs çekilincede rahata taktım ama gitmek istiyorum benim arkadaşım hamile kalamıyordu karnını çektirdi ikizlere hamile kaldı 4 sene sonra tekrar göbeğini çektirdi 1 tanede kızı oldu![]()
O yüzden bilemedim canım inş vardırEvet çizgiyi görünce hafif ben yan bakınca oraya aktı fazlası sanırım fazla damlatmisim![]()
Bugün yapmadım aşkım cumaya kadar bekleyeceğim adet olmazsam o gün yapacağım
Banada var gibi geldi ama regle 1 gün kala daha belirgin olması gerekmiyor mu şuanda da regl olucak hissiyatı var kasık ağrı bel ağrısı.Gölge var gibi sanki canım diğer kızlar daha bilgili bu konuda
Hayırlısı olsun kuzum ya çok düşünmemeye karar verdim sen naptin regl olmadım dimiO yüzden bilemedim canım inş vardır
Bnm geçen ay bi gün önce çok az belirgindi olabilir yaniBanada var gibi geldi ama regle 1 gün kala daha belirgin olması gerekmiyor mu şuanda da regl olucak hissiyatı var kasık ağrı bel ağrısı.