• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Eklentiler

• 20230314_102118.jpg
    20230314_102118.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 74
Canim bir arkadaş Malatya'da bu dönem okul acilmayacagini söyledi, bende şu an kayseri'deyim, öyleyse vakit geçmeden buradaki bir okula yazdırmak istedim.

Ben evi hekimhana taşıdım, hekimhanda bir yıkım yok, ama Malatya merkezle aynı tarihte açılır acilacaksa sanırım. Keşke kesin biraey söyleseler.

Çok geçmiş olsun canim. Rabbim bir daha yaşatmasın.
Şu an nerede kaliyirsunuz ?
Yani çokta açılmış değil, 2 saat çocukların kafası dağılsın diye muhtemelen. İmkanın varsa bence çocukları kayseri de başlat. Ama hekimhan da eski düzen devam eder mi bilemedim... Biz şuan istanbulda yız. Ailemin yanında. Kızı okula başlattık. Bu dönem buradayız. Sonrası için artık neresi olursa Konya kayseri nigde denizli... İstanbul da evimiz var ama dönmek istemiyorum. 5 aylık küçük şehir tecrübesi bile yetmiş bana... Kalabalık kaos sürekli koşuşturma hali çok yorucu😔bunu bu bir ayda daha iyi anladım. Hakkımızda hayırlısı🤲 savascii savascii

Evet bizim burda da yaygın bende gidicem hatta regli biter bitmez ilişkiye girmeden yapıyorlar bu ay gitmek nasip olmadı eşimin işleri yoğund, hgs çekilincede rahata taktım ama gitmek istiyorum benim arkadaşım hamile kalamıyordu karnını çektirdi ikizlere hamile kaldı 4 sene sonra tekrar göbeğini çektirdi 1 tanede kızı oldu 😍
Evet canim dedigin gibi ilişki olmadan gidilmeli. Hemen sonrası da ilişki olmalı. Yaptırdıktan sonra da dikkat edilmeli ağır iş, kaldırma falan yapmamak lazım. İnşallah sana da şifa olur, güvendiğin biriyse bekletme git bence de 😌

Back