- 24 Ağustos 2022
- 4.516
- 16.650
- 138
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #8.101
Malesef canım olmadıSeni bekliyorum hadiiiiii
Bat ne zaman canım daha varmıKızlar yok olmadıolsaydı şimdiye çıkardı
Tam bilmiyorum canım kimyasal sonrası ilk ay oluncaBat ne zaman canım daha varmı
T2’ye yaklaşmasının öyle bir anlamı mı var canım bilmiyordum. Ortadaki dün yaptığım daha koyuydu o yüzden bi panikledimÇizgi t2 ye dahada yaklaşmış bence artıyor canim
İnşallah öyledir canım bat daha yarın. Endişeliyim teşekkür ederimBana göre de tam aksine koyulasma görüyorum ben
Koyu canım bat yarınmış ona göre cok iyi üstteki kurudugu için sana öyle geliyoKızlar aşağı doğru sırasıyla 2 gün önce, dün ve şimdi yapıldılar. Sonuncusu düne göre daha silik sanki. Çok korkuyorum geçen ay da kimyasal geçirmiştim. Yine mi öyle oluyor
Sen bu ay takip yapmadın demi canım kimyasaldan sonra direkt denedinMalesef canım olmadı
İnşallah canım inşallah yarın regl olmamKoyu canım bat yarınmış ona göre cok iyi üstteki kurudugu için sana öyle geliyo
Evet canım takip yapmam zaten kendim iyi kötü biliyorum uygulamaya göre gidiyordum erken oldu sandımSen bu ay takip yapmadın demi canım kimyasaldan sonra direkt denedin
Kızlar hepinize tek tek yazamadım. Allah razı olsun. Nasip değilmiş yapacak bişey yok. Rabbim daha hayırlı bir zamanda sağlıklı nasip etsin inşallah. Atlatıcam inşallah başka çare yok. 2 oldu bu ondan biraz fazla hayal kırıklığım. Bir süre giremeyebilirim. Allaha emanetsiniz.
Kaç günün vardı canım kusura bakma eğer daha önce söylediysen çünkü kafam yerimde değil benim deMalesef canım olmadı
Senı takıp edıyorummm bıleeesssıınnnKaç günün vardı canım kusura bakma eğer daha önce söylediysen çünkü kafam yerimde değil benim de
T2 ye daha da yaklaşmış yani değerin artıyor canım korkma bir de üstteki kuruduğu için sana daha koyu gibi geliyorKızlar aşağı doğru sırasıyla 2 gün önce, dün ve şimdi yapıldılar. Sonuncusu düne göre daha silik sanki. Çok korkuyorum geçen ay da kimyasal geçirmiştim. Yine mi öyle oluyor
Senin tarafından takip edilmek ne hoş bir duyguuuuu bilemezsiiiiinSenı takıp edıyorummm bıleeesssıınnn
Aaaaa nee peki doktorlar mi söledi düşüük yaptiğiniSonuç çıkmış kızlar. 93 düşük yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?