• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Olmasin lutfen ya herkes her ay yumurtlasın lutfen. 1 ay beklemek zaten zor🙄 canim belki daha LH hormonu yukselmemis olabilir mi sende? Dusundugun zamanda yumurtlamiyor olabilirsin belki daha gec olacak. Test yapmaya devam et bence. Koyulasmayi gorursun insallah.Hangi markayla yapiyorsun
Evet herkes yumurtlasın bencede o yüzden stres olmak istemiyorum geçen ay stresten yumurtalıgım catlamadıgı için kist oluşturmuştu 🥺 bilmem ki geç yumurtlama mı olacak acaba diye de düşündüm BİRGEBENİNGÜNLÜGÜ sayfasından aldım onunkini kullanıyorum herkes çok memnun devam edicem çift çizgiyi görene kdr inşallah

Ay ilk kez duyuyorum nerde oluyo bunlar yaa
Ben de doğudaym. Genelde olur buralarda herkesin böyle tanıdıkları. Gidiyorsun adet biter bitmez karnına bakıyor masaj yapar gibi ovuyor. Bı kaç sefer gitmen gerekebiliyor. Bizzat şahit olmasam inanmam ama çevremde çok kalan var hatta en son tüp bebek denilen tanıdığım gitti o ay gebe kaldi. Çocuğu olup tekrar çocuk düşünen olursa once kadına gider 🤭 çünkü ağır iş vs.yapinca zarar görüyor öyle diyordu yapan abla

Canım çok üzüldüm. Geçmiş olsun.
Ev tamemen mi yıkıldı, deprem anında içinde miydiniz, eşyaları alabildiniz mi ?
Kuzum bize 2. Depremde evin yıkıldığını söyledi komşularımız 1 hafta kadar evimiz yıkıldı zannettik. 2. Deprem olduğunda biz yoldaydık Elazığ'a geliyorduk geri dönmedik artık ev yıkıldı diyince komşular sonrasında öğrendikki ev eğilmiş ama yıkılmamış büyük eşyalarımızı çıkarabildik Allah'a şükürler olsunki🤲🏻

Kuzum bize 2. Depremde evin yıkıldığını söyledi komşularımız 1 hafta kadar evimiz yıkıldı zannettik. 2. Deprem olduğunda biz yoldaydık Elazığ'a geliyorduk geri dönmedik artık ev yıkıldı diyince komşular sonrasında öğrendikki ev eğilmiş ama yıkılmamış büyük eşyalarımızı çıkarabildik Allah'a şükürler olsunki🤲🏻
Çok çok geçmiş olsun 🙏🏻 şimdi hangi şehirde yaşıyorsun

Teşekkür ederim canım🥰 şuan elazığdayım canım eşim Malatya'da çalışmaya devam ediyor bizim şansımıza bi türlü biraraya gelemiyoruz☺️
Bizde ayrı kaldık canim.
Ohalden dolayı daha da uzun süre ayrı kalacağız gibi görünüyor.
Sağlık olsun artık.

Ev bulabildiniz mi peki, nereye tasidiniz eşyaları ? Malatya'da büyük bir ev sorunu var şu an.
Bizde depremden 2 ay önce tutmuştuk evi, boş eve kira yakıt oduyorduk, iyiki tutmusuz yoksa bulmak çok zordu.

Bizde ayrı kaldık canim.
Ohalden dolayı daha da uzun süre ayrı kalacağız gibi görünüyor.
Sağlık olsun artık.

Ev bulabildiniz mi peki, nereye tasidiniz eşyaları ? Malatya'da büyük bir ev sorunu var şu an.
Bizde depremden 2 ay önce tutmuştuk evi, boş eve kira yakıt oduyorduk, iyiki tutmusuz yoksa bulmak çok zordu.
Elazığa taşıdık evi canım. Siz iyiki öncesinde tutmuşsunuz evi ya yoksa asla bulamazdınız

Back