• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar hepinize tek tek yazamadım. Allah razı olsun. Nasip değilmiş yapacak bişey yok. Rabbim daha hayırlı bir zamanda sağlıklı nasip etsin inşallah. Atlatıcam inşallah başka çare yok. 2 oldu bu ondan biraz fazla hayal kırıklığım. Bir süre giremeyebilirim. Allaha emanetsiniz.🙏🏼

Eklentiler

• 20230314_072431.jpg
    20230314_072431.jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 64
  • 20230314_072409.jpg
    20230314_072409.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar hepinize tek tek yazamadım. Allah razı olsun. Nasip değilmiş yapacak bişey yok. Rabbim daha hayırlı bir zamanda sağlıklı nasip etsin inşallah. Atlatıcam inşallah başka çare yok. 2 oldu bu ondan biraz fazla hayal kırıklığım. Bir süre giremeyebilirim. Allaha emanetsiniz.🙏🏼

Canım Allah a emanet ol dualarimda olacaksın 🙏💜

Kızlar aşağı doğru sırasıyla 2 gün önce, dün ve şimdi yapıldılar. Sonuncusu düne göre daha silik sanki. Çok korkuyorum geçen ay da kimyasal geçirmiştim. Yine mi öyle oluyor
T2 ye daha da yaklaşmış yani değerin artıyor canım korkma bir de üstteki kuruduğu için sana daha koyu gibi geliyor

Progestanı bıraktım Kızlar yeter daaa sıkıldım ne olacaksa olsun. Hamile değilsem adet olurum en azından. Zibil gibi hormon hapı var daha

Back