- Konu Sahibi bebekheyecani
- #8.081
Bende Bi dahaki adet dönemimde annemin yemgesine gözükücem oda anlıyor bu işlerden bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende Bi dahaki adet dönemimde annemin yemgesine gözükücem oda anlıyor bu işlerden bakalım
Aynen öyle doğunun kadınları anlar maşşalahBen de doğudaym. Genelde olur buralarda herkesin böyle tanıdıkları. Gidiyorsun adet biter bitmez karnına bakıyor masaj yapar gibi ovuyor. Bı kaç sefer gitmen gerekebiliyor. Bizzat şahit olmasam inanmam ama çevremde çok kalan var hatta en son tüp bebek denilen tanıdığım gitti o ay gebe kaldi. Çocuğu olup tekrar çocuk düşünen olursa once kadına giderçünkü ağır iş vs.yapinca zarar görüyor öyle diyordu yapan abla
İnşallah görürsün cnm sen bugün yapmıştın galiba değil miİnsallah dayanabilirsinbende güzel bi cizgi görürüm sabah umarım ya
Sen nerde oturuyorsunBuralarda da olsa keşke onu bile denerim ya![]()
Aynen kuzum sabah tekrarlıcam insallahİnşallah görürsün cnm sen bugün yapmıştın galiba değil mi
dayanırım ben yeter ki olsun da
benim görümcemde yaptı üstüne adet görmediBende Bi dahaki adet dönemimde annemin yemgesine gözükücem oda anlıyor bu işlerden bakalım
Balımmm giremedim yeni gördüm mesajını valla aşkım pıhtılaşma için kan vermiştim hala çıkmadı sonucu ya onu bekliyoruz tedavi falan için ama çalışmalar tekdüze devam hiçbir şey yapmıyorum şu an ne Ateş ölçme ne yumurtlama takibi düz gidiyoruz ahaha sen nasılsın sende durumlar nasılfnd_50 @savascii @melisaa93 @melegim can
Mervenur277 canım panpalarım sızler napıyorsunuz?varmı yenı gelısmeler
hepınızı ozledımmm
İnşallah bizde Bi sorun çıkmazbenim görümcemde yaptı üstüne adet görmedi
inşallahİnşallah bizde Bi sorun çıkmaz
Olamaz yaaSonuç çıkmış kızlar. 93 düşük yapıyorum
Evet bizim burda da yaygın bende gidicem hatta regli biter bitmez ilişkiye girmeden yapıyorlar bu ay gitmek nasip olmadı eşimin işleri yoğund, hgs çekilincede rahata taktım ama gitmek istiyorum benim arkadaşım hamile kalamıyordu karnını çektirdi ikizlere hamile kaldı 4 sene sonra tekrar göbeğini çektirdi 1 tanede kızı olduBen de doğudaym. Genelde olur buralarda herkesin böyle tanıdıkları. Gidiyorsun adet biter bitmez karnına bakıyor masaj yapar gibi ovuyor. Bı kaç sefer gitmen gerekebiliyor. Bizzat şahit olmasam inanmam ama çevremde çok kalan var hatta en son tüp bebek denilen tanıdığım gitti o ay gebe kaldi. Çocuğu olup tekrar çocuk düşünen olursa once kadına giderçünkü ağır iş vs.yapinca zarar görüyor öyle diyordu yapan abla
Regl gününde 11 martta al.bi ile test yaptım negatif fakat daha regl olmadım.Beni de haberdar etgüzel haberlere inşAllah
Sonuç çıkmış kızlar. 93 düşük yapıyorum
Perlitik hah canım aynısı sanada olmustu degılmı sonra yukseldı tekrardan.aksam ıkıncı kanı verdıgınde normal cıkmıstı tekrardan degılmı?yoksa ertesı gun verdıgındenı duzelmıstı
Bana göre de tam aksine koyulasma görüyorum benKızlar aşağı doğru sırasıyla 2 gün önce, dün ve şimdi yapıldılar. Sonuncusu düne göre daha silik sanki. Çok korkuyorum geçen ay da kimyasal geçirmiştim. Yine mi öyle oluyor
Seni bekliyorum hadiiiiiiEvet canım yarın yapacam inşallah öyledir tabikide etiketlerimiçime bi duygu düştü sabah söylerim inş yanılmıyorumdur
Çizgi t2 ye dahada yaklaşmış bence artıyor canimKızlar aşağı doğru sırasıyla 2 gün önce, dün ve şimdi yapıldılar. Sonuncusu düne göre daha silik sanki. Çok korkuyorum geçen ay da kimyasal geçirmiştim. Yine mi öyle oluyor