• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ben de doğudaym. Genelde olur buralarda herkesin böyle tanıdıkları. Gidiyorsun adet biter bitmez karnına bakıyor masaj yapar gibi ovuyor. Bı kaç sefer gitmen gerekebiliyor. Bizzat şahit olmasam inanmam ama çevremde çok kalan var hatta en son tüp bebek denilen tanıdığım gitti o ay gebe kaldi. Çocuğu olup tekrar çocuk düşünen olursa once kadına gider 🤭 çünkü ağır iş vs.yapinca zarar görüyor öyle diyordu yapan abla
Aynen öyle doğunun kadınları anlar maşşalah

fnd_50 fnd_50 @savascii @melisaa93 @melegim can Mervenur277 Mervenur277 canım panpalarım sızler napıyorsunuz?varmı yenı gelısmeler🥰hepınızı ozledımmm
Balımmm giremedim yeni gördüm mesajını valla aşkım pıhtılaşma için kan vermiştim hala çıkmadı sonucu ya onu bekliyoruz tedavi falan için ama çalışmalar tekdüze devam hiçbir şey yapmıyorum şu an ne Ateş ölçme ne yumurtlama takibi düz gidiyoruz ahaha sen nasılsın sende durumlar nasıl

Ben de doğudaym. Genelde olur buralarda herkesin böyle tanıdıkları. Gidiyorsun adet biter bitmez karnına bakıyor masaj yapar gibi ovuyor. Bı kaç sefer gitmen gerekebiliyor. Bizzat şahit olmasam inanmam ama çevremde çok kalan var hatta en son tüp bebek denilen tanıdığım gitti o ay gebe kaldi. Çocuğu olup tekrar çocuk düşünen olursa once kadına gider 🤭 çünkü ağır iş vs.yapinca zarar görüyor öyle diyordu yapan abla
Evet bizim burda da yaygın bende gidicem hatta regli biter bitmez ilişkiye girmeden yapıyorlar bu ay gitmek nasip olmadı eşimin işleri yoğund, hgs çekilincede rahata taktım ama gitmek istiyorum benim arkadaşım hamile kalamıyordu karnını çektirdi ikizlere hamile kaldı 4 sene sonra tekrar göbeğini çektirdi 1 tanede kızı oldu 😍

Kızlar aşağı doğru sırasıyla 2 gün önce, dün ve şimdi yapıldılar. Sonuncusu düne göre daha silik sanki. Çok korkuyorum geçen ay da kimyasal geçirmiştim. Yine mi öyle oluyor

Eklentiler

• D5098F39-D7FB-454C-9283-2B11AD646E5E.jpeg
    D5098F39-D7FB-454C-9283-2B11AD646E5E.jpeg
    116,3 KB · Görüntüleme: 99
Perlitik Perlitik hah canım aynısı sanada olmustu degılmı sonra yukseldı tekrardan.aksam ıkıncı kanı verdıgınde normal cıkmıstı tekrardan degılmı?yoksa ertesı gun verdıgındenı duzelmıstı

Akşam başka hastanede vermiştim canım 20 saat sonra yine akşam üstü verdiğim hastanede vermiştim. destinesiaa destinesiaa kuzum kadin dogum hastanesi var mi bulundugun sehirde. Bir de orayla takip yapsan?

destinesiaa destinesiaa canım çok üzüldüm uykum kaçtı kadın doğum var mi en doğru onlarınki orayla takip yapsan bi çünkü 90 123 bunlar birbirine çok yakın söyle örnek vereyim sana ctesi kan verdiğim kadın doğumda değerim 237 çıktı ya dün aynı zamanda sağlık ocağında kayıt oluşturdum onlarda test yapmıştı çıkmamıştı daha demin baktım cikmis 189 bu beni uzerdi mesela. Bilmiyorum anlatabildim mi 😔

Back