- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #8.061
Evet herkes yumurtlasın bencede o yüzden stres olmak istemiyorum geçen ay stresten yumurtalıgım catlamadıgı için kist oluşturmuştuOlmasin lutfen ya herkes her ay yumurtlasın lutfen. 1 ay beklemek zaten zorcanim belki daha LH hormonu yukselmemis olabilir mi sende? Dusundugun zamanda yumurtlamiyor olabilirsin belki daha gec olacak. Test yapmaya devam et bence. Koyulasmayi gorursun insallah.Hangi markayla yapiyorsun
Her sey normal görünüyor canim. Adetin 3. Gunu foliküler faz oluyor. Hepsi referans araligindaReglin 3.günü yaptırdım normal mi sonuçlar? Anlayan var mı?
Ben de doğudaym. Genelde olur buralarda herkesin böyle tanıdıkları. Gidiyorsun adet biter bitmez karnına bakıyor masaj yapar gibi ovuyor. Bı kaç sefer gitmen gerekebiliyor. Bizzat şahit olmasam inanmam ama çevremde çok kalan var hatta en son tüp bebek denilen tanıdığım gitti o ay gebe kaldi. Çocuğu olup tekrar çocuk düşünen olursa once kadına giderAy ilk kez duyuyorum nerde oluyo bunlar yaa
Buralarda da olsa keşke onu bile denerim ya
Öyle canım eşim geçen ay acele etme bekle demişti haklı çıktı şimdi söylemiyecem onaErken öğrenince ayrı bi stres iste dayanamıyoruz
inşallah şifa bulacağınız kapıya varırsınızBuralarda da olsa keşke onu bile denerim ya
Allah razı olsun canım inşallah yaa yapınca hemen paylaşacam burda olsa da olmasadsAyy cok heyecanli.. insallah vardir canim dua ediyorum senin icin. Sabah hayirli haberler ver hadi insallah
Kuzum bize 2. Depremde evin yıkıldığını söyledi komşularımız 1 hafta kadar evimiz yıkıldı zannettik. 2. Deprem olduğunda biz yoldaydık Elazığ'a geliyorduk geri dönmedik artık ev yıkıldı diyince komşular sonrasında öğrendikki ev eğilmiş ama yıkılmamış büyük eşyalarımızı çıkarabildik Allah'a şükürler olsunkiCanım çok üzüldüm. Geçmiş olsun.
Ev tamemen mi yıkıldı, deprem anında içinde miydiniz, eşyaları alabildiniz mi ?
Sağol kuzum, aminZormuş Allah sabır versin
Çok çok geçmiş olsunKuzum bize 2. Depremde evin yıkıldığını söyledi komşularımız 1 hafta kadar evimiz yıkıldı zannettik. 2. Deprem olduğunda biz yoldaydık Elazığ'a geliyorduk geri dönmedik artık ev yıkıldı diyince komşular sonrasında öğrendikki ev eğilmiş ama yıkılmamış büyük eşyalarımızı çıkarabildik Allah'a şükürler olsunki
Sen gene de devam et ahahahahaSağol kuzum, amin
Teşekkür ederim canımÇok çok geçmiş olsunşimdi hangi şehirde yaşıyorsun
Ben İzmir taraflarındayim canım buralardada var hatta buuldum ben bu ay olmazsa gidicemBuralarda da olsa keşke onu bile denerim ya
İnşallah çok uzamaz bu süreç Allah yardımcınız olsun canmTeşekkür ederim canımşuan elazığdayım canım eşim Malatya'da çalışmaya devam ediyor bizim şansımıza bi türlü biraraya gelemiyoruz
İnsallah dayanabilirsinÖyle canım eşim geçen ay acele etme bekle demişti haklı çıktı şimdi söylemiyecem ona
Teşekkür ederimmHer sey normal görünüyor canim. Adetin 3. Gunu foliküler faz oluyor. Hepsi referans araliginda
Sağol canım benimİnşallah çok uzamaz bu süreç Allah yardımcınız olsun canm
Bizde ayrı kaldık canim.Teşekkür ederim canımşuan elazığdayım canım eşim Malatya'da çalışmaya devam ediyor bizim şansımıza bi türlü biraraya gelemiyoruz
Elazığa taşıdık evi canım. Siz iyiki öncesinde tutmuşsunuz evi ya yoksa asla bulamazdınızBizde ayrı kaldık canim.
Ohalden dolayı daha da uzun süre ayrı kalacağız gibi görünüyor.
Sağlık olsun artık.
Ev bulabildiniz mi peki, nereye tasidiniz eşyaları ? Malatya'da büyük bir ev sorunu var şu an.
Bizde depremden 2 ay önce tutmuştuk evi, boş eve kira yakıt oduyorduk, iyiki tutmusuz yoksa bulmak çok zordu.
İzmirde nerede canimBen İzmir taraflarındayim canım buralardada var hatta buuldum ben bu ay olmazsa gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?