💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Aaaaa gerçekten miii yaaa olan umutlarim yeşerdi şuan screen shot alip kendmi motive edicem okudukça inşallah canım ya

Az değil gerçekten ama nasip ne diyebiliriz ki. Benim de 2 sene bitti inşallah bu aydan umutluyum. Hsg filmi falan çektirdin mi peki ? Doktor da üzerine düşmeyince tam bıkıyor insan. Geçen muayene olduğumda a'dan z'ye herşeye baktı doktor ya keşke Türkiye'de olsaydın. üniv hastaneleri bu konuda daha detaycı bence

Tabi. Ya Türk doktorların eline kimse su dökemez Türkiye Tüp bebek tedavileri konusunda gerçekten profesyoneller .. HSG çekilmedim hiç şuan maalesef gelme şansımda yok ama İstanbul’da biter var orda çektirmeyi düşünüyorum ilerleyen zamanda mutlaka yaptırcam birgün inşallah sende güzel haberler alırsın

Canım çok üzüldüm. Geçmiş olsun.
Ev tamemen mi yıkıldı, deprem anında içinde miydiniz, eşyaları alabildiniz mi ?

İnsallah canim. Bekleyen herkes o güzel haberi alsın

Kızlar merhaba, ben tüm kontrol ve testlerimi ocak ayında yapmıştım.eşim de sma testi yaptırdı. Bugün hem öğlen hem de az önce tekrar yaptığım ovulasyon testime göre (ağrım da var) yumurtlama günüm gibi gözüküyor. Son adet tarihim 1 Mart. Beklenen 29 mart. Yalnız folik asit vs kullanmadım ocak ayından sonra bakalım yine başlayacağım.
Herkes için hayırlısı olsun inşallah

Sonuç çıkmış kızlar. 93 düşük yapıyorum
Yaa bebegım çok üzüldüm üzülme diyemeyeceğim ve şuanda çok üzüldüğünü biliyorum ama tesellin şu olsun hamile kalabılıyorsun ve inşallah en kısa zamanda
saglıklı bir sekılde yenıden olur canım benım

Aşırı silik
Off gecen kımyasalımı da böyle çok silik öğrenmiştim kan verdım 4,18 çıkmıştı

Bunu keşke öğrenmeseydim bukdr erken
Yarın sabah netleşir artık
Rabbim nasip eyle herkese
Ya aklina oyle seyler getirme canim.. carsambadan once cikmasi bile zor diye konusmuyor muyduk? Erkenden gorunmesi iyi bence bata kadar deger iyice artar insallah
Yarin sabah hayırlı haberlerini bekliyoruz

Yaptım testi negatif herhalde idrar yolu enfeksiyonu oldum yeni evliyim evlendigimden beri enfeksiyon olup duruyorum anlamadik ben bisey
Temizliğinize dikkat edin, gerekirse ilişki öncesi yıkasın eşin özellikle o bölgeyi. Ayrıca en önemli nokta ilişkiden hemen sonra hiç beklemeden idrarını yapmalısın. Bol da su iç.

Ya aklina oyle seyler getirme canim.. carsambadan once cikmasi bile zor diye konusmuyor muyduk? Erkenden gorunmesi iyi bence bata kadar deger iyice artar insallah
Yarin sabah hayırlı haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım
Mutlaka etiketlicem merak etme
Ay kuzucum cok sevindim inşallah bebişin seninledir çok sevindim aklimdaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…