- 24 Şubat 2023
- 2.375
- 2.299
- 53
- 31
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #8.021
Aaaaa gerçekten miiiDöner tabikide çok çok erken daha bunda 1 martta yaptım test regli 3 marttı test o kadar Silikti ki değerim anca 20 filandı eminim kimyasal yaşadığım ay benimde bi kaç gün önce kan negatifti regliye 1 gün kala yine silikti değerim de 29 du yani regli gününe kadar umut kesmek yok
Evet haklısın hergün dua ediyorum bakalım nezaman kabul olcakAnladım kuzum biliyorum. Belki de zamanı var bilemiyoruz ki bizim için tayin edileni. Bazen çok üzülüyoruz yıpranıyoruz neden diyoruz ama Allah biliyor doğrusunu
Az değil gerçekten ama nasip ne diyebiliriz ki. Benim de 2 sene bitti inşallah bu aydan umutluyum. Hsg filmi falan çektirdin mi peki ? Doktor da üzerine düşmeyince tam bıkıyor insan. Geçen muayene olduğumda a'dan z'ye herşeye baktı doktor ya keşke Türkiye'de olsaydın. üniv hastaneleri bu konuda daha detaycı benceAynen nasip bu işler birazda uzun zamandır bekliyoruz ama rabbimin bileceği iş pko var bende belki ramazanda biraz kilo veririm metabolizmam hızlanır aklımda çok şey var karışık 3 sene benim için az süre değil
Tabi. Ya Türk doktorların eline kimse su dökemez Türkiye Tüp bebek tedavileri konusunda gerçekten profesyoneller .. HSG çekilmedim hiç şuan maalesef gelme şansımda yok ama İstanbul’da biter var orda çektirmeyi düşünüyorum ilerleyen zamanda mutlaka yaptırcam birgün inşallah sende güzel haberler alırsınAz değil gerçekten ama nasip ne diyebiliriz ki. Benim de 2 sene bitti inşallah bu aydan umutluyum. Hsg filmi falan çektirdin mi peki ? Doktor da üzerine düşmeyince tam bıkıyor insan. Geçen muayene olduğumda a'dan z'ye herşeye baktı doktor ya keşke Türkiye'de olsaydın. üniv hastaneleri bu konuda daha detaycı bence
Canım çok üzüldüm. Geçmiş olsun.Benim ev gitti canım Elazığ'a taşındım tayinimi Malatya'ya alacaktım tamda şimdide eşim git gel yapıyor tayinimi alıp eşimle biraraya gelmek istiyorum artık ama merkezde ev yok napacağız bilmiyorum artık
İnsallah canim. Bekleyen herkes o güzel haberi alsınTabi. Ya Türk doktorların eline kimse su dökemez Türkiye Tüp bebek tedavileri konusunda gerçekten profesyoneller .. HSG çekilmedim hiç şuan maalesef gelme şansımda yok ama İstanbul’da biter var orda çektirmeyi düşünüyorum ilerleyen zamanda mutlaka yaptırcam birgün inşallah sende güzel haberler alırsın
Hadi inşallahKızlar az önce test yaptım testim bol dıye
Gözle görüyorum ama size efekt yaptım
Nyse yinede ümitlenmek istemıyorum
Sabah ola hayrola
Yaptım testi negatif herhalde idrar yolu enfeksiyonu oldum yeni evliyim evlendigimden beri enfeksiyon olup duruyorum anlamadik ben biseyNe oldu
Yarın ilk idrarla daha da koyuyu görürsün Allah’ın izniyle. Beni mutlaka haber etİnşallah koyulaşır cnm
Aslında yapmıcaktım
Evde tekim şeytan dürttü
Testimde boldu
İlk 10 dakikada çıktı
Kuruma falan değildir sanırım
Ayyyy ben de gördüm canım varKızlar az önce test yaptım testim bol dıye
Gözle görüyorum ama size efekt yaptım
Nyse yinede ümitlenmek istemıyorum
Sabah ola hayrola
Yaa bebegım çok üzüldümSonuç çıkmış kızlar. 93 düşük yapıyorum
İnşallah canımYarın ilk idrarla daha da koyuyu görürsün Allah’ın izniyle. Beni mutlaka haber et
Ya aklina oyle seyler getirme canim.. carsambadan once cikmasi bile zor diye konusmuyor muyduk? Erkenden gorunmesi iyi bence bata kadar deger iyice artar insallahAşırı silik
Off gecen kımyasalımı da böyle çok silik öğrenmiştim kan verdım 4,18 çıkmıştı
Bunu keşke öğrenmeseydim bukdr erken
Yarın sabah netleşir artık
Rabbim nasip eyle herkese
Canım çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahMaşallah baya koyu hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah bebiş
Temizliğinize dikkat edin, gerekirse ilişki öncesi yıkasın eşin özellikle o bölgeyi. Ayrıca en önemli nokta ilişkiden hemen sonra hiç beklemeden idrarını yapmalısın. Bol da su iç.Yaptım testi negatif herhalde idrar yolu enfeksiyonu oldum yeni evliyim evlendigimden beri enfeksiyon olup duruyorum anlamadik ben bisey
Ya aklina oyle seyler getirme canim.. carsambadan once cikmasi bile zor diye konusmuyor muyduk? Erkenden gorunmesi iyi bence bata kadar deger iyice artar insallah
Yarin sabah hayırlı haberlerini bekliyoruz
Ay kuzucum cok sevindim inşallah bebişin seninledirİnşallah canım
Mutlaka etiketlicem merak etme
Amin canım inşallahevet hamilesiniz allah tamamını erdirsin
Ben sonuna kadar devam ediyorumAmin kuzum sizin de
Şimdi 9-11-13 değerlendirdik. Yüksek ihtimal 11 yumurtlama. Yeterli mi kızlar salayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?