- 5 Temmuz 2022
- 2.092
- 3.074
- 63
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #8.001
Ben de gördüm hafiftenKızlar az önce test yaptım testim bol dıye
Gözle görüyorum ama size efekt yaptım
Nyse yinede ümitlenmek istemıyorum
Sabah ola hayrola
Net görünüyorKızlar az önce test yaptım testim bol dıye
Sabah ola hayrola
Hafif gorur gibiyim ben de hadi insallahhKızlar az önce test yaptım testim bol dıye
Sabah ola hayrola
Daha cok yeni oldugundan bayagı silikKızlar az önce test yaptım testim bol dıye
Sabah ola hayrola
Rabbim en hayırlısını bilirSonuç çıkmış kızlar. 93 düşük yapıyorum
Amin kuzum amin inşallahAşırı silik
Off gecen kımyasalımı da böyle çok silik öğrenmiştim kan verdım 4,18 çıkmıştı
Bunu keşke öğrenmeseydim bukdr erken
Yarın sabah netleşir artık
Rabbim nasip eyle herkese
Neden yaşıyoruz acaba nedenRabbim en hayırlısını bilir
Allahım kimyasallar ne kadar çoğaldı
Tez zamanda nasip etsin inşallah üzülme cnm
Artık kadınların %80 i illaki yaşıyor bunu
Hep oyle dua ettım her gunAmin kuzum amin inşallahstres olma. Allah ım ol derse olur
Geçen aylarda test günü belirlemiştik herkes o gün yapmıştıKızlar yarın sabah test yapacaklar cogaldı hep beraber yapıp atalım
Amin insallah canimbelki doğru vakit değildir daha inşallah en kısa zamanda pozitifi görürsün canım
Aşkım yarın test mi yapacaksın inşallah pozitifleri görürsün beni mutlaka etiketleCanım yarın yapacam eğer gelmezse sabah ilk idrarla yapayım acaba gelir mi diye bekledim
Ben görüyorum canım benim inşallah koyulaştığını da görürüz duam kalbim seninle. Yarın test yaparsan beni etiketleKızlar az önce test yaptım testim bol dıye
Sabah ola hayrola
Aynen canim malesef .. burda da herşey aşama aşama ilerliyor benim seçme hakkım yok malesef doktor hepsini tek tek uygulicak anlaşmaları öyleymiş hastane ve sigorta arasıAnladım canım normalde çatladığı saati az çok bildiğimiz için adet de beklenen günde geliyor aslında ama gecikmelerin oluyorsa senin dediğin gibidir. Yurtdışında kan meselesini ben de duymuştumgarip. Dediğim gibi 17.gun ise çıkardı diye düşünüyorum, yoksa da üzme kendini başka tedavi yöntemi denemeyi düşünüyor musun aşılama falan. Gerçi oralarda doktor nasıl ilerliyor bilmiyorum
İnşallah koyulaşır cnmBen görüyorum canım benim inşallah koyulaştığını da görürüz duam kalbim seninle. Yarın test yaparsan beni etiketle
Evet canim ara ver mutlaka o ilaçlar etkiliyo insanı.. sinir stres falan ramazan da geliyor dinlenirsin hem. Bi bakarsın kendiliğinden de olur insallahAynen canim malesef .. burda da herşey aşama aşama ilerliyor benim seçme hakkım yok malesef doktor hepsini tek tek uygulicak anlaşmaları öyleymiş hastane ve sigorta arasızaten önümüzdeki ay bi ara vercez başka birşey araya girecek hayırlısı olsun belki ara vermeler iyi gelir iki üç ay üst üste hormon yükledim bedene
Canım benim 2 yumurta gelişmişti biri 19mm diğeri 20-22 mm arası bişeydiSenin kaç yumurta idi canım
belli olmaz canım.valla ben kendim bizzat okudum 14.günden önce hep negatif olmuştu birinin
Evet vakti gelenler yapsa süper olurGeçen aylarda test günü belirlemiştik herkes o gün yapmıştıben daha yeni degerlendiriyorum yoksa yapardım kesin
Aynen nasip bu işler birazda uzun zamandır bekliyoruz ama rabbimin bileceği iş pko var bende belki ramazanda biraz kilo veririm metabolizmam hızlanır aklımda çok şey var karışık 3 sene benim için az süre değilEvet canim ara ver mutlaka o ilaçlar etkiliyo insanı.. sinir stres falan ramazan da geliyor dinlenirsin hem. Bi bakarsın kendiliğinden de olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?