💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

@Mehrii34
Cnm senı okadar iyi anlıyorum ki
Bizde dolu dolu değerlendirmiştik
Hayatımda yemediğim balı, pekmezi, cevizi, kuruyemiş i yedim çok dikkat ettık
Bu ay o kdr uğrastık
Tek tesellim yarın sabahki test
hadı ınsallah Allahım gonlune gore versın bıtanem❤

Radyoloji bölümünde çekiliyor yanlış hatırlamıyorsam. Evet oralarda anestezi vermiyorlar ben de şansımı denemiştim. İnşallah temiz çıkar sonucun

Oy kuzum benim dua ediyorum hepimiz için çok güzel bir gebelik geçir inşallah

Canim sen eşinin olaylarından dolayı stres yaptın galiba, buda adetine yansıdı muhtemelen.

İnş acisiz çekilirsin canım …

Canim sen eşinin olaylarından dolayı stres yaptın galiba, buda adetine yansıdı muhtemelen.

sorma kuzum, kazadan beri psikolojik olarak iyice bittim zaten. öyle ha diyince doktora gidebilen bi yapıda da değilim, hele ki kadın muayenesi cidden çok zor geliyo bana ya o koltuğa uzanmak falan kendiliğinden yolunu bulsun istiyorum ama uzadıkça uzuyor bu ay.. o uzadıkça ben iyice geriliyorum. napcam bilmiyorum sirkeli su falan içiyorum

Kuzum döllenmeye göre cıkar bunu da bilemiyoruz malesef ben de erken oldugunu bile bile yaptım bence bugun cıkmadı diye olmadı diye düşünme erken daha

tarçınlı su kesiyo kanmayı canım.bizim burda bi arkadaş var.tatile gideceği ay erken bitsin diye tarçınlı su içmişti.kesildi öyle.

tarçınlı su kesiyo kanmayı canım.bizim burda bi arkadaş var.tatile gideceği ay erken bitsin diye tarçınlı su içmişti.kesildi öyle.

aşkım bir iki gündür onu da deniyorum ama ölçüsünü falan yanlış mı yapıyorum napıyorum bilemedim, tam tarif eder misin sıcak su mu ılık su mu ve ne kadar koyayım tarçını

Bence bittiğinde bi muayeneye git ne var ne yok detaylı öğren. İnsan ne olduğunu bilmeden rahat edemiyor ben ameliyatlarma kadar oldum çok şükür hepsi bitti gitti problem de çözüldü inşallah. Bu aya Bismillah diyerek başladık bakalım

Yarım litre normal suya at akşamdan sabaha kadar kalsın ertesi gün iç. Sordum şimdi öyle dedi

geçmiş olsun sana kuzum :) ya ben yazın da gitmiştim, en son kasım ayında gittim. bildiğim kadarıyla kilo vermem dışında öyle çok kötü bi problemim yok, birkaç hormon için işte doktor kilo ver demişti hepsi oydu. tabi yine de kontrol ettirmek lazım güzel söylüyosun da çok korkuyorum işte bi de bi türlü şöyle gönlüme göre düzenli gidebileceğim bir doktor bulamadım ..

İnşallah canım

Sagol canim inan bu süreç yıpratıyor uzadıkça uzuyor iki senedir uğraşıyorum her dr. başka bişey diyordu, tek doktorla kalmamak lazım evet haklısın doktor bulmak da zor. Kendiliğinden olmasını bekledikçe o da olmuyor sen biraz toparla kafanı mutlaka doktora git. Alternatif yollar da var aslında insan duydukça denemek istiyor ben de olmadı ama hekimlere giden de çok. Gerçekten en yakınimda 2 kişi gebe kaldı doğurdu (karnını yaptırdılar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…