- 14 Mayıs 2021
- 4.969
- 10.240
- 158
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #7.841
hadı ınsallah Allahım gonlune gore versın bıtanem❤@Mehrii34
Cnm senı okadar iyi anlıyorum ki
Bizde dolu dolu değerlendirmiştik
Hayatımda yemediğim balı, pekmezi, cevizi, kuruyemiş i yedimçok dikkat ettık
Bu ay o kdr uğrastık
Tek tesellim yarın sabahki test
Radyoloji bölümünde çekiliyor yanlış hatırlamıyorsam. Evet oralarda anestezi vermiyorlar ben de şansımı denemiştim. İnşallah temiz çıkar sonucunPazartesiye randevu aldım üniversite hastanesine.
İnşallah hemen cekilebilirim.
Rahim filmini doktor hemen odasında mi çekiyor acaba, başka bir bölüm mu çekiyor
Benim üniversite hastanesi olduğu için hiç zannetmiyorum anestezili olduğunuinşallah çok canim acımaz.
Hamilelik durumum da kesinlikle yok, depremden beri koca yüzü görmedim malum.
Oy kuzum benim dua ediyorum hepimiz içinEtmem mi canım vallahi ediyorum Allah hepinize hepimize sağlıkla evlatlarimizi nasip etsin gebelik.durumu dahil evlatlarimizla sinamasin bizi cuma dan beri ne stres çektim ben biliyorum ama nolur regl gününüz geçmeden kan tahlili yapmayın aşırı stresli bu arada o 45 ten 48 e Dr dedi ki regl in daha geçmemiş az artis olabilir normal önemli olan şimdikiler dedi. Allah im böyle artmasını nasip etsin siz de bana dua edin. İlk bebeğim olacak 6 senelik evliyim ilk meyvemiz Rabbim güzel sağlıkla kucaklamayi nasip etsin
Canim sen eşinin olaylarından dolayı stres yaptın galiba, buda adetine yansıdı muhtemelen.Kızlar napıyosunuz benim başımda yine bin tane iş giremiyorum ya buralara :/ var mı bizim tayfadan bebiş haberi ? benim canım çok sıkkın. bi türlü adetlerimi düzene sokamadım, geçen ay gecikmişti, bu ay da bitmek bilmedi iki haftadır azar azar da olsa kanamam var, çok sıkkınım cidden
Bnmde sbaah çıkmadi ya arkdşlarda daha çok yenidir belki falan diyoBnımde buyuk ıhtımal 3ü çatladı
Sabah çıkmadı bnım
İnş acisiz çekilirsin canım …Pazartesiye randevu aldım üniversite hastanesine.
İnşallah hemen cekilebilirim.
Rahim filmini doktor hemen odasında mi çekiyor acaba, başka bir bölüm mu çekiyor
Benim üniversite hastanesi olduğu için hiç zannetmiyorum anestezili olduğunuinşallah çok canim acımaz.
Hamilelik durumum da kesinlikle yok, depremden beri koca yüzü görmedim malum.
Oy kuzum benim dua ediyorum hepimiz içinçok güzel bir gebelik geçir inşallah
Ya dün kan testi verdim aama çıkmadiKuzum cıkabilir ben de cıkmaz ama bi yapayım demiştim cıktı ama bu seferde teste güvenemedim bakalım ben ilk idrarla yaptım
Canim sen eşinin olaylarından dolayı stres yaptın galiba, buda adetine yansıdı muhtemelen.
tarçınlı su kesiyo kanmayı canım.bizim burda bi arkadaş var.tatile gideceği ay erken bitsin diye tarçınlı su içmişti.kesildi öyle.sorma kuzum, kazadan beri psikolojik olarak iyice bittim zaten. öyle ha diyince doktora gidebilen bi yapıda da değilim, hele ki kadın muayenesi cidden çok zor geliyo bana ya o koltuğa uzanmak falankendiliğinden yolunu bulsun istiyorum ama uzadıkça uzuyor bu ay.. o uzadıkça ben iyice geriliyorum. napcam bilmiyorum sirkeli su falan içiyorum
tarçınlı su kesiyo kanmayı canım.bizim burda bi arkadaş var.tatile gideceği ay erken bitsin diye tarçınlı su içmişti.kesildi öyle.
Bence bittiğinde bi muayeneye git ne var ne yok detaylı öğren. İnsan ne olduğunu bilmeden rahat edemiyor ben ameliyatlarma kadar oldum çok şükür hepsi bitti gitti problem de çözüldü inşallah. Bu aya Bismillah diyerek başladık bakalımsorma kuzum, kazadan beri psikolojik olarak iyice bittim zaten. öyle ha diyince doktora gidebilen bi yapıda da değilim, hele ki kadın muayenesi cidden çok zor geliyo bana ya o koltuğa uzanmak falankendiliğinden yolunu bulsun istiyorum ama uzadıkça uzuyor bu ay.. o uzadıkça ben iyice geriliyorum. napcam bilmiyorum sirkeli su falan içiyorum
Yarım litre normal suya at akşamdan sabaha kadar kalsın ertesi gün iç. Sordum şimdi öyle dediBence bittiğinde bi muayeneye git ne var ne yok detaylı öğren. İnsan ne olduğunu bilmeden rahat edemiyor ben ameliyatlarma kadar oldum çok şükür hepsi bitti gitti problem de çözüldü inşallah. Bu aya Bismillah diyerek başladık bakalım
geçmiş olsun sana kuzum :) ya ben yazın da gitmiştim, en son kasım ayında gittim. bildiğim kadarıyla kilo vermem dışında öyle çok kötü bi problemim yok, birkaç hormon için işte doktor kilo ver demişti hepsi oydu. tabi yine de kontrol ettirmek lazım güzel söylüyosun da çok korkuyorum işteBence bittiğinde bi muayeneye git ne var ne yok detaylı öğren. İnsan ne olduğunu bilmeden rahat edemiyor ben ameliyatlarma kadar oldum çok şükür hepsi bitti gitti problem de çözüldü inşallah. Bu aya Bismillah diyerek başladık bakalım
İnşallah canımKızlar geçen hafta,
bu ay hamiş kalırsam gördüğüm rüyamı anlatacaktım hatırlarsanız..
2 gece önce yine Bi rüya görüp sarıldım rüya tabirlerine ve dün gece hayrolsun yine bir rüya..
Hemen baktım tabii
3 rüyanında tabiri hamilelik çıktı
Allahım nasip eyle yarabbim
kabuk tarçın mı toz tarçın mı canım ve miktarı ne kadar olsunYarım litre normal suya at akşamdan sabaha kadar kalsın ertesi gün iç. Sordum şimdi öyle dedi
Kabuk tarçın 1 tanekabuk tarçın mı toz tarçın mı canım ve miktarı ne kadar olsun
Sagol canimgeçmiş olsun sana kuzum :) ya ben yazın da gitmiştim, en son kasım ayında gittim. bildiğim kadarıyla kilo vermem dışında öyle çok kötü bi problemim yok, birkaç hormon için işte doktor kilo ver demişti hepsi oydu. tabi yine de kontrol ettirmek lazım güzel söylüyosun da çok korkuyorum iştebi de bi türlü şöyle gönlüme göre düzenli gidebileceğim bir doktor bulamadım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?