- 25 Ocak 2023
- 10.404
- 12.047
- 218
- 32
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #7.801
Kuzum üzülme bat ne zaman?Yok canım walla bu benim şansım yani nasip ne diyelim olmadı Regl geliyor belli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum üzülme bat ne zaman?Yok canım walla bu benim şansım yani nasip ne diyelim olmadı Regl geliyor belli
4 gün var canım malesef negatif o ışıktan öyle gözüküyor keşke olsaydı 2. İğnemdi çok umutlanmıştım dolu doluda değerlendirmiştik ..Canım bata ne kadar var senin? Üzülme hemen net görünmüyor uzaktan ama ilk fotoğrafında gölge var gibiydi inşallah seninledir
Canım 4 gün kaldı Takvime göre zaten belirtilerim çoook çok önceden başlamıştıKuzum üzülme bat ne zaman?
Ama regl belirtisi ile aynı kuzum hamilelik belirtileri üzülme lütfenCanım 4 gün kaldı Takvime göre zaten belirtilerim çoook çok önceden başlamıştı
İnşallah hepimiz alırız canım.Yaa evet üst üste takip etmek bir süre sonra yıpratıcı oluyor. Umarım bu ay güzel haberini alırız Bu arada yalancı hamilelik nasıl oluyor canım? Kimyasal gibi mi?
Evet canım koyulaşma varÜstteki dün, alttaki biraz önce yapıldı. Bata 2 gün var umarım yükseliyordur değerim
Testi kırabilir misin canım. İçini daha net görebiliriz. Ben bu testi bilmiyorum hangisi bu? Belki test hatalıdır. Hemen üzülmeyelim.Bu şekilde canım malesef yok zaten aşırı adet belirtilerim var benim 12 gün önceden başladı zaten ağrılarım bi umutlandım iğne yaptım ben çünkü çatlatma için. Nasip olmadı 2.ci iğnemdi
Çok sevindim canım benim Allah’ıma bin şükür olsun. Bizler için de dua et nolurKızlar sabah kan verdim bunu valla Dr um istedi 237.6 çıktı maşallah daha da üzülmüyorum içim rahatladı inşallah cumartesi 1500 görürüz vajinalden en azından anlaşılır kese Amin
Yaaa gerçekten mi canım iğneli mi kullandım pekiDefalarca kullandım klomeni rahat 6-7 kere felan daha 5 gün var bence hemen üzme kendini daha varmış çünkü adete inşallah olur
Geç döllenme de olabilir, Bat günü öğrenenler oldu burada.4 gün var canım malesef negatif o ışıktan öyle gözüküyor keşke olsaydı 2. İğnemdi çok umutlanmıştım dolu doluda değerlendirmiştik ..
Canım sen daha iyi görüyorsun ana sanki bişey var gibiŞansıma ..ben zaten baksana bembeyaz yok walla yine adet olcam işte
Kuzucum daha 4 gün varmıs ümitsiz olmak için erken bence4 gün var canım malesef negatif o ışıktan öyle gözüküyor keşke olsaydı 2. İğnemdi çok umutlanmıştım dolu doluda değerlendirmiştik ..
Ayy bnde canım ama iğne dha etkiliymiş sanırım anlamadm devlete mi gttn sende. Ne kadar var bata seninBEn de bu ay ilk defa klomen kullandım. Bir de bana yanında Cyclo diye bir ilaç daha verdi. Ancak dediğin gibi iğne filan olmadım ben de. Burada klomen kullananların iğne olduğunu görünce ben de olacağım sanmıştım. Demek gerek görmediler.
( bnmde bugün bu şekilde çikti maalesef bata beş gün kala senin kaç gün kala şuan bu durumYok canım walla bu benim şansım yani nasip ne diyelim olmadı Regl geliyor belli
Ve sen ilk idrarla yapmadın canım daha 4 gün varmış normal bence4 gün var canım malesef negatif o ışıktan öyle gözüküyor keşke olsaydı 2. İğnemdi çok umutlanmıştım dolu doluda değerlendirmiştik ..
Çatlama bnmmde 3ü idi bnmde şuan çıkar mi sence canım yaEvet ne cizgisi ben de onu merak ediyorum ayın 4ü catlamaydı bebeğim
Teşekkür ederim canımTamamlayıcı sağlık sigortası imiş canım ben aynı şey sanıyordum eşim söyledi. 3000 toplam sanırım