💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Yarın sabah sıvı almadan ilk idrar ile dene canım

Yani aslında testin suçu yok 10 dk dan sonra bakmak hata 10 dk içinde bir şey yoktu çünkü sonrasında kuruma çizgisi olmuş sanırım su da tutmadım çünkü orda çizgi görmek çok hoşuma gitti
Evet canım 10 dk sonrasını dikkate alma.

canım söylemesi kolay walla ilk defa stress oldum 3 yıldır yapıodum zaten hep test ama bu sefer içimde çok değişik hiss var korku gibi
Canım destek olmak istedim sadece. Yaşadıklarını elbet en iyi sen bilirsin. Allah hayra çıkarsın o halde içindeki hisleri.

Canım destek olmak istedim sadece. Yaşadıklarını elbet en iyi sen bilirsin. Allah hayra çıkarsın o halde içindeki hisleri.
Biliyorum canım çok teşekkür ederim desteğin için ama cok zoruma gidiyor bazen ne bileyim nasip işte.. inşallah amin herşeyin hayırlısı

kızlar vitaminlerim geldi. akşam yemekten sonra al daha güzel olur emilimi dedi. d vitamini de kaç kiloysa /10 yapacakmışız. mesela 50/10=5. 5 damla kullanmam gerekiyormuş. yeni başlayanlar için vitamin kullanmayı ihmal etmeyin. pembe eşim için mavi benim için

Malesef benim gebelik olmadı kızlar .

Yok ama markası freely bi kaç gündür hep böyle çıkıyor
O zaman bir şey diyemeyeceğim, sahte de olma ihtimali olabilir. Mavi olanları baya hassas ve iyi sonuç veriyor diye biliyorum sadece. Sanırım bu da artı med in t1 t2 li olanlarında hassas ve iyi sonuç vermesi gibi olabilir.

O zaman bir şey diyemeyeceğim, sahte de olma ihtimali olabilir. Mavi olanları baya hassas ve iyi sonuç veriyor diye biliyorum sadece. Sanırım bu da artı med in t1 t2 li olanlarında hassas ve iyi sonuç vermesi gibi olabilir.
Teşekkür ederim internetten almıştım sürekli aynı sonuç çıkıyor merak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…