💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar geçen hafta,
bu ay hamiş kalırsam gördüğüm rüyamı anlatacaktım hatırlarsanız..
2 gece önce yine Bi rüya görüp sarıldım rüya tabirlerine ve dün gece hayrolsun yine bir rüya..
Hemen baktım tabii
3 rüyanında tabiri hamilelik çıktı 🙄🙏
Allahım nasip eyle yarabbim 🙏🙏
İnşallah canım bugün bnde gördüm inş çıkar 🤲🤲

Pcos olduğum için hep olumsuz düşünerek yapıyorum testi.Bu seferde bişey çıkmicak ama hadi yapıyım diyorum.Bu testte de bi silik var gibi bi yok gibi görüyorum.Fotoda nasılsa benim gözde aynı.Hiçbir belirtim yok.Belim ağrıyor ama zaten hep ağrırdır işimden dolayı.Yarın tekrar yapsam varsa bir şey çıkar mı ki :KK43:
Canım ben de gördüm cok dikkatli bakınca insallah vardır

Eczaneden sımdı predıctor almam lazım yıne ama utanıyorum almaktan artık ,sankı arkamdan kızda kac aydır öyle test alıyor dıyorlarmıs gıbı gelıyor 😳ınternetten aldıklarımın gecen ıcı bos cıktı trendyola guvenım sıfır o yuzden.ovulasyon testı almadım bu ay.zaten ogrendm artk pık olan gunu anlayabılıyorum da bu testlerı almak bır ezıyet valla ya :KK43:
Bu yüzden sürekli farklı eczanelerden alıyorum 😅

Kızlar bugün test yapacak birileri varmı 😀? Allah aşkına gelin beraber aynı anda yapalım çok korkuyorum🤣 bugün iğnemin 17. Günü adete Takvime göre 4 gün kaldı 14. Gün negatifdi bidaha ellemedim testi göğüsler aşırı acıyo bi yandan da adet ağrıları var gerçekten korkuyorum ve bu sefer dolu dolu değerlendirdik 🥹 ..
İlk idrarla olsun diye yarın yapacam bnde

Benim de geçen ay predictor böyle çıkmıştı 2 sefer ekte paylaşıyorum. Ancak hamile değilmişim. Onca para veriyoruz ancak bu da bizim duygularımızla oynayabiliyor. Senin için hala umut var, içimizi ferah tutalım.
Kesinlikle aynı sorunu bende yaşadım hatta prodoctorda hiç problem yaşamadım pozitifken pozitif negatifken negatif gördüm ama predictor bendede hayali çizgi çıkarmıştı ve günümde adet olmuştum bence erken gebelik testleri çoğu zaman yanıltıyor ..

Back