- 12 Mart 2023
- 1.035
- 2.018
- 53
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #7.701
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regli bitimi 6. Ve 12. Güne denk getirilip çekiliyor kısacası reglin biter bitmez, her ihtimale karşı da betana bakmak istiyorlar bende 3 gün önce çekildimKızlar doktordan yeni çıktım.
Rahim filmi çekilmesi gerekiyor dedi
Amh a bakilmadigini söyledim, rahim filmi çekilmeden amh değerinin bir anlamı yok dedi.
Oda üniversite hastanesinde cekiliyormus.
Randevu da yok, sıra bulabilir miyim gittiğimde bilmiyorum.
Rahim filminin çekilmesi gereken bir zaman var mı ?
@fnd_50 canim özelde rahim filmi ne kadar ?
Özelde veriyorum canım. Evime yakın bir özel var sadece beta vericem diyorum laboratuvara yönlendiriyor. 1.5 saate de sonucu alıyorum. Her gidişimde 145tl ödüyorum ama hiç parasında değilim artık isterseler tüm paramı alsınlar yeterki sağlıklı olsun miniğimDevlet hastanesinde mi kan veriyorsunuz? Kadın doğum muayenesi gerekmiyor mu?
1600 mü ben 3600+muayene ücreti 565₺ para ödedimKuzum benım ozel saglık sıgortam var karsılamamıstı hsg yı.2021 yılında 1.600 tl ye cekılmıstım.testı hıc dusunmeme calıs bebegım elınden geldıgınce.daha once bır evladın olduysa yıne olacak merak etme
Mınık guzel gozlerıyle gelecek
çarsambaya kadar bekleyelım bakalım benım umudum var
![]()
Benim bile içim rahatladıııııı ohhKızlar sabah kan verdim bunu valla Dr um istedi237.6 çıktı maşallah
daha da üzülmüyorum içim rahatladı inşallah cumartesi 1500 görürüz vajinalden en azından anlaşılır kese Amin
![]()
Canım beni biliyorsun bu testten yaptım negatifti sonra günüme yakın kaset testte gördüm biraz daha bekle erkendir belkide ben yumurtlamadan 12 sonra anca gördüm silik kimyasalda da aynı şekilde 1 kala silik gördümKızlar benden umudunuzu kesin. Çünkü ben kendimden umudumu kestim artık
Dünkü gibi varla yok arası bir şey. Olsa biraz koyulaşma olurdu diye düşünüyorum
Benim tamamlayıcı sigortam var ama her seferinde muayene isteniyor öncesinde o da doktor müsaitse. Aile hekimliği de 2 gün sonra sonuç veriyor. Devlet hastanesi zaten zordur herhaldeÖzelde veriyorum canım. Evime yakın bir özel var sadece beta vericem diyorum laboratuvara yönlendiriyor. 1.5 saate de sonucu alıyorum. Her gidişimde 145tl ödüyorum ama hiç parasında değilim artık isterseler tüm paramı alsınlar yeterki sağlıklı olsun miniğim
Benim de sigortam var muayene hakkım gitmesin diye böyle yaptık.Benim tamamlayıcı sigortam var ama her seferinde muayene isteniyor öncesinde o da doktor müsaitse. Aile hekimliği de 2 gün sonra sonuç veriyor. Devlet hastanesi zaten zordur herhalde
Bence yükselmiş gibiÜstteki dün, alttaki biraz önce yapıldı. Bata 2 gün var umarım yükseliyordur değerim![]()
Canım çok korkuyorumCnm inşallah vardır
Merakla beklıyorum sonucunu
Bnımde iğne dahil 12. Gündü bugun
Negatifti sabah
İnşallah isteyen herkesin olsunBence yükselmiş gibi![]()
MaşallahÜstteki dün, alttaki biraz önce yapıldı. Bata 2 gün var umarım yükseliyordur değerim![]()
Selam canım bnde test yaptim bugün regle 5gün var dün kan testi verdim negatiff ümidimi kestm kesicem yani dha pozitife dönmez dimiCanım beni biliyorsun bu testten yaptım negatifti sonra günüme yakın kaset testte gördüm biraz daha bekle erkendir belkide ben yumurtlamadan 12 sonra anca gördüm silik kimyasalda da aynı şekilde 1 kala silik gördüm
Canım bende pcoluyum ve test yapıp yapmamakta çok kararsız kaldım 4 gün var adete iğne kullanmıştım 24 şubatta.. hayırlısı olsun kendinş yanlız hissetme diye yazmak istedim okadar çok kadın var ki pcolu olanYarın sabah sıvı almadan ilk idrar ile dene canım
Benim de gerçekten, herkese dua ediyorumİnşallah isteyen herkesin olsunBurasın sıcak, samimi, herkesin birbirinin iyiliğini istediği ortam o kadar güzel ki. Kalbim buradaki isteyen herkes için dileklerle, dualarla dolu
Canım bende geçiş görememiştim ayrıca sanırım sağ tüpünde sıvı dolması var sosis gibi şişmiş tüp bebek yaptırmak istersen de yine ameliyat olman gerekiyor çünkü tüpte ki sıvılar rahîm içine akıyor tutunmayı engelliyor bence iyi bir kadın dogumcu bul hsg ile muayene ol bir yol bul bir an önceBelli bi doktorum yok bi türlü denk getiremiyorum aynı kişiyi. Ama uzman jinekolog arkadaşımın babası. Ona yolladım baksın diye. Söyledikleri bunlar. Canım sıkıldı biraz
Yaaa evettt bnde bu ay olucam inş ohaa yani resmen para tuzaği millet şaşirmiş. Bnde özele sprdum anestezili 4000anestesiz 2500 dediler ama daynaılcak gibide deilmiş antestesiz olmaz bu ay çektircem baklm bata 5gün ver ama testlerde çikmiyo negatifÖzele sordum bugün 4 bin dedi banada
Cnm sen iğneni 24 Şubatta mı oldunCanım bende pcoluyum ve test yapıp yapmamakta çok kararsız kaldım 4 gün var adete iğne kullanmıştım 24 şubatta.. hayırlısı olsun kendinş yanlız hissetme diye yazmak istedim okadar çok kadın var ki pcolu olanallah herkesin gönlüne göre versin..
Offf bnde klomen kullandm ama iğnesiz dr iğne vermedi bn yaptim negatif bata 5gün var sanrm bu ayda umutlar suya düştüCanım bende pcoluyum ve test yapıp yapmamakta çok kararsız kaldım 4 gün var adete iğne kullanmıştım 24 şubatta.. hayırlısı olsun kendinş yanlız hissetme diye yazmak istedim okadar çok kadın var ki pcolu olanallah herkesin gönlüne göre versin..