💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Nolur koşmayın zor ama vallahi kolumun el üstümun halini bir görseniz mosmor hem vücuduma hem ruhuma eziyet yapıyorum düsuk degerlerle öğrenmek çok.yipratici 😔 bir kez bulaştım mi vazgeçemiyorsunda şimdiki aklım olsa regl geçmeden test yapmazdim
Evt haklısın Bn de o fikirdeyim, hep savundum kana erken gitmemeyi

İnsan Bi kere yaşayınca anlıyor işte..

Kızlar geçen hafta,
bu ay hamiş kalırsam gördüğüm rüyamı anlatacaktım hatırlarsanız..
2 gece önce yine Bi rüya görüp sarıldım rüya tabirlerine ve dün gece hayrolsun yine bir rüya..
Hemen baktım tabii
3 rüyanında tabiri hamilelik çıktı 🙄🙏
Allahım nasip eyle yarabbim 🙏🙏
benimde hamileliklerimde ya ben görüyorum ya çevrem beni bebekle görüyor

Kızlar bata 2 günüm var.Bugün test yaptım tek çizgi çıktı ama acaba bişey gören varmı sanki ben varmış gibimi görüyorum çok istediğim için bilmiyorum.Pcosum ve yumurtlamam ne zaman oldu bilgim yok.Görüntüye bakarak ufak bişi gören varmıdır bakabilirmisiz :(Birde bişey olsa 2 gün kala çıkmış olmasımı lazımdı net şekilde.

Eklentiler

• D2F2C132-0BFA-470E-A942-44A321BAE439.jpeg
    D2F2C132-0BFA-470E-A942-44A321BAE439.jpeg
    75,4 KB · Görüntüleme: 86
  • F01D81C5-D7B5-4649-A804-01802BAB9A80.jpeg
    F01D81C5-D7B5-4649-A804-01802BAB9A80.jpeg
    96,4 KB · Görüntüleme: 88
Adet bitiminde ilişkiye girilmeden çekilmesi gerekiyor canım. Ben adet olup bitince gideceğim. Özel sağlık sigortası yaptırmıştık bana vanım o karşılayacak sanırım ücret sormamıştık kuzum
Hangi özel sigara canım sizinki.bide ne kadar veriyorsunuz

Kızlar bata 2 günüm var.Bugün test yaptım tek çizgi çıktı ama acaba bişey gören varmı sanki ben varmış gibimi görüyorum çok istediğim için bilmiyorum.Pcosum ve yumurtlamam ne zaman oldu bilgim yok.Görüntüye bakarak ufak bişi gören varmıdır bakabilirmisiz :KK43:Birde bişey olsa 2 gün kala çıkmış olmasımı lazımdı net şekilde.
Heyecanlandırmak istemiyorum ancak hafifçe bir gölge görüyor gibiyim. Fakat gözle daha net görünür. Pcos olunca işin rengi değişiyor. Geç yumurtladıysan geç döllenme olmuş olabilir ve Bat'tan bir kaç gün sonra bile ilk kez idrarda pozitifi görme ihtimalin olabilir.

Kızlar bugün test yapacak birileri varmı 😀? Allah aşkına gelin beraber aynı anda yapalım çok korkuyorum🤣 bugün iğnemin 17. Günü adete Takvime göre 4 gün kaldı 14. Gün negatifdi bidaha ellemedim testi göğüsler aşırı acıyo bi yandan da adet ağrıları var gerçekten korkuyorum ve bu sefer dolu dolu değerlendirdik 🥹 ..

Kızlar bugün test yapacak birileri varmı 😀? Allah aşkına gelin beraber aynı anda yapalım çok korkuyorum🤣 bugün iğnemin 17. Günü adete Takvime göre 4 gün kaldı 14. Gün negatifdi bidaha ellemedim testi göğüsler aşırı acıyo bi yandan da adet ağrıları var gerçekten korkuyorum ve bu sefer dolu dolu değerlendirdik 🥹 ..
Kız ben sabah yaptım nerdeydin🤣🤣🤣 aksam da yapmayı düşünüyorum yarın da 🤣🤣🤣🤣

Korkma canım, biz buradayız. Hadi testini yap da gel.

Kızlar freely gebelik testi bende hep 2. Çizgi silik çıkartıyor kaç gündür ama değer artsa daha koyu çıkar öyle değil mi adete 6 gün var

Eklentiler

• 2103DF9A-4C33-48FF-9FA4-52302DA587FD.jpeg
    2103DF9A-4C33-48FF-9FA4-52302DA587FD.jpeg
    117,7 KB · Görüntüleme: 84
Heyecanlandırmak istemiyorum ancak hafifçe bir gölge görüyor gibiyim. Fakat gözle daha net görünür. Pcos olunca işin rengi değişiyor. Geç yumurtladıysan geç döllenme olmuş olabilir ve Bat'tan bir kaç gün sonra bile ilk kez idrarda pozitifi görme ihtimalin olabilir.
Pcos olduğum için hep olumsuz düşünerek yapıyorum testi.Bu seferde bişey çıkmicak ama hadi yapıyım diyorum.Bu testte de bi silik var gibi bi yok gibi görüyorum.Fotoda nasılsa benim gözde aynı.Hiçbir belirtim yok.Belim ağrıyor ama zaten hep ağrırdır işimden dolayı.Yarın tekrar yapsam varsa bir şey çıkar mı ki :(

Freelyde sanırım kuruma çizgisi 30 dk sonra falan gördüm Predictör efekt de yapsam yok daha fazla kurcalamaya bırakıyorum 😂

Kızlar sabah kan verdim bunu valla Dr um istedi 🤣💜 237.6 çıktı maşallah 💜🧿 daha da üzülmüyorum içim rahatladı inşallah cumartesi 1500 görürüz vajinalden en azından anlaşılır kese Amin 💜🧿
Maşallah canım çok güzel ilerliyor inşallah keseyide görür kalp atışını duyarsın🤲🤲

Back