- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #7.661
İnşallah canım bugün bnde gördüm inş çıkarKızlar geçen hafta,
bu ay hamiş kalırsam gördüğüm rüyamı anlatacaktım hatırlarsanız..
2 gece önce yine Bi rüya görüp sarıldım rüya tabirlerine ve dün gece hayrolsun yine bir rüya..
Hemen baktım tabii
3 rüyanında tabiri hamilelik çıktı
Allahım nasip eyle yarabbim
Canım ben de gördüm cok dikkatli bakınca insallah vardırPcos olduğum için hep olumsuz düşünerek yapıyorum testi.Bu seferde bişey çıkmicak ama hadi yapıyım diyorum.Bu testte de bi silik var gibi bi yok gibi görüyorum.Fotoda nasılsa benim gözde aynı.Hiçbir belirtim yok.Belim ağrıyor ama zaten hep ağrırdır işimden dolayı.Yarın tekrar yapsam varsa bir şey çıkar mı ki
Bu yüzden sürekli farklı eczanelerden alıyorumEczaneden sımdı predıctor almam lazım yıne ama utanıyorum almaktan artık ,sankı arkamdan kızda kac aydır öyle test alıyor dıyorlarmıs gıbı gelıyorınternetten aldıklarımın gecen ıcı bos cıktı trendyola guvenım sıfır o yuzden.ovulasyon testı almadım bu ay.zaten ogrendm artk pık olan gunu anlayabılıyorum da bu testlerı almak bır ezıyet valla ya
Ay bu mavi test yanıltmıyor diye biliyordum amaFreelyde sanırım kuruma çizgisi 30 dk sonra falan gördüm Predictör efekt de yapsam yok daha fazla kurcalamaya bırakıyorum
İlk idrarla olsun diye yarın yapacam bndeKızlar bugün test yapacak birileri varmı? Allah aşkına gelin beraber aynı anda yapalım çok korkuyorum bugün iğnemin 17. Günü adete Takvime göre 4 gün kaldı 14. Gün negatifdi bidaha ellemedim testi göğüsler aşırı acıyo bi yandan da adet ağrıları var gerçekten korkuyorum ve bu sefer dolu dolu değerlendirdik ..
Gerçekten mi ya ben o kadar olumsuz düşünüyorum ki yüzde 1 ihtimali bile mutlu eder yaniCanım ben de gördüm cok dikkatli bakınca insallah vardır
Yani aslında testin suçu yok 10 dk dan sonra bakmak hata 10 dk içinde bir şey yoktu çünkü sonrasında kuruma çizgisi olmuş sanırım su da tutmadım çünkü orda çizgi görmek çok hoşuma gittiAy bu mavi test yanıltmıyor diye biliyordum ama
Bat ne zaman senin kuzumGerçekten mi ya ben o kadar olumsuz düşünüyorum ki yüzde 1 ihtimali bile mutlu eder yani
Özele sordum bugün 4 bin dedi banadaAdet bitiminde ilişkiye girilmeden çekilmesi gerekiyor canım. Ben adet olup bitince gideceğim. Özel sağlık sigortası yaptırmıştık bana vanım o karşılayacak sanırım ücret sormamıştık kuzum
Bata 2 gün var ama değişebilir de pcos olduğum için her ay farklı bir tarihte oluyorum.35 güne göre hesapladım ortalama o şekilde olduğumdan.Bat ne zaman senin kuzum
kuzum ala ala hepsını tukettım etrafımdakılerınBu yüzden sürekli farklı eczanelerden alıyorum
Anladım canımYani aslında testin suçu yok 10 dk dan sonra bakmak hata 10 dk içinde bir şey yoktu çünkü sonrasında kuruma çizgisi olmuş sanırım su da tutmadım çünkü orda çizgi görmek çok hoşuma gitti
Önümüzdeki günlerde testi tekrar ediceksin mecbur canım insallah vardırBata 2 gün var ama değişebilir de pcos olduğum için her ay farklı bir tarihte oluyorum.35 güne göre hesapladım ortalama o şekilde olduğumdan.
yeni kan verdim sonuç çıkınca atarım inşallahİnşallah kuzum en son testin kaçti haberini bekliyorum İnşallah çok güzel bir şekilde keseyi görürsün cuma günübende cumartesi görebilirim İnşallah
Ben de vericem bugünyeni kan verdim sonuç çıkınca atarım inşallah
Kesinlikle aynı sorunu bende yaşadım hatta prodoctorda hiç problem yaşamadım pozitifken pozitif negatifken negatif gördüm ama predictor bendede hayali çizgi çıkarmıştı ve günümde adet olmuştum bence erken gebelik testleri çoğu zaman yanıltıyor ..Benim de geçen ay predictor böyle çıkmıştı 2 sefer ekte paylaşıyorum. Ancak hamile değilmişim. Onca para veriyoruz ancak bu da bizim duygularımızla oynayabiliyor. Senin için hala umut var, içimizi ferah tutalım.
Canim senin amh bakıldı mi ?Adet bitiminde ilişkiye girilmeden çekilmesi gerekiyor canım. Ben adet olup bitince gideceğim. Özel sağlık sigortası yaptırmıştık bana vanım o karşılayacak sanırım ücret sormamıştık kuzum
Yarın tekrarlıcam birşey varsa daha belirgin çıkar inşallah.Teşekkürler yorumunuz için.Önümüzdeki günlerde testi tekrar ediceksin mecbur canım insallah var
Kaçıncı günün canım iğne mi yapmıştın sende? İnş çıkar ya rabbim nasip etsin istiyenlereİlk idrarla olsun diye yarın yapacam bnde
Aşko korkuyorum ya normalde yapmicakdim ben adeti bekliyorum ama içim içimi yiyorKız ben sabah yaptım nerdeydinaksam da yapmayı düşünüyorum yarın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?