- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #7.641
bende cuma dr gidicem inşallah ikimizde keseyi görürüzKızlar sabah kan verdim bunu valla Dr um istedi237.6 çıktı maşallah daha da üzülmüyorum içim rahatladı inşallah cumartesi 1500 görürüz vajinalden en azından anlaşılır kese Amin
Evt haklısın Bn de o fikirdeyim, hep savundum kana erken gitmemeyiNolur koşmayın zor ama vallahi kolumun el üstümun halini bir görseniz mosmor hem vücuduma hem ruhuma eziyet yapıyorum düsuk degerlerle öğrenmek çok.yipraticibir kez bulaştım mi vazgeçemiyorsunda şimdiki aklım olsa regl geçmeden test yapmazdim
benimde hamileliklerimde ya ben görüyorum ya çevrem beni bebekle görüyorKızlar geçen hafta,
bu ay hamiş kalırsam gördüğüm rüyamı anlatacaktım hatırlarsanız..
2 gece önce yine Bi rüya görüp sarıldım rüya tabirlerine ve dün gece hayrolsun yine bir rüya..
Hemen baktım tabii
3 rüyanında tabiri hamilelik çıktı
Allahım nasip eyle yarabbim
Cok geçmiş olsun canımKuzum annanem hastaydi hafta sonu çok buralarda olamadım bugün sabah işe gelirken kan verdim çıkınca hemen geldim yazmadım ama takip ettim sizi
Sagol canım insallah bakalım aksam ya da yarın sabah farklı marka yapcamhayırlı olsun canım görünüyor
Hangi özel sigara canım sizinki.bide ne kadar veriyorsunuzAdet bitiminde ilişkiye girilmeden çekilmesi gerekiyor canım. Ben adet olup bitince gideceğim. Özel sağlık sigortası yaptırmıştık bana vanım o karşılayacak sanırım ücret sormamıştık kuzum
bende cuma dr gidicem inşallah ikimizde keseyi görürüz
Heyecanlandırmak istemiyorum ancak hafifçe bir gölge görüyor gibiyim. Fakat gözle daha net görünür. Pcos olunca işin rengi değişiyor. Geç yumurtladıysan geç döllenme olmuş olabilir ve Bat'tan bir kaç gün sonra bile ilk kez idrarda pozitifi görme ihtimalin olabilir.Kızlar bata 2 günüm var.Bugün test yaptım tek çizgi çıktı ama acaba bişey gören varmı sanki ben varmış gibimi görüyorum çok istediğim için bilmiyorum.Pcosum ve yumurtlamam ne zaman oldu bilgim yok.Görüntüye bakarak ufak bişi gören varmıdır bakabilirmisizBirde bişey olsa 2 gün kala çıkmış olmasımı lazımdı net şekilde.
Kız ben sabah yaptım nerdeydinKızlar bugün test yapacak birileri varmı? Allah aşkına gelin beraber aynı anda yapalım çok korkuyorum bugün iğnemin 17. Günü adete Takvime göre 4 gün kaldı 14. Gün negatifdi bidaha ellemedim testi göğüsler aşırı acıyo bi yandan da adet ağrıları var gerçekten korkuyorum ve bu sefer dolu dolu değerlendirdik ..
Korkma canım, biz buradayız. Hadi testini yap da gel.Kızlar bugün test yapacak birileri varmı? Allah aşkına gelin beraber aynı anda yapalım çok korkuyorum bugün iğnemin 17. Günü adete Takvime göre 4 gün kaldı 14. Gün negatifdi bidaha ellemedim testi göğüsler aşırı acıyo bi yandan da adet ağrıları var gerçekten korkuyorum ve bu sefer dolu dolu değerlendirdik ..
Maşallah kuzumKızlar sabah kan verdim bunu valla Dr um istedi237.6 çıktı maşallah daha da üzülmüyorum içim rahatladı inşallah cumartesi 1500 görürüz vajinalden en azından anlaşılır kese Amin
Pcos olduğum için hep olumsuz düşünerek yapıyorum testi.Bu seferde bişey çıkmicak ama hadi yapıyım diyorum.Bu testte de bi silik var gibi bi yok gibi görüyorum.Fotoda nasılsa benim gözde aynı.Hiçbir belirtim yok.Belim ağrıyor ama zaten hep ağrırdır işimden dolayı.Yarın tekrar yapsam varsa bir şey çıkar mı kiHeyecanlandırmak istemiyorum ancak hafifçe bir gölge görüyor gibiyim. Fakat gözle daha net görünür. Pcos olunca işin rengi değişiyor. Geç yumurtladıysan geç döllenme olmuş olabilir ve Bat'tan bir kaç gün sonra bile ilk kez idrarda pozitifi görme ihtimalin olabilir.
Yumurtalamadan 1 hafta sonra 20. GündüNe zaman verdin yani adetin kaçıncı günü.iyi bence 10un üstü kaliteli yumurtlama olduğunu gösteriyor diye biliyorum
Maşallah canım çok güzel ilerliyor inşallah keseyide görür kalp atışını duyarsınKızlar sabah kan verdim bunu valla Dr um istedi237.6 çıktı maşallah daha da üzülmüyorum içim rahatladı inşallah cumartesi 1500 görürüz vajinalden en azından anlaşılır kese Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?