- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #7.621
Benimde 19 benim belirtilerim var ama bilmiyorum sen testte ne zamma başlıcaksın18.i bnm bekliyorum
Bnm 18 ama kimyasal olduğu için tam olarak ne zaman adet olacağımı bilmiyorum göğüs hassiyeti ve dolgunluk var en geç perşembeye kadar adet olmam gerekiyor yarın yapacam korkup vazgeçmezsem yada adet gelmezseBenimde 19 benim belirtilerim var ama bilmiyorum sen testte ne zamma başlıcaksın
Hadi ya. Hakkında hayırlısı olsun o zaman canım inşallah en kısa zamanda olur. Benimki her türlü şey yaparız diyor o konuda sıkıntı yok. Sabah yazdım yine olmadı galiba çok üzülüyorum diye o da beni teselli ediyor garibim üzülme aşkım yaparız gideriz bir şeyler olur sağlıklı evladımız var vs vs. Allahım bu yolda bekleyiş içinde olanların beklediklerini hayırla nasip etsin inşallahCnm, eşim bu ay olmassa öyle tedavi olayına girmez
Femaraymış, iğneymiş bunlara karşı..
Bı kere deneyelim dedim.
Bidaha iğne falan yok
Doğaçlama ilerlicez yani
Olursa olur dıyo Olmassa da 1 evladımız var napalım dıyo
Hem maddi açıdan hemde vucuduma hormon yüklenmesını istemıyor
evet hamilesiniz allah tamamını erdirsinKızlar çok heyecanlıyım.. kesin hamile miyim şimdi hala inanamıyorum.
Ben de nerelerde perlitik diyordumKızlar sabah kan verdim bunu valla Dr um istedi237.6 çıktı maşallah daha da üzülmüyorum içim rahatladı inşallah cumartesi 1500 görürüz vajinalden en azından anlaşılır kese Amin
.kuzum hayırlısı olsun hangi marka miratech bende hala asiri silik.gosteriyo freely çok iyi takipte maviAma hiç çizgi çıkmadı bugün canımbekleyeceğim artık cumaya kadar
Ben de nerelerde perlitik diyordumharikasınnnn masallahhh
Freely candır.kuzum hayırlısı olsun hangi marka miratech bende hala asiri silik.gosteriyo freely çok iyi takipte mavi
hayırlı olsun canım görünüyorKızlarrrr testi kırdım içine bakmak içingörüyorummm
Kuzum benım sıgortam dırek özel saglık sıgortası oldugu halde karsılamadı.(bız sandıga tabii oldugumuz ıcın saglık sıgortamız özel saglık sıgortası) hastaneyı arayıp sorarsın en dogru bılgıyı onlar verıyor,anestezılı ıdı ama benımkı.inşallah karsılıyordur gereksız pahalı bırsey.Kuzum benimki tamamlayıcı sağlık sigortalıymış eşim öyle dedi ikisi farklı şeyler mi bilmiyorum. O karşılıyor mudur acaba
bende özelin acilinde 100 tl yaptırdımIyi uçmuşlar.. 100 lira civarinda ozel labaratuvarlarda yapıyorlar burda
Cnm o senın bileceğin iş
Kimisi silik çizgıyi görür görmez kana koşuyor
Kimisi 3-4 gün Koyulaşmaya bakıp sonra kan verıyor
Kuzum benım sıgortam dırek özel saglık sıgortası oldugu halde karsılamadı.(bız sandıga tabii oldugumuz ıcın saglık sıgortamız özel saglık sıgortası) hastaneyı arayıp sorarsın en dogru bılgıyı onlar verıyor,anestezılı ıdı ama benımkı.inşallah karsılıyordur gereksız pahalı bırsey.
benimde bu ay öyleydi bacak içimde sanki damarlar sızlıyordu inşallah sizde hamilesinizdirBende yumurtlama ağrısı tüm kasık bölgemde birkaç saat süren aralıksız ve sanki üşütmüşüm gibi bir ağrı oluyor. Yerleşmede sanki ara ara bazen sağlı sollu veya bacak içime vuran ağrılar şeklinde birkaç gün oldu
tatlım son durumun nedir değerler iyi seviyede miNolur koşmayın zor ama vallahi kolumun el üstümun halini bir görseniz mosmor hem vücuduma hem ruhuma eziyet yapıyorum düsuk degerlerle öğrenmek çok.yipraticibir kez bulaştım mi vazgeçemiyorsunda şimdiki aklım olsa regl geçmeden test yapmazdim
Ovulasyon testi ile takip yapmıştım ben de öyle düşünüyorum en ufak bir çizgi çıkmadı predictörde ama dün değil önceki gün yaptım… bugün de inovata nın içinden çıkan erken gebeliklerden yaptım kullanımında ilk anda çizgi belirir diyor hiç yok bir Predictör daha var ama adeti bekleyeceğim zaten olursa hiç gecikmezDaha 4 gun varmis senin ama gec ovulasyon degilse predictor yakalardi diye dusunuyorum
bende bunla test yaptımKızlar herkese bunu öneririm link yasaktır belkı dıye boyle paylasıyorum, mavi hassas olan kaset testten bu hem uygun hemde çok net guzel gosterıyor bu satıcıdan özellıkle alın, isteyene özelden atarım linki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?