- 14 Mayıs 2021
- 4.974
- 10.269
- 158
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #7.601
Kuzum benım ozel saglık sıgortam var karsılamamıstı hsg yı.2021 yılında 1.600 tl ye cekılmıstımAdet bitiminde ilişkiye girilmeden çekilmesi gerekiyor canım. Ben adet olup bitince gideceğim. Özel sağlık sigortası yaptırmıştık bana vanım o karşılayacak sanırım ücret sormamıştık kuzum
Bazı kişilerde bi tık daha koyu oluyor ama sen yine de riske atma, değerlendirirsen iyi olur. Koyu olmasını beklerken silikleşebilirEki Görüntüle 3216868 Hayırlı günler kızlar acaba pik olmuş mu yorum yaparsanız sevinirim ovulasyon testi bu
Aldım gittiKızlar herkese bunu öneririm link yasaktır belkı dıye boyle paylasıyorum, mavi hassas olan kaset testten bu hem uygun hemde çok net guzel gosterıyor bu satıcıdan özellıkle alın, isteyene özelden atarım linki
Ben de pttavm'den 10lu artımed aldım kargo ücretsiz 40 TL'ye. Geçen sefer aldığımda T1 T2 olandan gelmişti bu geleni daha açıp kullanmadım umarım yine aynısıdırKızlar herkese bunu öneririm link yasaktır belkı dıye boyle paylasıyorum, mavi hassas olan kaset testten bu hem uygun hemde çok net guzel gosterıyor bu satıcıdan özellıkle alın, isteyene özelden atarım linki
Hadi yaaaaa karşılamıyor muKuzum benım ozel saglık sıgortam var karsılamamıstı hsg yı.2021 yılında 1.600 tl ye cekılmıstım.testı hıc dusunmeme calıs bebegım elınden geldıgınce.daha once bır evladın olduysa yıne olacak merak etme Mınık guzel gozlerıyle gelecek çarsambaya kadar bekleyelım bakalım benım umudum var
Bana atarmısın kuzuucmKızlar herkese bunu öneririm link yasaktır belkı dıye boyle paylasıyorum, mavi hassas olan kaset testten bu hem uygun hemde çok net guzel gosterıyor bu satıcıdan özellıkle alın, isteyene özelden atarım linki
Sat ımız aynı16 Şubat idi kuzum
Kuzum benimki tamamlayıcı sağlık sigortalıymış eşim öyle dedi ikisi farklı şeyler mi bilmiyorum. O karşılıyor mudur acabaKuzum benım ozel saglık sıgortam var karsılamamıstı hsg yı.2021 yılında 1.600 tl ye cekılmıstım.testı hıc dusunmeme calıs bebegım elınden geldıgınce.daha once bır evladın olduysa yıne olacak merak etme Mınık guzel gozlerıyle gelecek çarsambaya kadar bekleyelım bakalım benım umudum var
Bu ay neredeyse her şeyimiz aynıSat ımız aynı
Ne zamn çatlatma iğnesi vuruldun cnmBenimde 6 gün var regl olmama ve çatlatma iğnesini vurundugumdan itibaren hiç bir belirtim yok acaba hamile olma ihtimalim var mı
Olmuş cnmEki Görüntüle 3216868 Hayırlı günler kızlar acaba pik olmuş mu yorum yaparsanız sevinirim ovulasyon testi bu
Canım senne yaptın senide merak ediyorum iğnenin etkisi geçti mi test yaptın mıOlmuş cnm
Cnm, eşim bu ay olmassa öyle tedavi olayına girmezBu ay neredeyse her şeyimiz aynı
Sabah yaptım ilk testimiCanım senne yaptın senide merak ediyorum iğnenin etkisi geçti mi test yaptın mı
18.i bnm bekliyorumSAT 18 19 20 21 olanlar sizde durumlar nasıltest yapanlar bekleyenler var mı
İnşallah hayırlı sonuç alırsın canım Rabbim emeğinin karşılığını verirSabah yaptım ilk testimi
Negatif
İğne dahil 12. Gündü
İğnenin etkısı geçmiş belli,
Yarın sabahta yapıcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?