💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar günaydın Bat 17 Mart catlama 2 si maalesef her gün test yaptım Predictör dahil sadece freely sonradan kuruma çizgisi çıkardı onun dışında en ufak bir çizgi çizgimsi bile yok … belirtim çok kaşık ağrısı göğüs ağrısı ama belki önceden de oluyordu regl öncesi kendimi dinlemiyordum çok üzüldüm

Eğer varsa bu benim ilk gebeliğim olacak o yüzden çok hevesli ve heyecanlıyım kendimi tutamayıp kan verdim inşallah olumlu sonuç alırım
Benimde 6 gün var regl olmama ve çatlatma iğnesini vurundugumdan itibaren hiç bir belirtim yok acaba hamile olma ihtimalim var mı

Daha 4 gun varmis senin ama gec ovulasyon degilse predictor yakalardi diye dusunuyorum

Kızlar bir şeyi merak ediyorum. Yumurtlama ağrısı ve yerleşme ağrısı arasında çok fark oluyor mu? Nasıl oluyor oluyorsa?

Adet bitiminde ilişkiye girilmeden çekilmesi gerekiyor canım. Ben adet olup bitince gideceğim. Özel sağlık sigortası yaptırmıştık bana vanım o karşılayacak sanırım ücret sormamıştık kuzum

Beni de ekleyebilir misiniz ? Sat 4 mart bat 9 nisan

Kızlar bir şeyi merak ediyorum. Yumurtlama ağrısı ve yerleşme ağrısı arasında çok fark oluyor mu? Nasıl oluyor oluyorsa?
Bende yumurtlama ağrısı tüm kasık bölgemde birkaç saat süren aralıksız ve sanki üşütmüşüm gibi bir ağrı oluyor. Yerleşmede sanki ara ara bazen sağlı sollu veya bacak içime vuran ağrılar şeklinde birkaç gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…