- 14 Aralık 2022
- 530
- 146
- 23
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #7.301
Bende siparis edecegm insallah hayirli olumlu sonuc verirLaboquick ovulasyon testlerini öneririm. Çok doğru sonuç veriyor. İnternette 20 ovulasyon + 6 gebelik testi seçkinde uygun fiyatlı paket de satılıyor.
Aşkım kuzum benımde tam deprem zamanı adetım gecıkmıstı 2,3 gecıktı test yaptım predıctor boyle cıkmıstı ılk 10 dakıkada,o ay bı garipti sancım vardı hep ama adet yoktu.sankı yumurta dollendı ama tutunamadı dıye dusunuyorum.Bence senınkındede 5-7 cıvarı beta.ınsallah tutunur sana sıkıcaÇok haklısın canım ama işte insanın elinde olmadan bazen böyle oluyorelimde iki predictor daha var Salı çarşamba mı yapsam acaba diyorum dayanmak istiyorum
Dua et askım bol bol hamıslerın duası kabul olurBen de çok ağladım biliyo musun. Geçen haziran aynı anda hamile kaldığımız arkadaşım doğurdu. Ziyarete gittim eve geldim hüngür hüngür ağladım. Rabbime çok dualar ettim. Allah çok büyük. İnanıyorum ki kimsenin duasını cevapsız bırakmayacak. Ben hem kendime hala dua ediyorum sağlıkla ilerlesin diye. Hem de sizlere ediyorum Rabbim hayırla sağlıkla versin en kısa zamanda diye
Ediyorum bebeğim inan her gece ediyorum sizlere. Rabbim kabul etsin inşallahDua et askım bol bol hamıslerın duası kabul olurben hızlı bır gırıs yaptım bu aya bakalım persembe-cuma gunu tahmını yumurtlama zamanım.dunude bugunude degerlendırdım hayırlarla gelsın mınık nazlı sıpalar
Evet gerçekten çok benziyorBunlarin hepsi benim adet belirtim
Bende de var kuzum polikistik görüntüler dedi gerçi bana. Yani inşallah bu ay sabrettiğimiz son ay olsunBir yığın video çıkıyor yazınca canım. Ben bayaaa şey izledimAncak doktorumun dediği şeyi uyguluyorum şu anda. Ovulasyon testine çok güvenme, 1 dolu bir boş gitmeye çalışın dedi.Zaten sperm yaşayabildiği için rahim içerisinde her türlü tutturma ihtimali daha yüksek oluyormuş. Ancak her gün ilişki olunca sperm kalitesi düşüyormuş.
Bir de pik olunca ve ardından silikleşince hemen yumurtladın demek değil, belki hala yumurtluyorsun anlamına da geliyormuş o yüzden doktorum pik gördükten sonra 1 hafta 1 dolu 1 boş dedi bana. Ama bende pcos var, o yüzden mi öyle dedi bilemiyorum.
Ben de her bebiş gördüğümde ağlıyorum her düşündüğümde ağlıyorum. Rabbim büyüktür. Zamanını bekliyor biliyorum. Ama süreç beni çok yıprattı sanırım. Kendimi toparlayamaz oldumBen de çok ağladım biliyo musun. Geçen haziran aynı anda hamile kaldığımız arkadaşım doğurdu. Ziyarete gittim eve geldim hüngür hüngür ağladım. Rabbime çok dualar ettim. Allah çok büyük. İnanıyorum ki kimsenin duasını cevapsız bırakmayacak. Ben hem kendime hala dua ediyorum sağlıkla ilerlesin diye. Hem de sizlere ediyorum Rabbim hayırla sağlıkla versin en kısa zamanda diye
Ya kuzum benim canım kardeşim o günleri yaşadın cok üzüldük öyle olsun istemezdim ama inşallah sağlıkla hayırla gelecek bebiş sana bana isteyen herkese. Ya aynı seninki gibi çıktı bende de aynı o renkte koyulukta. Ama bir müddet sonra göremez oldum cok bakmaktan herhalde bıraktım kaldırdım yarın sence tekrarlayayım mı ya varsa koyulaşır mı biraz. İnşalalh sıkıca tutunur sağlıkla nolur dua et kardeşimAşkım kuzum benımde tam deprem zamanı adetım gecıkmıstı 2,3 gecıktı test yaptım predıctor boyle cıkmıstı ılk 10 dakıkada,o ay bı garipti sancım vardı hep ama adet yoktu.sankı yumurta dollendı ama tutunamadı dıye dusunuyorum.Bence senınkındede 5-7 cıvarı beta.ınsallah tutunur sana sıkıcabak attm sana benım gecen aykini
Yap valla kuzum niye bekleyelimYok ben çarşamba falan bekleyemeyeceğim yarın yapacagım Salı da yapacağım predictor iki tane kaldı elimde. Laboquick kaset test var sonra ona geçerim en kötü kan veririm hiç böyle değildim son iki güne kadar beklerdim ben hep ama bu ay bat bilmediğim için belirsizlik beni sabırsız yaptı
İnşallah olumlu olur da vallahi mutluluktan bağıra bağıra ağlamak istiyorum artık. Sağlıkla tutunsun mutlu etmek istiyorum herkesi ben de. Allah razı olsun kuzum benim desteğin içinYap valla kuzum niye bekleyeliminşallah da güzel sonuçlar at mutluluk gözyaşları dökelim
Eğer Şuan gerçekten gebelik varsa gerçekten bebeğim varsa sağlıklaSen geçen seferde progestan ile hamile kaldığına göre vücudunun ona ihtiyacı var demekki canım.
Saol kuzum benımYa kuzum benim canım kardeşim o günleri yaşadın cok üzüldük öyle olsun istemezdim ama inşallah sağlıkla hayırla gelecek bebiş sana bana isteyen herkese. Ya aynı seninki gibi çıktı bende de aynı o renkte koyulukta. Ama bir müddet sonra göremez oldum cok bakmaktan herhalde bıraktım kaldırdım yarın sence tekrarlayayım mı ya varsa koyulaşır mı biraz. İnşalalh sıkıca tutunur sağlıkla nolur dua et kardeşim
İnşallah güzel haberler verebilirim bunu çok ama çok isterim kuzumBEn de kesinlikle dayanamaz ve yapardım her gün
O halde yarın sabah güzel haberini bekliyoruz.
İnşallah kuzum benim yaÇok silik çıkması bana 10. Gün falan olabilir diye geliyor ama hayırlısı bakalım çooook net gördüğümüz günleri de görcez inşallah
Ben de düşük yaptgmda kanamam devam ettigi günlerde en yakin arkadasimim bebeğini gormeye gitmiştim. Cok zor geliyor gercektenBen de her bebiş gördüğümde ağlıyorum her düşündüğümde ağlıyorum. Rabbim büyüktür. Zamanını bekliyor biliyorum. Ama süreç beni çok yıprattı sanırım. Kendimi toparlayamaz oldum
Bir de benim bu ay birkaç gündür hayatımda ilk kez göğüslerimde net olarak hassaslık dokununca sızlama hissediyorum. Benim adet süreçlerinde hiç göğüslerimde böyle şeyler olmaz ilk gebeliğimde de olmadı. Acaba diyorum yüksek doz Progestan kullandığımdan göğüslerimi etkilemiş olabilir miAşkım kuzum benımde tam deprem zamanı adetım gecıkmıstı 2,3 gecıktı test yaptım predıctor boyle cıkmıstı ılk 10 dakıkada,o ay bı garipti sancım vardı hep ama adet yoktu.sankı yumurta dollendı ama tutunamadı dıye dusunuyorum.Bence senınkındede 5-7 cıvarı beta.ınsallah tutunur sana sıkıcabak attm sana benım gecen aykini
Az kaldı az öğrencez senin nazlı bebişi artıkİnşallah kuzum benim yanormalde genelde 30-32 günde oluyorum son bir kaç aydır 30 günde falan oluyorum yani 5-6 günüm de olabilir ay Allahım belirsizlik ne kötü
Selam canım bende aynı durumdayım adetten 12 gün önce başladı adet ağrısı kasıklarda şuan adete 5-6 gün kaldı gidip geliyor kasık ağrılarım iğnemin 14 . Günü negatifdi idrar testimKizlar adetime tam 7 gün var acayip halsizlik ve adet olcakmis gibi agri var bu kadar erken adet ağrısı olmaz degil mi hamilelik belirtsi olabilir mi
İnşallah vardır da öğreniriz ya kuzumAz kaldı az öğrencez senin nazlı bebişi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?