💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Çok haklısın canım ama işte insanın elinde olmadan bazen böyle oluyor elimde iki predictor daha var Salı çarşamba mı yapsam acaba diyorum dayanmak istiyorum
Aşkım kuzum benımde tam deprem zamanı adetım gecıkmıstı 2,3 gecıktı test yaptım predıctor boyle cıkmıstı ılk 10 dakıkada,o ay bı garipti sancım vardı hep ama adet yoktu.sankı yumurta dollendı ama tutunamadı dıye dusunuyorum.Bence senınkındede 5-7 cıvarı beta.ınsallah tutunur sana sıkıcabak attm sana benım gecen aykini

Eklentiler

• 16A34F35-D45B-40CF-8804-419F23065104.jpeg
    28,7 KB · Görüntüleme: 65
  • 9737C6DA-A1BA-46F5-8D54-3AC20A6466E6.jpeg
    53,2 KB · Görüntüleme: 72
  • 5AC383B6-183E-412D-87A8-D93EC06457C5.png
    297,6 KB · Görüntüleme: 65
Dua et askım bol bol hamıslerın duası kabul olur ben hızlı bır gırıs yaptım bu aya bakalım persembe-cuma gunu tahmını yumurtlama zamanım.dunude bugunude degerlendırdımhayırlarla gelsın mınık nazlı sıpalar

Ediyorum bebeğim inan her gece ediyorum sizlere. Rabbim kabul etsin inşallah hadi bu ay senden umutluyum ben olcak inşallah

Bende de var kuzum polikistik görüntüler dedi gerçi bana. Yani inşallah bu ay sabrettiğimiz son ay olsun

Ben de her bebiş gördüğümde ağlıyorum her düşündüğümde ağlıyorum. Rabbim büyüktür. Zamanını bekliyor biliyorum. Ama süreç beni çok yıprattı sanırım. Kendimi toparlayamaz oldum

Ya kuzum benim canım kardeşim o günleri yaşadın cok üzüldük öyle olsun istemezdim ama inşallah sağlıkla hayırla gelecek bebiş sana bana isteyen herkese. Ya aynı seninki gibi çıktı bende de aynı o renkte koyulukta. Ama bir müddet sonra göremez oldum cok bakmaktan herhalde bıraktım kaldırdım yarın sence tekrarlayayım mı ya varsa koyulaşır mı biraz. İnşalalh sıkıca tutunur sağlıkla nolur dua et kardeşim

Yap valla kuzum niye bekleyelim inşallah da güzel sonuçlar at mutluluk gözyaşları dökelim

Yap valla kuzum niye bekleyelim inşallah da güzel sonuçlar at mutluluk gözyaşları dökelim
İnşallah olumlu olur da vallahi mutluluktan bağıra bağıra ağlamak istiyorum artık. Sağlıkla tutunsun mutlu etmek istiyorum herkesi ben de. Allah razı olsun kuzum benim desteğin için

Sen geçen seferde progestan ile hamile kaldığına göre vücudunun ona ihtiyacı var demekki canım.
Eğer Şuan gerçekten gebelik varsa gerçekten bebeğim varsa sağlıkla cidden progestana ihtiyacım var demektir ben de buna inanıcam

Saol kuzum benımKesın tekrarla bıtanem.zaten 7 cıvarıysa yarına 15 olur ılk baslarda hızlı yukselıyor.Sabah gırıp bakacagım ınsallah hemen sanaınsallah koyulasmıs olarak goruruz Allahın ıznıyle

Çok silik çıkması bana 10. Gün falan olabilir diye geliyor ama hayırlısı bakalım çooook net gördüğümüz günleri de görcez inşallah
İnşallah kuzum benim yanormalde genelde 30-32 günde oluyorum son bir kaç aydır 30 günde falan oluyorum yani 5-6 günüm de olabilir ay Allahım belirsizlik ne kötü

Ben de düşük yaptgmda kanamam devam ettigi günlerde en yakin arkadasimim bebeğini gormeye gitmiştim. Cok zor geliyor gercekten instada da önüme yenidogan bebek videolari düşmeye basladi. Instagramin da bu insanin hayatini an be an takip eden yönünden nefret ettim bu yuzden her seyin bir zamani var belki de canim en hazir oldugumuz ani bekliyoruzdur insallah. Hayırlısıyla isteyen herkese nasip olsun

Bir de benim bu ay birkaç gündür hayatımda ilk kez göğüslerimde net olarak hassaslık dokununca sızlama hissediyorum. Benim adet süreçlerinde hiç göğüslerimde böyle şeyler olmaz ilk gebeliğimde de olmadı. Acaba diyorum yüksek doz Progestan kullandığımdan göğüslerimi etkilemiş olabilir mi

Kizlar adetime tam 7 gün var acayip halsizlik ve adet olcakmis gibi agri var bu kadar erken adet ağrısı olmaz degil mi hamilelik belirtsi olabilir mi
Selam canım bende aynı durumdayım adetten 12 gün önce başladı adet ağrısı kasıklarda şuan adete 5-6 gün kaldı gidip geliyor kasık ağrılarım iğnemin 14 . Günü negatifdi idrar testim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…