💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

İnşallah canım teşekkür ederim testi yapınca o hali bozuk dedim şuan böyle oldu çok ümitlenmek istemiyorum ama ilk defa testim böyle
Hayirli olsun canim bence de bariz var. Cok nrt cikmis. Artimedin bu testi bence predictor kadar hassas. En erken haliyle gostermisti bana. Dogrudur bence

Ben de bir kere takip etmek istiyorum ama markalar hakinda hic bilgim yoktu. Iyi oldu mesaji canim sagol
Geçen ay denemeye başladım. Hamile kaldım ancak malesef kimyasal oldu canım. Bu ay da ovulasyon testlerini kullandım yine regle 3 gün var kaset testte pozitif gördüm ama belli de olmaz diye kan için bekleyeceğim. Laboquick kullandım ben inşallah işine yarar ilk ayda güzel haberi alırsın 🙏🏽☺️

Kızlar soldaki dün pikti epey koyuydu. Bugün biraz silik sizce napalım çok kararsız kaldım. Dün birliktelik oldu. Bugünde olsun mu ? Yarınımı bekleyelim lütfen yazın :KK43: eşimde sperm sorunu var. Bugünü boş geçelim yarınımı değerlendirelim. Yoksa bugünüde değerlendirelim mi ?
Eki Görüntüle 3216463
Yumurta 12-24 saat arası canlı kalıyormuş canım. Ancak silik olması hemen yumurtladın demek de değil. Belki hala yumurtlamaya çalışıyorsun. Sperm problemi varsa 1 dolu 1 boş gitmek daha mantıklı olabilir.

Hayirli olsun canim bence de bariz var. Cok nrt cikmis. Artimedin bu testi bence predictor kadar hassas. En erken haliyle gostermisti bana. Dogrudur bence
Yaa inşallah hayal kırıklığına o kadar alışmışım ki garip geliyor koşup kan vericem de yarın randevum var zaten onun için bekliyorum inşallah vardır 🥹

Eki Görüntüle 3216447
Kafam çok karıştı kızlar. Bunlar 4 günlük testlerim 11 Marttaki saat 4 de yspıldu bugün ki 12 buçuk. Dün akşam değerlendirme oldu. Acaba pik mi değildi? Bu arada akıntım da var. Bu da yumurtlama ne olunca oluyor bilmiyorum ama 🙈 ne diyorsunuz kızlar bu duruma A Afratafrac @fnd_50 trueliving_ trueliving_ Papatyamaviss Papatyamaviss destinesiaa destinesiaa
8 den sonra bırdaha yap demıstım sankı uzun bı sure olmus pık olup catlamıs olabılır bı ıkı gun yap sılıklık devam ederse o gun olmustur kuzu

Merhaba herkese,

Birkaç aydır takipteydim ve sonunda üye olup, aranıza katılmak istedim. Katılır katılmaz da bir sorum olacaktı. Geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim. Bu ay da birçok hamilelik belirtisini yaşıyorum. Bata 3 gün var. Dün erken gebelik testinde silik bir çizgi, bugün de normal kaset testte daha belirgin ikinci çizgiyi gördüm. Sizce gebelik var mıdır? Mor olan dün yapıldı awox marka, kaset olan artımed. Bu markalar güvenilir midir?Eki Görüntüle 3216396
gayet net görünüyor hamilesiniz☺️

Kankam ben de kurcaladım buldum ıphone da. Hayırlısı olsun vallahi geçmez artık günler inşallah test yanıltmaz yoksa artık kalpten gidicem artık
Kankım bu ıkıncı marka testın bılmıyorum ıkısıde mı yanlıs ama erken daha demekkı o bellı , cok kısa bı surede bellı olacak inşallah 🌸

Belirtilerimin bir kısmı psikolojik olabilir ama ovulasyondan sonra kendimi dinlemeye başladım ve son 10 günde şunları gözlemledim:
  • Ovulasyondan 2 gün sonra vücut direncim düştü iki gün halsiz, hasta gibi hissettim.
  • Bata 8-9 gün kala göğüslerim hassaslaştı acımaya başladı
  • Son günlerde göğüs uçlarımın etrafındaki halkaların genişlediğini gördüm
  • bata 1 hafta kala ara ara kasık ağrılarım olmaya başladı
  • son günlerde tansiyonum 9/6-10/7 seviyelerinde geziyor bu sebeple göz kararması yorgunluk hissediyordum
  • 2 gece yattıktan sonra ayaklarım buz kesti ısıtamadım
Bunlarin hepsi benim adet belirtim 😂

Back