💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

İnşallah hepimiz hamiş çıkalım bu aydan ❤️❤️ bu ay çok ağladım nolur son olsun
Ben de çok ağladım biliyo musun. Geçen haziran aynı anda hamile kaldığımız arkadaşım doğurdu. Ziyarete gittim eve geldim hüngür hüngür ağladım. Rabbime çok dualar ettim. Allah çok büyük. İnanıyorum ki kimsenin duasını cevapsız bırakmayacak. Ben hem kendime hala dua ediyorum sağlıkla ilerlesin diye. Hem de sizlere ediyorum Rabbim hayırla sağlıkla versin en kısa zamanda diye🙏🏼♥️

Bu yumurtlama olayını hiç anlamıyorum ben ya. Kafamda çok soru işareti var 😂 bununla ilgili videolar var mı YouTube da izleyeyim. İnşallah piktir dün değerlendirdim. Bugün inşallah diyorum olmadı en kötü yarın denerim tekrar 🙈
Bir yığın video çıkıyor yazınca canım. Ben bayaaa şey izledim :D Ancak doktorumun dediği şeyi uyguluyorum şu anda. Ovulasyon testine çok güvenme, 1 dolu bir boş gitmeye çalışın dedi.Zaten sperm yaşayabildiği için rahim içerisinde her türlü tutturma ihtimali daha yüksek oluyormuş. Ancak her gün ilişki olunca sperm kalitesi düşüyormuş.

Bir de pik olunca ve ardından silikleşince hemen yumurtladın demek değil, belki hala yumurtluyorsun anlamına da geliyormuş o yüzden doktorum pik gördükten sonra 1 hafta 1 dolu 1 boş dedi bana. Ama bende pcos var, o yüzden mi öyle dedi bilemiyorum.

Yok ben çarşamba falan bekleyemeyeceğim yarın yapacagım Salı da yapacağım predictor iki tane kaldı elimde. Laboquick kaset test var sonra ona geçerim en kötü kan veririm hiç böyle değildim son iki güne kadar beklerdim ben hep ama bu ay bat bilmediğim için belirsizlik beni sabırsız yaptı

Kızlar ayın 3ü yumurtlama 4ü catlamaydı ben ne zaman test yapayım sizce
Çatlamayı 1. gün baz alıp 10. günde silik çizgiyle öğrenen gördüm ancak 4. gün değil belki 5. gün sperm dölledi yumurtayı. Bunu da düşünmek lazım. Elinde çok test varsa şayet yarın sabahtan itibaren başlayabilirsin bakmaya. Yoksa bekle bir iki gün daha derim.

Yok ben çarşamba falan bekleyemeyeceğim yarın yapacagım Salı da yapacağım predictor iki tane kaldı elimde. Laboquick kaset test var sonra ona geçerim en kötü kan veririm hiç böyle değildim son iki güne kadar beklerdim ben hep ama bu ay bat bilmediğim için belirsizlik beni sabırsız yaptı
Yap gitsin valla ben de merak ediyorum 🤣

Hiç tahminim yok sıfır canım normalde her ay net bilirdim yumurtlama akıntımdan çatlamasından vs. Bu ay hiçbir şey net olmadı progestandan dolayı maalesef
Çok silik çıkması bana 10. Gün falan olabilir diye geliyor ama hayırlısı bakalım çooook net gördüğümüz günleri de görcez inşallah😍

Hiç tahminim yok sıfır canım normalde her ay net bilirdim yumurtlama akıntımdan çatlamasından vs. Bu ay hiçbir şey net olmadı progestandan dolayı maalesef
Sen geçen seferde progestan ile hamile kaldığına göre vücudunun ona ihtiyacı var demekki canım.

Doktorunuza yorumlattiniz mi acaba
Belli bi doktorum yok bi türlü denk getiremiyorum aynı kişiyi. Ama uzman jinekolog arkadaşımın babası. Ona yolladım baksın diye. Söyledikleri bunlar. Canım sıkıldı biraz

Eklentiler

• D5A5B5CC-2EEF-4FB8-8D5B-12AF0E24E27F.jpeg
    D5A5B5CC-2EEF-4FB8-8D5B-12AF0E24E27F.jpeg
    137 KB · Görüntüleme: 77
BEn de kesinlikle dayanamaz ve yapardım her gün :D

O halde yarın sabah güzel haberini bekliyoruz.

Aşkolar bugün adetin 25. Günü. Bat ne zaman bilmiyorum bu ay. Bugün predictor yaptım. 3 dakika içinde çok çok silik çizgi oluştu ben zor görüyorum hayal değildir inşallah lütfen bu sefer hayal kırıklığı olmasın Allahım. Foto çekmeye çalıştım çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorum @Papatyamaviss @trueliving_ S simurgggg bebekheyecani bebekheyecani @tweeetyyy destinesiaa destinesiaa @melegim can @TASUU @Niqu etiketlemeyi unuttuklarım nolur kusura bakmayın
İnşallah bu ay o aydır

Aa ne tesadüf 😊😇 ben hala bekliyorum yarın erken gebelik testlerinden alıp deneyeceğim bakalım.
Oğlumda adetim 3-4 gün geçince öğrenmiştim, kaset test ile. 800 küsurdu kanda değerim de. Şimdi erken başladık takibe böyle de zaman geçmek bilmiyor 🙈
Hakkınızda hayırlsı olsun inşallah 😍😍

Çatlamayı 1. gün baz alıp 10. günde silik çizgiyle öğrenen gördüm ancak 4. gün değil belki 5. gün sperm dölledi yumurtayı. Bunu da düşünmek lazım. Elinde çok test varsa şayet yarın sabahtan itibaren başlayabilirsin bakmaya. Yoksa bekle bir iki gün daha derim.
Tamam canım belki yarın yaparım

Back