💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar 2 gündür giremedim
fnd_50 fnd_50
Cnm testini gördüm, inşallah vardır
Yarın sabah netleşir.

Bnımde yarın iğne dahil 12. Günüm
Sabah test yapıcam 🤦‍♀️
İğne etkisi geçtimi hiç bılmıyorum
Nasılsın canım iyi misin?
Çok teşekkür ederim çok umutlanmak istemiyorum ama bir iki güne netleşir inşallah canım benim inşallah senin de gönlüne göre olur🤲🏻🥹❤️

Ben yıllardır tüketmem canın asla paketli ürün almam. Zamanında yiyordum ama yedikçe insana bağımlılık yapıyor. Bir davranışın alışkanlığa dönüşmesi için onu en az 21 gün uygulamak gerekiyor. Bende biraz fazla irade var. Bugün bunu yemiyorum dediysem olay bitmiştir. Ve öyle bir karar aldığım gün dedim ki artık yemeyeceğim ve o günden beri yemem. İnstagramda gıda dedektifi var o paketli ürünlerin içeriklerini paylaşıyor onları gördükçe de iyice soğumuştum mesela. Ne yediğinizi bilin diye bir kitabı var onu da okudum, oku mutlaka canım. Kola, asitli içecek meyve suları asla içmem mesela. Bitter çikolata bir kare yiyeyim diyorum mesela kahve yanında, yiyemiyorum aşırı şekerli geliyor artık. Temiz içerikli ürünlerin protein barlarını, protein cipslerini alırım (nohuttan yapılan ) düzenli spor yaparım agırlık cardio vs o yüzden protein içerikli şeyler çok tüketirim. Oğlum 4 yaşına kadar asla abur cuburla tanışmadı o da yemedi ama okula gittiğinden beri malesef çevrenin etkisi ile tek tük yemeye başladı ama biliyor musun bazı şeyler ona bile sanırım çok şekerli geliyor ısırıp bırakıyor ya da meyve suyu asla içemiyor. Öyle işte arkadaşlarım çok şaşırır der ki nasıl canın istemiyor :))) ben de derim ki vücuduna neyi alıştırırsan onu ister☺️
Maşallah vallahi kuzum 🧿 hayran kaldım 🧿 ben ne kadar bilirsem bilim yine de yemek istiyorum. Hele de cipsi. Her adet oluşum ağlayarak cips yemeli oluyor 🙈bir de nutellaya aşığım 🙈

Maşallah vallahi kuzum 🧿 hayran kaldım 🧿 ben ne kadar bilirsem bilim yine de yemek istiyorum. Hele de cipsi. Her adet oluşum ağlayarak cips yemeli oluyor 🙈bir de nutellaya aşığım 🙈
Nutella bana Palm yağından ibaretmiş gibi geliyor, vıcık vıcık :) Abdurrahman tatlıcının kahvaltı çikolatası bir nebze daha iyi diye oğlum için alıyoruz . Eşim de bana uyum sağladı, o da almaz tüketmez mesela:) kıyamam ben sana ya insan adet olunca işte o an bir şeylerle hıncını çıkartmak istiyor seni anlıyorum

Nutella bana Palm yağından ibaretmiş gibi geliyor, vıcık vıcık :) Abdurrahman tatlıcının kahvaltı çikolatası bir nebze daha iyi diye oğlum için alıyoruz . Eşim de bana uyum sağladı, o da almaz tüketmez mesela:) kıyamam ben sana ya insan adet olunca işte o an bir şeylerle hıncını çıkartmak istiyor seni anlıyorum
Ben de Abdurrahman tatlıcı yı aldım denedim ama Nutella kadar sevemedim. Ben de abur cubur yerim ama onda da seçiciyim 😂 abur cubur bile seçerim. Sadece nutellacıyım 😂 herhalde o yüzden benim yumoşlar da seçici 😂😂😂😂

Hanımlar bir sorum olacak size. Geçen bir programda gördüm regli dönemi ağrılı olan ilişki sırasında ağrısı olan vs belirtileri saydılar. Bunlar çikolata kistinin belirtileriymiş ve bende belirtiler var. Çikolata kisti hem normal ultrasonda hem de alttan muayenede belli oluyor mu bileniniz var mı? Daha önce doktor bakmıştı bir şey yok dedi ama yine de aklıma takıldı

Regli olma ağrısı dışında belirtin yok canım. Birde akşama doğru halsizlik oluyor 2 gündür. İnşallah canım hayırl haberler gelir🥰

Miyom kistten farklı birşey sanıyorum canım araştırmama göre direkt rahim içinde olan miyomlar daha sıkıntılı ama rahim duvarında veya rahim dışında ise gebeliği daha az etkilemekle beraber buna rağmen düşük erken doğum gibi ihtimalleri de oluyormuş tabi. Sorunsuzca sağlıkla olur inşallah 🙏
Evet cnm kistle miyomlr cok baska seyler. Evet bazi miyomlarin direk alinmadi gerekigini biliyorum bazisida zarrsiz diyor drlr unarim sizin icin islem gerektirmez ve onensizdir. Aminnnn Rabbim hepimize saglik ve saglikli hayirli evlatlar nasip etsin aminnn

Kizlarcm bu arada ben regl oldum. Carsamba cok cok silikti testte persembe cuma koyulasir gibi oldu. Cumartesi tekrar siliklesmisti. Dunden beri bekliyordum Allahtan uzamadi surec. Bugun geldi. Kimyasal cok kotu bisey ya😔 negatifi görmeyi tercih ederim yani net. Insanin bir dengesini bozuyor. Tarihler sasiyor. Neyse Allah hepimizi en hayirli zamanda sağlıkla nasip etsin diye duaya devam ediyoruz. Yeni öğrenen arkadaslar guzel guzel artışlar gorsun insallah onlari anne gruplarina ugurlayalim. Peslerinden de biz gidelim😊 ben de yavastan nisan grubuna yazilmaya gideyim☺️
üzüldüm hayırlısı canım en kısa zamanda rabbim nasip rtsin inşallah sağlıkla

Ben de Abdurrahman tatlıcı yı aldım denedim ama Nutella kadar sevemedim. Ben de abur cubur yerim ama onda da seçiciyim 😂 abur cubur bile seçerim. Sadece nutellacıyım 😂 herhalde o yüzden benim yumoşlar da seçici 😂😂😂😂
İşte mesela şuan ben hayatta Nutella yiyemem sanırım bana şeker fıçısı gibi gelir ağız alışmış bir kere😂😂😂 ben de eskiden çayın yanında abur cubur olmadan çay içemezdim ama şimdi aklıma bile gelmez😅 ya o neyse de acaba bebek var mı yok mu yarın ne olacak cok merak ediyorum 🥹

İşte mesela şuan ben hayatta Nutella yiyemem sanırım bana şeker fıçısı gibi gelir ağız alışmış bir kere😂😂😂 ben de eskiden çayın yanında abur cubur olmadan çay içemezdim ama şimdi aklıma bile gelmez😅 ya o neyse de acaba bebek var mı yok mu yarın ne olacak cok merak ediyorum 🥹
İnşallah hayırlısıyla vardr🙏

Bende bu ay gebelik düşünüyorum banada yardımcı olur musunuz adet duzensizligim var ne yapacağımı bilmiyorum ailemde yok kimseye danisabilecegim ...

Back