- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #7.001
Femara ile mi hamile kaldın canımYumurta büyütmek için yavrum. Belirli bir seviyeye getiriyo çatlaması sorun değilse doktor iğne vermiyor. Sorunsa çatlatma iğnesi veriyo.
Cok üzülüyorum canım nasip tabi anne olabilmek yine de rabbimden ümidimi kesmiyorum. Ama yaş gidiyorBen sıfır belirtiyle hamile kalmıştım ve beta değeri yüksek çıkmıştı..ondan belirtileri boş ver canım
Benim elimde de var bi kere kafama göre kullandım zamanında adet oldum bu ay gebelik olmazsa bidahaki ay ben de öyle deneyecem tekrardan. İnşallah gerek kalmaz, seninki de sağlıkla ilerlesin inşallahİğne vurulmadım ben canım. Kendiliğinden çatladı benim. Evet femara ile hamile kaldım
Kaç yaşındasın canım?üzülme her şeye şimdi çare varCok üzülüyorum canım nasip tabi anne olabilmek yine de rabbimden ümidimi kesmiyorum. Ama yaş gidiyor
Monurol galiba denk gelip okumustumEvet dün akşam yatmadan önce içtim içinden 1 tane çıkıyor ama inan adını unuttum. Dün birisi burada yazmıştı adını aa evet ondan demiştim ama şimdi hatırlayamadım.
Dogru canim ama yas olmus 36 annelik duygusunu yaşamak istiyorum belki kendimi strese sokuyorum bu sekilde ama ister istemez takiyorumÜzgün olman için bir sebep göremiyorumbelirti arama çünkü şuan belirti olsa da iğnenin etkisidir. Gebe kalınca 2 ay farkında olmayanlar var çünkü belirti yok, biz takip ettigimiz için böyle etkileniyoruz bence stresini azalt ve keyfine bak Sonucu değiştiremeyiz..
Geç değil ki belki gebesindir bide öyle düşünDogru canim ama yas olmus 36 annelik duygusunu yaşamak istiyorum belki kendimi strese sokuyorum bu sekilde ama ister istemez takiyorum
Canım benim basima da aynısı gelmişti. Nerede kan verdiysen ayni yerde ver kanı. Labaratuvar farkli ölçebilirİyi akşamlar kızlar birşey sorucam. benim ilk 9 Mart beta değerim 30,56 di 11 martta kan testim 12,79 a düştü. ilk öğrendiğim erken gebelik testi çok silikti. İkinci gün yaptığım kaset testi o da silik ama daha belirgin çıktı. Kan değerim düşük çıktı ama engel olmadım erken gebelik testi yaptım kan verdikten 8 saat sonra çizgi çok belirgin çıktı . Acaba kan testinde bi sıkıntı olmuş olabilir mi ? Yada beta değeri düştükten sonra yükselen oldu mu ?
Hay yaşa aynen ondan, ve hemen iyi geldi. Bugün akşamına toplarladım sistitten eser kalmadı. Onu içince olabildiğince çok idrar tutmak önemliymiş. Ne kadar çok tutarsan o kadar iyi dedi doktor. Ben de yatarken içtim o yüzden.Monurol galiba denk gelip okumustum
Bn almadim idrar yolu enfeksiyonu için yazmişti bana ama sana da mı onun için yazdı canımEvet dün akşam yatmadan önce içtim içinden 1 tane çıkıyor ama inan adını unuttum. Dün birisi burada yazmıştı adını aa evet ondan demiştim ama şimdi hatırlayamadım.
Geçmesine sevindim. Soruyu soran arkadasi da etkiletliyim okusun o daHay yaşa aynen ondan, ve hemen iyi geldi. Bugün akşamına toplarladım sistitten eser kalmadı. Onu içince olabildiğince çok idrar tutmak önemliymiş. Ne kadar çok tutarsan o kadar iyi dedi doktor. Ben de yatarken içtim o yüzden.
36 oldum canimKaç yaşındasın canım?üzülme her şeye şimdi çare var
Ben seni çok iyi anlıyorum 35 bana olucak..ama bence canım çok bekleme aşılama tüp bebek yaptır..şimdi yumurta varken yaptır36 oldum canim
Evet canısıFemara ile mi hamile kaldın canım
Sen bidaha aşılama düşünüyor musun tüp bebekten önce ? Bi tanıdığım aşılama sonrası bir adet gördü sonraki ay kendiliğinden gebe kaldi 2 senedir olmuyordu onun daBen seni çok iyi anlıyorum 35 bana olucak..ama bence canım çok bekleme aşılama tüp bebek yaptır..şimdi yumurta varken yaptır
Bilmiyorum canim 20 ay oldu evleneli. Bir kez gebeligim oldu ama kalbi durdu kurtaj oldum. Aşılama yaptırmayı düşünüyorum aslında ama bakalim maddi olarak zorlarmi bizi fiyat olarak bilgim yok ama..Ben seni çok iyi anlıyorum 35 bana olucak..ama bence canım çok bekleme aşılama tüp bebek yaptır..şimdi yumurta varken yaptır
Yok kesinlikle düşünmüyorum benim için zaman kaybı..onun yaşı değerleri benim gibi olmaya bilir..her keste durum farklıSen bidaha aşılama düşünüyor musun tüp bebekten önce ? Bi tanıdığım aşılama sonrası bir adet gördü sonraki ay kendiliğinden gebe kaldi 2 senedir olmuyordu onun da
Benimde 2 senedi olmuyor aynı bende gebe kaldım kalbi durdu kürtaj oldum..aşılama bende tutmadı malesefBilmiyorum canim 20 ay oldu evleneli. Bir kez gebeligim oldu ama kalbi durdu kurtaj oldum. Aşılama yaptırmayı düşünüyorum aslında ama bakalim maddi olarak zorlarmi bizi fiyat olarak bilgim yok ama..
Doktor mu önerdi sen kendin mi kullandın. Bene aralıkta klomen kullandım doktor vermişti sonra det oldum deprem felan gidemedim tekrar bir ay boş geçtim bu ay yine gidemedim evde 5 tane vardı doktora danışmadan içtim ondan sordum canımEvet canısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?