- 30 Ocak 2023
- 397
- 185
- 18
- 35
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #6.901
Bilmiyorum ki adetin baslangiccndan 19.gune kde hep silikdi son ovus bitti zaten ypmadim .en son iliski 27de olduNe zaman yumurtladın canım biliyor musun? Çünkü geç döllenme denen şey yumurtlama ile alakalı. Regline 3 gün kala yumurtladıysan mesela ve ilişki olup yumurta döllendiyse mesela henüz çıkmayabilir kanda.
Hayırlı olsun canım akıntın var mı?Sağolun
Haklısın canım inşallahallah büyüktür inşallah seninde bebeğin olacak pozitif düşün canım
İnşallah iyidir herşey canımcanım bende pazartesi başka doktora gidicem bakalım o ne diyecek
Kese gözükür bence artık beta değeri çok hızlı artan bir değer ben 3 binlerde görmüştüm.Ben pazartesi verdim bitek 388 di bat 3 marttı Salı günü üstünden 11 gün geçmiş oluyor kese görülmezmi acaba ya Salı günü eşim gidelim diye tutturdu kalp atışı duyamasakta 10 gün içinde bidaha çağırır diye düşündüm
Kızlar selam 19:40 gibi Progestan 1. Kutunun son hapını içtim. (30. Tablet) ve bu son hap hepsinden daha çok etkiledi beni. Tansiyonum çok düştü. Normalde akşamları değil gündüz içtiğimde daha cok etkileniyordum ama bu farklıydı gözüm karardı ve yığıldım bayılmadım ama olduğum yerde yığıldım kaldım konuşurken konuşma güçlüğü çektim dozajı ağır gelmiş olabilir mi? İkinci kutuya başlama cesaretim yok. Biliyorum vajinal al diyenleriniz olacak ama doktoruma baş dönmesi durumunu daha önce anlattığımda daha erken al demişti yani vajinal almayı önermedi hiç. Siz olsanız ikinci kutuya devam eder miydiniz adet olmayı mı beklerdiniz? Bir dr ayaklarım da hafif uyuşuyor gibi oluyor baş dönmesi yaşarken. Gerçekten arafta kaldım yarın ikinci kutuya başlayıp 15 gün daha dişimi sıkıp içmeli miyim? Doktor ısrarla gebelik oluşana kadar devam dedi bana son yazışmamızda. Durmadan yazmak sıkmak da istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.Papatyamaviss trueliving_ Niqu Tikabasa tweeetyyy kafam iyi değil etiketlemediklerim olabilir lütfen fikri olanlar yazsın
Kızlar selam 19:40 gibi Progestan 1. Kutunun son hapını içtim. (30. Tablet) ve bu son hap hepsinden daha çok etkiledi beni. Tansiyonum çok düştü. Normalde akşamları değil gündüz içtiğimde daha cok etkileniyordum ama bu farklıydı gözüm karardı ve yığıldım bayılmadım ama olduğum yerde yığıldım kaldım konuşurken konuşma güçlüğü çektim dozajı ağır gelmiş olabilir mi? İkinci kutuya başlama cesaretim yok. Biliyorum vajinal al diyenleriniz olacak ama doktoruma baş dönmesi durumunu daha önce anlattığımda daha erken al demişti yani vajinal almayı önermedi hiç. Siz olsanız ikinci kutuya devam eder miydiniz adet olmayı mı beklerdiniz? Bir dr ayaklarım da hafif uyuşuyor gibi oluyor baş dönmesi yaşarken. Gerçekten arafta kaldım yarın ikinci kutuya başlayıp 15 gün daha dişimi sıkıp içmeli miyim? Doktor ısrarla gebelik oluşana kadar devam dedi bana son yazışmamızda. Durmadan yazmak sıkmak da istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.Papatyamaviss trueliving_ Niqu Tikabasa tweeetyyy kafam iyi değil etiketlemediklerim olabilir lütfen fikri olanlar yazsın
Canım ben bırakırdım bana bu derece yan etki yapsa. Doktorunla konus bence iyi güzel devam diyor da fazlasıyla yan etki yasıyosun bana göre normal değilKızlar selam 19:40 gibi Progestan 1. Kutunun son hapını içtim. (30. Tablet) ve bu son hap hepsinden daha çok etkiledi beni. Tansiyonum çok düştü. Normalde akşamları değil gündüz içtiğimde daha cok etkileniyordum ama bu farklıydı gözüm karardı ve yığıldım bayılmadım ama olduğum yerde yığıldım kaldım konuşurken konuşma güçlüğü çektim dozajı ağır gelmiş olabilir mi? İkinci kutuya başlama cesaretim yok. Biliyorum vajinal al diyenleriniz olacak ama doktoruma baş dönmesi durumunu daha önce anlattığımda daha erken al demişti yani vajinal almayı önermedi hiç. Siz olsanız ikinci kutuya devam eder miydiniz adet olmayı mı beklerdiniz? Bir dr ayaklarım da hafif uyuşuyor gibi oluyor baş dönmesi yaşarken. Gerçekten arafta kaldım yarın ikinci kutuya başlayıp 15 gün daha dişimi sıkıp içmeli miyim? Doktor ısrarla gebelik oluşana kadar devam dedi bana son yazışmamızda. Durmadan yazmak sıkmak da istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.Papatyamaviss trueliving_ Niqu Tikabasa tweeetyyy kafam iyi değil etiketlemediklerim olabilir lütfen fikri olanlar yazsın
Bugün 25. Gün. Maksimum bir hafta içinde adet olmam gerek. E ben Progestanı 15 ün kullanmaya devam edersem bayağı gecikme de yaşayacağım gebelik yoksa. Ben da ara vereyim diyorum özellikle bu son içtiğim haptan sonra. Kuzum bir de sabah içtiğimde tam okul saati oluyor merdivenlerden 4.5 yaşındaki oğlum ile iniyorum düşerim bayılırım diye çok korkuyorumKuzum ben olsam devam etmezdim. Tüm hayatını etkiliyor. Yani doktor tabi bir bildiği mutlaka vardır ama böyle kötüyüm şöyle kötüyüm diyorsun yine de kullan diyor. Tüm hayatını etkiliyor kaldı ki normal değilken nasıl bu şekilde hamile kalacaksın ki kuzum
Haklısın kuzum valla doktor sorarsa da hocam çok kötü oldum bayıldım gibi oldum dicem ara verdim dicem vuracak hali yok değil mi. :) Ya ben biraz değişik insanım bana bir şey nasıl dendiyse illa o şekilde uygulamam gerek kurallara riayet eden bir insanım bu konuda takıntı. Ama artık düşün dayanamaz hale geldim yoksa dişimi takıp devam edecektimCanım ben bırakırdım bana bu derece yan etki yapsa. Doktorunla konus bence iyi güzel devam diyor da fazlasıyla yan etki yasıyosun bana göre normal değil
Allah korusun kuzum. Ben duphaston kullanıyorum ben de öğretmenim hiç böyle bir etki görmedimBugün 25. Gün. Maksimum bir hafta içinde adet olmam gerek. E ben Progestanı 15 ün kullanmaya devam edersem bayağı gecikme de yaşayacağım gebelik yoksa. Ben da ara vereyim diyorum özellikle bu son içtiğim haptan sonra. Kuzum bir de sabah içtiğimde tam okul saati oluyor merdivenlerden 4.5 yaşındaki oğlum ile iniyorum düşerim bayılırım diye çok korkuyorum
Kuzum kesinlikle devam etme..bak son hapta neden bu halde oldun çünkü vücudun kaldırmıyor artık daha kötü ola bilirsin..Hiç unutmam bir defa bekarken ben ilaç kullanmıştım vitamindi birde kimseye bir şey olmadı ama ben kafamı kaldıramıyordum..annemi 4 kişi olarak görüyordum hatda doktor arkadaşıma dedim bana dedi saçmalama kimseye bir şey olmadı..ama ben devam etmedim.Ya ben bazen bu doktorlara o kadar güvenmiyorum..Sonuç sen iyi diğilsin bu kadarKızlar selam 19:40 gibi Progestan 1. Kutunun son hapını içtim. (30. Tablet) ve bu son hap hepsinden daha çok etkiledi beni. Tansiyonum çok düştü. Normalde akşamları değil gündüz içtiğimde daha cok etkileniyordum ama bu farklıydı gözüm karardı ve yığıldım bayılmadım ama olduğum yerde yığıldım kaldım konuşurken konuşma güçlüğü çektim dozajı ağır gelmiş olabilir mi? İkinci kutuya başlama cesaretim yok. Biliyorum vajinal al diyenleriniz olacak ama doktoruma baş dönmesi durumunu daha önce anlattığımda daha erken al demişti yani vajinal almayı önermedi hiç. Siz olsanız ikinci kutuya devam eder miydiniz adet olmayı mı beklerdiniz? Bir dr ayaklarım da hafif uyuşuyor gibi oluyor baş dönmesi yaşarken. Gerçekten arafta kaldım yarın ikinci kutuya başlayıp 15 gün daha dişimi sıkıp içmeli miyim? Doktor ısrarla gebelik oluşana kadar devam dedi bana son yazışmamızda. Durmadan yazmak sıkmak da istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.Papatyamaviss trueliving_ Niqu Tikabasa tweeetyyy kafam iyi değil etiketlemediklerim olabilir lütfen fikri olanlar yazsın
Yok kuzum devam etme söyle yani normalde de bir ilaç yan etki yapıyorsa bırakılır sana da fazla fazla yaptı iyi bile dayandınHaklısın kuzum valla doktor sorarsa da hocam çok kötü oldum bayıldım gibi oldum dicem ara verdim dicem vuracak hali yok değil mi. :) Ya ben biraz değişik insanım bana bir şey nasıl dendiyse illa o şekilde uygulamam gerek kurallara riayet eden bir insanım bu konuda takıntı. Ama artık düşün dayanamaz hale geldim yoksa dişimi takıp devam edecektim
Ben sıfır belirtiyle hamile kalmıştım ve beta değeri yüksek çıkmıştı..ondan belirtileri boş ver canımKızlar cok üzgünümcatlatma ignesinden sonraki 8.gundeyim. Hic ama hic bir belirtim yok. Hic belirti olmadan da gebe kalan oldumu aranızda yada cevrenizde
Canım bu kadar yan etki normal değil ki doktorun ilacı değiştirmesi gerekiyor normalde anladığım kadarıyla değiştirmek yerine erken al dedi bence tekrar sor durumu tam anlat erken aldığını felan hatta baygınlık geçirdim de değiştirelim mi diye kendin sorKuzum kesinlikle devam etme..bak son hapta neden bu halde oldun çünkü vücudun kaldırmıyor artık daha kötü ola bilirsin..Hiç unutmam bir defa bekarken ben ilaç kullanmıştım vitamindi birde kimseye bir şey olmadı ama ben kafamı kaldıramıyordum..annemi 4 kişi olarak görüyordum hatda doktor arkadaşıma dedim bana dedi saçmalama kimseye bir şey olmadı..ama ben devam etmedim.Ya ben bazen bu doktorlara o kadar güvenmiyorum..Sonuç sen iyi diğilsin bu kadar
Benim de bata 6 gün kaldı bu ay tutmamış gibi geliyor ama bakalım. Ben de alayım bari folik asit. 33 yaşındayım ben deBen başladım Aralık ayında 6 yaşında oğlum var benimde ilk ikisinde hemen olmuştu bende gençtim şimdi 32yimhemen tutmadi Aralık'ta başladım
Bndede bu ay sıfır belirti akıntı ve ağrı hariç ya çok yoğun günler geçiriyorum tadilat yapıyoruz ondan yorgunluktan takvime göre 16sı bat erken yumurtladım diye düşünüyorum hayırlısı yok ama bekliyorumBen sıfır belirtiyle hamile kalmıştım ve beta değeri yüksek çıkmıştı..ondan belirtileri boş ver canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?