- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #6.861
Valla topikte gördüm büyüktür binden şeklinde çıkıyormuş bine kadar ölçüyormuş hatta bi kaç kişide gördüm kafam karıştı bide düşük çıkarsa üzülmiyim dedim. Boş yere o zaman vereyim pazartesi bakalım bide Salı günü dr gittiğimde değerim 6.400 oluyor ve 5+4 görünüyor gebelik kesesi görebilirmi dr karından ultrasondaCanim neden binden sonrası olculmesin, ölçülüyor.
Ben gitdim tüp bebek için adetliyken bana doktor baktı dedi çatlamayan yumurtan var..kendimde gördüm ekranda .aşılamayı sana yüksek dozla yapmışlar çok yumurtan oluşmuş yapamam bu ay dedi..15 gün Yasmin kullan kiste dönüşmesin..sonra adetliyken gel yanımaCanım sen tüp bebek için gitmiştin sanki ilacı neden verdiler
Ya iyi o zaman pazartesi veririm sevindimBen gecen kan verdim 100 bin küsür cıkmıs sağlık ocagıydı kuzum
Evet canım bulunduğum ilçede hastane yok en yakın il Denizli oraya gidiyorumSen özele gidiyorsun değil mi ?
Ben bat gunu ve ıkı gun sonrasında kan verdım sadece sonra bekledım kuzum 15 gun kadar 6 haftalıkken gıttım bebegıde gorduk kalp atısınıda dınledık bıde erken dollennme benım yıne ıkı uc gun kadarYa iyi o zaman pazartesi veririm sevindimbide sana ne soracaktım canım beta kaç civariyken karından kese görüldü birde kaç haftalıktı tam eşim dr gidelim diyor da Salı günü
İnşallah bitanem çok ama çok teşekkür ederimHep aklımda kalbimde duamdasınhep pozitif düşün bütün güzellikler gelsin
Kızlar bugün bat günüm regl olmadım test yaptım negatif sizce yarın bi daha yapmalı mıyım yumurtlama takibi yaptım geç döllenme nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz
Ben pazartesi verdim bitek 388 di bat 3 marttı Salı günü üstünden 11 gün geçmiş oluyor kese görülmezmi acaba ya Salı günü eşim gidelim diye tutturdu kalp atışı duyamasakta 10 gün içinde bidaha çağırır diye düşündümBen bat gunu ve ıkı gun sonrasında kan verdım sadece sonra bekledım kuzum 15 gun kadar 6 haftalıkken gıttım bebegıde gorduk kalp atısınıda dınledık bıde erken dollennme benım yıne ıkı uc gun kadar
Canim bende regl gunumde test yaptm negatif cikti 4 gun gcti kan verdim yine negatif gec dollenmemi ne bende anlayamadim kafam karisik senin gibi sadece sabirla bekle bnce bn oyle yapicam dahaEki Görüntüle 3216192
Test bu şekilde
Daha önce hiç böyle gecikme olmuş muydu?Canim bende regl gunumde test yaptm negatif cikti 4 gun gcti kan verdim yine negatif gec dollenmemi ne bende anlayamadim kafam karisik senin gibi sadece sabirla bekle bnce bn oyle yapicam daha
Hayir en fazla birgun oynardi kasik ve bel agrim var biraz bilmiyorum ya cok umitlenmistim ama nasip tabiki gec dollenme olsa acaba ne zmn kan verim ya da test yapimmi acabaDaha önce hiç böyle gecikme olmuş muydu?
Cok silik var gibi ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?