💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Canim neden binden sonrası olculmesin, ölçülüyor.
Valla topikte gördüm büyüktür binden şeklinde çıkıyormuş bine kadar ölçüyormuş hatta bi kaç kişide gördüm kafam karıştı bide düşük çıkarsa üzülmiyim dedim. Boş yere o zaman vereyim pazartesi bakalım bide Salı günü dr gittiğimde değerim 6.400 oluyor ve 5+4 görünüyor gebelik kesesi görebilirmi dr karından ultrasonda

Canım sen tüp bebek için gitmiştin sanki ilacı neden verdiler
Ben gitdim tüp bebek için adetliyken bana doktor baktı dedi çatlamayan yumurtan var..kendimde gördüm ekranda .aşılamayı sana yüksek dozla yapmışlar çok yumurtan oluşmuş yapamam bu ay dedi..15 gün Yasmin kullan kiste dönüşmesin..sonra adetliyken gel yanıma

Ya iyi o zaman pazartesi veririm sevindim bide sana ne soracaktım canım beta kaç civariyken karından kese görüldü birde kaç haftalıktı tam eşim dr gidelim diyor da Salı günü
Ben bat gunu ve ıkı gun sonrasında kan verdım sadece sonra bekledım kuzum 15 gun kadar 6 haftalıkken gıttım bebegıde gorduk kalp atısınıda dınledık bıde erken dollennme benım yıne ıkı uc gun kadar

Hanımlar benim de reglime 1 gün varken doktora başka bir sebepten muayeneye gitmiştim her ihtimale karşı kan testi istedi negatif çıktı. Ama şu anda 3 gün geciktim. Regl olacskmışım gibi ağrım var ve bugün aşırı halsizlik ve el ayak kesikliği var sanki tansiyonum düşmüş gibi. Varsa bir şeyler kan testinde çıkmamış olabilir mi. Bir de bu ay enfeksiyon trdavisi gördüm antibiyotik ve fitil. Onlar da geciktirmiş olabilir mi?

Kızlar bugün bat günüm regl olmadım test yaptım negatif sizce yarın bi daha yapmalı mıyım yumurtlama takibi yaptım geç döllenme nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz

Kızlar merhaba. Bugün aşılamamın 14.günü normalde dün test günüydü ama 1-2 gün geçsin öyle yapayım dedim. Az önce bi sıcak basması gibi bi şey yaşadım kendimi kötü hissettim sonra tuvalete gittim açık pembemsi lekelenme geldi peçeteye sildikçe. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi? Adetim pcostan dolayı hep kahverengi lekelenme şeklinde başlıyor

Ben pazartesi verdim bitek 388 di bat 3 marttı Salı günü üstünden 11 gün geçmiş oluyor kese görülmezmi acaba ya Salı günü eşim gidelim diye tutturdu kalp atışı duyamasakta 10 gün içinde bidaha çağırır diye düşündüm

Kizlar adetimin 4gunu gecikmede kan verdim .0.5 cikti negatif dedi hasta olmassan birhafta sonra yine yaparsin dedi sizce yukselirmi bikere yine kan vermistim 0.2idi .simdi 0.5 ya acaba yukselme olurmu gec dollenme olabilir mi bilgisi olan var mi acaba

Eklentiler

• 4C6C4D79-389E-4407-A6CD-E97BDD953C63.jpeg
    217,2 KB · Görüntüleme: 63
  • 75370368-DBB5-44C2-A378-E907B3082613.jpeg
    231,4 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar bugün bat günüm beklemedeyim test yaptım böyle negatif görmek için zorluyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…